Delnice Merkatorja

nezanimiv

Zelenc'
26. maj 2008
28
0
1
Citat:
Uporabnik SHARK1 pravi:
Če torej zdaj sklenemo zaključek: torej misliš,da so vsi,ki so sprejeli ponudbo za odkup po 86 eur,ravnali napačno? Bi morali delnice obdržati? Bi jih ti obdržal,če bi jih imel?

Čeravno to ni bistvo mojega pisanja v tej temi, ter si se s svojimi vprašanji oddaljil od bistva mojih odgovorov, ti tebi na ljubo odgovorim :

1) Niso ravnali napačno.
2) Bolje je, da so jih prodali.
3) Sam ne vem kako bi ravnal, verjetno odvisno od količine.

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.658
3.937
113
Ljubljana
hmpg.net
Citat:
Uporabnik nezanimiv pravi:
Citat:
Uporabnik ferdo pravi:
Citat:
Pod predpostavko da bo Agrokor postal lastnik več kot 90% delnic, boš delnice lahko prodal kadarkoli. Obstaja celo precej velika verjetnost, da bo njihova vrednost višja, saj naj bi podjetje poslovalo z dobičkom.
Primeri, ko je bila dosežena višja cena od ponujene pri iztisnitvi so npr. Terme3000,

Še enkrat razmisli, in potem odgovori.
Ali so dobili iztisnjeni delničarji res več kot tisti, ki so prevzemno ponudbo?
Enostavno vprašanje, je manj kot 9 leta 2010, res več kot 10,55 EUR leta 2004?
Kot kaže nisi prebral zgornjega odgovora, temveč ti je cilj napisati čimveč postov? Jasno sem napisal, da so delničarji pri iztisnitvi dobili manj kot bi ob prevzemu, so pa dobili več, kot jim je bilo ponujeno.

Prebral sem vse tvoje odgovore in citiral sem tebe. Jasno si napisal "Obstaja celo precej velika verjetnost, da bo njihova vrednost višja,".
Si ti prebral vse kar si napisal?

nezanimiv

Zelenc'
26. maj 2008
28
0
1
Citat:
Uporabnik ferdo pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik ferdo pravi:
Citat:
Pod predpostavko da bo Agrokor postal lastnik več kot 90% delnic, boš delnice lahko prodal kadarkoli. Obstaja celo precej velika verjetnost, da bo njihova vrednost višja, saj naj bi podjetje poslovalo z dobičkom.
Primeri, ko je bila dosežena višja cena od ponujene pri iztisnitvi so npr. Terme3000,

Še enkrat razmisli, in potem odgovori.
Ali so dobili iztisnjeni delničarji res več kot tisti, ki so prevzemno ponudbo?
Enostavno vprašanje, je manj kot 9 leta 2010, res več kot 10,55 EUR leta 2004?
Kot kaže nisi prebral zgornjega odgovora, temveč ti je cilj napisati čimveč postov? Jasno sem napisal, da so delničarji pri iztisnitvi dobili manj kot bi ob prevzemu, so pa dobili več, kot jim je bilo ponujeno.

Prebral sem vse tvoje odgovore in citiral sem tebe. Jasno si napisal "Obstaja celo precej velika verjetnost, da bo njihova vrednost višja,".
Si ti prebral vse kar si napisal?

Na tvoje vprašanje sem jasno napisal, da so iztisnjeni delničarji dobili manj kot ob prevzemu. Celo popravil sem tvojo vrednost ter napisal tudi verjetni razlog zakaj je do tega prišlo.