digitalc cca 100€

Tusi

Fizikalc
3. sep 2007
1.234
1
38
Pa tole?

http://www.mimovrste.com/artikel/1730276733/digitalni-fotoaparat-olympus-fe-20-srebrn

Rad bi, da nima AA baterij.

Kaj je narodbe s praktiko? Ni praktična?
evil.gif

vacant

Pripravnik
13. okt 2008
250
0
16
slovenija
Prektica ni vredna razlike cca 20€, ki jih prišparaš.
Kot sem rekel, daj za tega Nikona, ki ti daje (po moje) za ta denar največ. Ni plastičen, narejen je OK. vsi gumbi bodo delali tudi čez 5 let. (čeprav ga boš nosil v žepu)
V tem razredu so pa tako ali tako vsi OSNOVNI. 4GB kartica stane preko 10 €, dodatna baterija (ne original) stane uff 30€. Torbica, kar ena, stane 5-10€. Aparat sam je pa brez pripombe. Odloči se sam.

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Ne original baterija stane par € max. Za 2 baterije za ixusa sem dal 8€. Prvo sem vrgel stran pred par dnevi, ker je po 3 letih opešala. Zdaj šele sem začel uporabčjat tadrugo.

Sicer pa med poceni sranjem je za kupit kvečjemu canon a480. Nikon kompakti pa kvaliteta slik ne grejo preveč vkup.

vacant

Pripravnik
13. okt 2008
250
0
16
slovenija
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Ne original baterija stane par € max. Za 2 baterije za ixusa sem dal 8€. Prvo sem vrgel stran pred par dnevi, ker je po 3 letih opešala. Zdaj šele sem začel uporabčjat tadrugo.

Sicer pa med poceni sranjem je za kupit kvečjemu canon a480. Nikon kompakti pa kvaliteta slik ne grejo preveč vkup.

Navadne alkalne baterije, ki jih kupuješ na blagajni v trgovini zraven Orbit-a stanejo par €. Original aku. za digitalca pač ne verjamem, da stane 4€. Še kitajski nadomestek je pomoje dražji.
confused-1.gif

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Citat:
Uporabnik vacant pravi:
Navadne alkalne baterije, ki jih kupuješ na blagajni v trgovini zraven Orbit-a stanejo par €. Original aku. za digitalca pač ne verjamem, da stane 4€. Še kitajski nadomestek je pomoje dražji.
confused-1.gif

Zelo jasno sem napisal, da gre za NE originalne baterije (li ion) za ixusa (tip NB-4L). In da, so kitajski ponaredki naročeni direktno iz Kitajske. Cena s poštnino je točno takšna kot sem napisal (8€ za 2 komada). Delajo vsaj 3x bolje od originalne.

damek1a

Pripravnik
13. okt 2007
659
0
16
mb
ksz

The following are the cameras that we currently deem to be The Best in terms of resolution, image quality and overall bang for the buck (http://www.steves-digicams.com/best-cameras.html)

Entry-Level
Canon PowerShot A480
Samsung SL310W
Canon Powershot A2000 IS
Canon Powershot A1000 IS
Canon Powershot A470
Canon Powershot A580

Sam sem "za zraven" kupil canon a480 in je res dober...

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Citat:
Uporabnik vacant pravi:
Lepo te prosi, kakega samsunga neki!
uf-1.gif

Kartica je cca 10 in 15€

Moj prvi digitalec je bil samsung iz dna cenovne lestvice (mislim, da se mu je reklo digimax 360) in je delal veliko lepše slike kot mnogokrat dražji ixus wireless. Sicer tudi ta ni najnovejši, samo bi vseeno pričakoval, da bo par let novejši in dražji canon kaj več pokazal.