Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Citat: Uporabnik Gonzo pravi:
Ti imaš rajši Firme. Torej kupi Dela.
Asus je itak boljši.
Zakaj?
Sam dela matične plošče zase. Za Dela pa dela brezveznafirmacom...
Danes pa sem direkt sam sebe presenetil pa vzel asusa
Z stavkom, da naj kupim dela, ker mam rad firme.......pa jemljem kot žalitev asusa, ki se meni tudi dobra firma zdi !!! Pri delu mi je bla bol kot firma všeč disajn......to mormo priznat, da je na oko lepši
Ne smemo pozabit da je konec koncev Asus začel (beri prvi uspel) s tem "Netbook" sranjem in ima sedaj zunaj že 2. generacijo le-teh, tretjo v napovedi, medtem ko so ostali eno generacijo zadaj (pa delajo bolj ali manj približne kopije tega kar je Asus naredil). To jim je resnici na ljubo treba priznat (MSI Wind user press, da ne bo dileme čigav sem).
mi lahko en na hitro pove razliko med Asus EEEPC 1000H in 1000HE? meni se zdita enaka, nevem zakaj je cena različna?
Netbook Asus Eee PC 1005HA (Seashell) je verjetno nadrgranja 1000 modela?
ja noben ni odgovoril na vprašanje, kakšne so razlike med 1000H in 1000HE?
med 1000 in 1005 je verjetno samo ohišje drugačno/lepše pa LED backlight zaslon?
se lahko da v te prenosnike še en RAM plošček po 1 GB ?
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.