Ja zato pa delamo na tem da jih fuknem0Kucan pa res nima nobenega vpliva vec no. In samo trenutna vlada menja kadre. In samo zdaj se dogaja korupcija
Ja zato pa delamo na tem da jih fuknem0Kucan pa res nima nobenega vpliva vec no. In samo trenutna vlada menja kadre. In samo zdaj se dogaja korupcija
Ker potem.bo pa vse kul med in mleko se bosta cedila... UmetnikomJa zato pa delamo na tem da jih fuknem0
Tole o tem, da običajni ljudje nikakor nismo pričakovali orožja na ulicah, lahko potrdim tudi sam.mogoče si mel ti boljše informacije
ostali jih nismo mel... za manevrsko strukturo sem jest prvič slišal precej po tem ko je blo že vsega konc
26. juniija sem šel jest zjutraj rahlo zmačkan v službo mimo tovornjakov, ki so bili nastavljeni na strateških lokacijah okol vojašnice in mi niti na kraj pameti ni padlo čemu to... sem jih pa opazil, ampak mi ni blo jasno zakaj
in potem smo v službi pili kofe in poslušali radio... vsi paf in nismo mogl verjet kaj se dogaja
no. pol sem pa letel domov reševat psa iz pesjaka preden mi ga kakšen rdečearmejec, ki se bo izogibal tovornjaku, povozi s tankom
and the rest is history...
Orožje se je zbiralo, ker ga nismo imeli.Za oboroženi spopad se je leto dni prej v strogi ilegali zbiralo orožje in opremo.
Orožje je blo treba nekje dobit, ker ga je dal Kučan odpeljat v Srbijo.Za oboroženi spopad se je leto dni prej v strogi ilegali zbiralo orožje in opremo.
Orožje je blo treba nekje dobit, ker ga je dal Kučan odpeljat v Srbijo.
Takrat to ni blo smešno. Kučan je izpraznil skladišča z orožjem in ga dal odpeljat v Srbijo, vojna se je praktično začela, orožja za slovensko vojsko pa nikjer.
Teb je smešno, jaz, ki sem pa moral prva dva dni vojne v jarku ležat brez puške in čakat kdaj bo kakšna puška pršla, mi pa ni blo smešno.Smešna so tvoja natolcevanja.