I
Izbrisan uporabnik #9334
V bistvu je bila to samo ena od opcij na pogajanjih
Ampak sej vemo, da tebe zanima samo verzija, ki jo pumpa SDS
Ja.
v času ko je milošević jugoslavijo spreminjal v srboslavijo, je bila ta opcija edina realna
vse ostale so bile samo zavlačevanje in izogibanje neizogibnemu oz. mokre sanje slovenske partije
kar je nenazadnje tudi rezultat na referendumu pokazal
to so pač fakti bruti, pa če ti še tako niso všeč, ker jih zdej pač pumpa sds ostali se pa delajo neumne
Lahko je zdej lapati. Takrat pa ni bilo tako enostavno izbrati opcijo, ki bo dejansko izvedljiva.
In ti nisi pričakoval tankov na ulicah.....?! Pričakovalo se je dosti slabše in se je zato iskalo možnosti. Tudi po Brionih še nismo bli free. Sam kaj bi to teb razlagal. SDS pa to pumpa zato, da dobi čip glasove od antipartijevcev.res je
ampak smo nekako skor vsi prov izbrali
samo partijci so se mal neumne delali nekaj časa, zarad umetniškega vtisa, po mojem, ker sem jih takrat kar nekaj poznal in so na 4 oči vsi vedeli kolk je ura
smo se pa seveda vsi bali kaj bo... marsikaj pričakovali, ampak, tankov pa res ne
v bistvu juga ni razpadla tisti dan ko smo mi praznovali osamosvojitev, ampak naslednji, ko so bili tanki na cestah
to je blo pa res tu mač
In ti nisi pričakoval tankov na ulicah.....?! Pričakovalo se je dosti slabše in se je zato iskalo možnosti. Tudi po Brionih še nismo bli free. Sam kaj bi to teb razlagal. SDS pa to pumpa zato, da dobi čip glasove od antipartijevcev.
Zato nikoli nic ven ne prideSo pa vsi od prvega do zadnjega potem umazal roke z orožjem. Ampak to je druga zgodba.
Takrat sem bil še pubertetnik. Mi je pa kasneje oče od omenjenega marsikaj povedal. Tud to, da so moral Janšo brzdat, da ni prišlo do totalne vojne in obratno jih je on vlekel naprej. Torej kombinacija je bila precej srečna.
So pa vsi od prvega do zadnjega potem umazal roke z orožjem. Ampak to je druga zgodba.
Ne, lahko bi jo povzročil, zato so ga mal nazaj držal.Ja....samo Janša naj bi hotu blokirat komplet Grosuplje in se hotu it totalno vojno...?
Ti kar, mi smo to mal bližje doživljali, tko prej, med, kot potem precej tragično. Pa ne bi tu o tem, lahko pa na zs, če te zanimamen so tud marsikaj povedal
recimo zgodbice iz vojne pa zgodbice po vojni, recimo o kufrih mark... vse iz prve roke... več prvih rok
problem je zgolj v tem, ker se te zgodbice ne ujemajo...
tmle zgoraj sem ti pa na hitro povedal, kako je moj prvi dan vojne zgledal, na to prisežem, o tistem kar so mi drugi povedali, si pač mislim svoje
Ko se levica znajde v škripcih, se vedno ponovno angažira upokojeni stric iz ozadja, Milan Kučan. Da bi uganili, kaj je povedal, po mikrofonu sodeč za Preverjeno, verjetno ne rabimo prav veliko domišljije.