Ja saj cviček me je rešu. Drgač bi šu domu. Kaj pa naj v vojni delam brez flinte?Saj ob cvičku ti menda ni bilo težko
Ja saj cviček me je rešu. Drgač bi šu domu. Kaj pa naj v vojni delam brez flinte?Saj ob cvičku ti menda ni bilo težko
To je že OK, sam mal si falil tisto okol Kučana. Verjetno ti pa ni jasno, kdo je zrihtal pol tisto puško, ki si jo dobil v roke.Teb je smešno, jaz, ki sem pa moral prva dva dni vojne v jarku ležat brez puške in čakat kdaj bo kakšna puška pršla, mi pa ni blo smešno.
Kaj sem pa falil okol Kučana? A boš reku, da ne veš, da je Kučan pustil, da je JLA odpeljala orožje v Srbijo?To je že OK, sam mal si falil tisto okol Kučana. Verjetno ti pa ni jasno, kdo je zrihtal pol tisto puško, ki si jo dobil v roke.
IMHO glih ne dostiKaj sem pa falil okol Kučana? ...
Kučan je pač Slovenski narodni izdajalec. Bil je proti osamosvojitvi, pa še onemogočal je narodno obrambo pred agresorsko JLA. Vse elemente narodne izdaje je izpolnil. Zdaj, za nagrado, ker je bil proti osamosvojitvi Slovenije, se pa debeli na račun samostojne Slovenije.IMHO glih ne dosti
Če bi bilo po Janševem, bi Slovenija gorela! V kleti CD se je desetar igral vojne igrice!Tud v kaki družinski katrci se je kaj peljalo . Tud marsikaj je bilo narejenega zato, da so šle stvari skozi umirjeno in z razmeroma malo žrtvami. Tako da gre zahvala za to, da Slovenija praktično ni gorela, komplet političnemu vrhu tistega časa, vključno z Janšo, Kacinom, Kučanom, Drnovškom, pa še kom. Je pa zdej zelo prikladno samim sebi pripenjat medalje, druge pa označevat za izdajalce.
Ja kakopak. Glih Kučan pa Drko sta kaj zaslužna za Slovensko osamosvojitev. Taprava dva si najdu. Ona dva , še posebej Kučan, sta bla ovira pri osamosvojitvi, ne pa zaslužna. Da predsednik države in vrhovni poveljnik Slovenske vojske Kučan, pokloni orožje agresorjem, ki so slovenijo napadli, a to je zate zasluga za slovenijo? Pha. Ta loj od Kučana bi moral bit obdolžen in zaprt zaradi narodne izdaje, ne pa da si zdaj lasti neke zasluge za osamosvojitev. Naj Kučan dobiva Srbsko penzijo ne Slovensko.Tud v kaki družinski katrci se je kaj peljalo . Tud marsikaj je bilo narejenega zato, da so šle stvari skozi umirjeno in z razmeroma malo žrtvami. Tako da gre zahvala za to, da Slovenija praktično ni gorela, komplet političnemu vrhu tistega časa, vključno z Janšo, Kacinom, Kučanom, Drnovškom, pa še kom. Je pa zdej zelo prikladno samim sebi pripenjat medalje, druge pa označevat za izdajalce.
A so ti na partijskem sestanku tako povedali?Tvojega heroja osamosvojitve nekako nisem videl na Brionih, kjer so se praktično dogovorili o osamosvojitvi Slovenije. Bil pa je tam Kučan, Drnovšek, Rupel, pa še kdo bi se našel.
Da ti malo osveži od cvička omrtvičen spomin
Brionska deklaracija - Wikipedija, prosta enciklopedija
sl.wikipedia.org
članek v Wikipedii so pa napisali Kučanovi komunajzarji, kajne? Ti boš že vedel, gotovo ti je CIA prišepnila.A so ti na partijskem sestanku tako povedali?
Tam se ni Kučan pa Drko nič dogovoril. Tam sta Kučan pa Drko samo priznala, da je njuna intimna želja po ohranitvi Yugoslavije zares propadla in da je bolje nehat srat s to propadlo Jugosovansko komunistično tvorbo, ter da je bolje poslušat Pučnika, Janšo, Omana itd...pa it v osamosvojitev.
Kučan nikoli ni bil za osamosvojitev, on je na Brdu samo s sklonjeno glavo priznal svoj poraz v njegovi borbi za obstoj Jugoslavije..