Dedek iz ozadja zopet ropoče!

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.762
4.912
113
V bistvu je bila to samo ena od opcij na pogajanjih :zavijazocmi:

Ampak sej vemo, da tebe zanima samo verzija, ki jo pumpa SDS

v času ko je milošević jugoslavijo spreminjal v srboslavijo, je bila ta opcija edina realna
vse ostale so bile samo zavlačevanje in izogibanje neizogibnemu oz. mokre sanje slovenske partije

kar je nenazadnje tudi rezultat na referendumu pokazal
to so pač fakti bruti, pa če ti še tako niso všeč, ker jih zdej pač pumpa sds ostali se pa delajo neumne

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N in 8888

jest5

Guru
18. avg 2007
25.959
-8.674
113
v času ko je milošević jugoslavijo spreminjal v srboslavijo, je bila ta opcija edina realna
vse ostale so bile samo zavlačevanje in izogibanje neizogibnemu oz. mokre sanje slovenske partije

kar je nenazadnje tudi rezultat na referendumu pokazal
to so pač fakti bruti, pa če ti še tako niso všeč, ker jih zdej pač pumpa sds ostali se pa delajo neumne

Lahko je zdej lapati. Takrat pa ni bilo tako enostavno izbrati opcijo, ki bo dejansko izvedljiva.

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.762
4.912
113
Lahko je zdej lapati. Takrat pa ni bilo tako enostavno izbrati opcijo, ki bo dejansko izvedljiva.

res je
ampak smo nekako skor vsi prov izbrali

samo partijci so se mal neumne delali nekaj časa, zarad umetniškega vtisa, po mojem, ker sem jih takrat kar nekaj poznal in so na 4 oči vsi vedeli kolk je ura

smo se pa seveda vsi bali kaj bo... marsikaj pričakovali, ampak, tankov pa res ne

v bistvu juga ni razpadla tisti dan ko smo mi praznovali osamosvojitev, ampak naslednji, ko so bili tanki na cestah
to je blo pa res tu mač

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.717
9.493
113
res je
ampak smo nekako skor vsi prov izbrali

samo partijci so se mal neumne delali nekaj časa, zarad umetniškega vtisa, po mojem, ker sem jih takrat kar nekaj poznal in so na 4 oči vsi vedeli kolk je ura

smo se pa seveda vsi bali kaj bo... marsikaj pričakovali, ampak, tankov pa res ne

v bistvu juga ni razpadla tisti dan ko smo mi praznovali osamosvojitev, ampak naslednji, ko so bili tanki na cestah
to je blo pa res tu mač
In ti nisi pričakoval tankov na ulicah.....?! Pričakovalo se je dosti slabše in se je zato iskalo možnosti. Tudi po Brionih še nismo bli free. Sam kaj bi to teb razlagal. SDS pa to pumpa zato, da dobi čip glasove od antipartijevcev.

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.762
4.912
113
In ti nisi pričakoval tankov na ulicah.....?! Pričakovalo se je dosti slabše in se je zato iskalo možnosti. Tudi po Brionih še nismo bli free. Sam kaj bi to teb razlagal. SDS pa to pumpa zato, da dobi čip glasove od antipartijevcev.

mogoče si mel ti boljše informacije

ostali jih nismo mel... za manevrsko strukturo sem jest prvič slišal precej po tem ko je blo že vsega konc

26. juniija sem šel jest zjutraj rahlo zmačkan v službo mimo tovornjakov, ki so bili nastavljeni na strateških lokacijah okol vojašnice in mi niti na kraj pameti ni padlo čemu to... sem jih pa opazil, ampak mi ni blo jasno zakaj

in potem smo v službi pili kofe in poslušali radio... vsi paf in nismo mogl verjet kaj se dogaja

no. pol sem pa letel domov reševat psa iz pesjaka preden mi ga kakšen rdečearmejec, ki se bo izogibal tovornjaku, povozi s tankom
and the rest is history...

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.717
9.493
113
Takrat sem bil še pubertetnik. Mi je pa kasneje oče od omenjenega marsikaj povedal. Tud to, da so moral Janšo brzdat, da ni prišlo do totalne vojne in obratno jih je on vlekel naprej. Torej kombinacija je bila precej srečna.
So pa vsi od prvega do zadnjega potem umazal roke z orožjem. Ampak to je druga zgodba.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.076
5.652
113
Glede Janše.....

....maš kake info da je hotel razstrelit Grosuplje?

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.717
9.493
113
Pa ne Janša. Grozil je oficir JNA, da bo poslal v zrak skladišče. To vedo pa povedat tastar od moje, k so bli evakuirani.

Kamele0N

23. jul 2008
42.076
5.652
113
Ja....samo Janša naj bi hotu blokirat komplet Grosuplje in se hotu it totalno vojno...?

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.762
4.912
113
Takrat sem bil še pubertetnik. Mi je pa kasneje oče od omenjenega marsikaj povedal. Tud to, da so moral Janšo brzdat, da ni prišlo do totalne vojne in obratno jih je on vlekel naprej. Torej kombinacija je bila precej srečna.
So pa vsi od prvega do zadnjega potem umazal roke z orožjem. Ampak to je druga zgodba.

men so tud marsikaj povedal
recimo zgodbice iz vojne pa zgodbice po vojni, recimo o kufrih mark... vse iz prve roke... več prvih rok
problem je zgolj v tem, ker se te zgodbice ne ujemajo... :p

tmle zgoraj sem ti pa na hitro povedal, kako je moj prvi dan vojne zgledal, na to prisežem, o tistem kar so mi drugi povedali, si pač mislim svoje

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.717
9.493
113
men so tud marsikaj povedal
recimo zgodbice iz vojne pa zgodbice po vojni, recimo o kufrih mark... vse iz prve roke... več prvih rok
problem je zgolj v tem, ker se te zgodbice ne ujemajo... :p

tmle zgoraj sem ti pa na hitro povedal, kako je moj prvi dan vojne zgledal, na to prisežem, o tistem kar so mi drugi povedali, si pač mislim svoje
Ti kar, mi smo to mal bližje doživljali, tko prej, med, kot potem precej tragično. Pa ne bi tu o tem, lahko pa na zs, če te zanima

Kamele0N

23. jul 2008
42.076
5.652
113

Ko se levica znajde v škripcih, se vedno ponovno angažira upokojeni stric iz ozadja, Milan Kučan. Da bi uganili, kaj je povedal, po mikrofonu sodeč za Preverjeno, verjetno ne rabimo prav veliko domišljije.

kucan.png

Kamele0N

23. jul 2008
42.076
5.652
113
Ne sliši se dobro....nekdo mu je prenizko nastavil mikrofon :p

Kamele0N

23. jul 2008
42.076
5.652
113
Sem mu tud sam mislu neki v tej smeri odgovorit.......pa.....sem se raje ugriznu v jezik!

Pa sej praktično odkar je bivši preCednik skos iste floskule pripoveduje!

Moramo bit enotni......situacija je resna......rabimo konstruktivno opozicijo....ko pride opozicija na oblast, takrat pa obrne plošči in rabimo žlahtno desnico.

In ta trotlboben non stop že od kdaj je sestopil...leta 95? V ozadju pa mučke in polena.....