Debelost

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
če se zjutri al pa zvečer stehtaš bo tut razlika
wink-1.gif

iverson

Pripravnik
4. okt 2007
611
0
16
Kamniško Savinjske Alpe
Jaz sem jih imel leto pa pol nazaj 140kg. Sedaj jih imam 90kg pri 187cm. Edino kar sem storil je to da sem začel teči. Malo pa malo, zdaj sem zasvojen s tekom delam 70km na teden pa pičim na maraton.

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Kapo dol.
zmaga.gif

Ko si začel teči pri 140 kilogramih, ali si imel kakšne težave s sklepi, predvsem s koleni? Ker si približno predstavljam, kakšna obremenitev je to za kolena, da jih obremeniš z obremenitvijo 140 kilogramov pri teku.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Jaz sem imel na velikonočni dan med jutrom in večerom 4 kile razlike, tako da tista kila res ne pomeni kaj dosti.

Rekreacija, to je edino, kar trajno pomaga za dobro linijo in kondicijo. Kaj ti bo hujšanje po nevemkakih kurah in jedilnikih, če pa imaš po 10 kilah manj še slabšo kondicijo. Sam počasi zgubljam kilce, a samo z rekreacijo (prej nič, sedaj nekaj), jedilnik je isti.

B81

22. jul 2007
37.021
10.543
113
Izmeri višino zjutraj in zvečer, boš videl, kaj bo
grin1.gif

Ti nujno rabiš svoj blog, kamor boš pisal te tvoje gmajnarske in majonezne dogodivščine.

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
mater, a sploh berete, kaj kdo piše?

rekel sem samo, da je metabolizem pri eni osebi vedno enak - ne, da imaš enkrat večji izkoristek zaužite hrane, enkrat pa se ti vse samo založi.

metabolizem imaš kakršnega imaš - sam od sebe se ne bo spreminjal. ne moreš ga zjebat (razen z zdravniškimi metodami - zdravila.press), kot je nekdo pisal. ali imaš celo življenje živahen metabolizem ali pač ne...

get it?

psu pa vem, da ne smeš dat čokolade...

iverson

Pripravnik
4. okt 2007
611
0
16
Kamniško Savinjske Alpe
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
Kapo dol.
zmaga.gif

Ko si začel teči pri 140 kilogramih, ali si imel kakšne težave s sklepi, predvsem s koleni? Ker si približno predstavljam, kakšna obremenitev je to za kolena, da jih obremeniš z obremenitvijo 140 kilogramov pri teku.

Nisem imel težav s koleni, kar sem se bal tudi jaz. Problem so bile bolj mišice v mečih in stegnih,ki so pekle kot sam hudič, kljub raztezanju. Potem se je to čez čas minilo ker so se noge navadle biti vsak dan v pogonu.
Sem pa na začetku tekel veliko po makadamu, gozdu in poljski poteh. Čez kakšen mesec sem šele tekel po cesti. Veliko so tudi pripomogle prave superge.
wink-1.gif

zajfa

PEPČEK 2007
26. nov 2007
1.022
0
36
Mrzli vrh nad Žirmi
No, da še enkaj povem že cca 3 leta skoraj noben dan ne jem zajtrk, dobro včasih recimo 1x na teden, če sem pač lačen. Namreč, ko sem hodil v Ljubljano sem se bal, da, če bi jedel bi med vožjo bruhal (avto). Ko sem ap prišel domu sem pa se najdel, kukr sem lahko pojedel, tud po tri krožnike juhe, veliko mesa, solate in, ogromno sadnja in zelenjave, zvečer jem ob 7 in potem še okol 11 ure predno grem spat.

To so moji obroki.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
In zaradi teh obrokov se rediš. Zajtrk mora biti največji obrok, kosilo manjše, večerja pa najmanjša (in najlažja), pred spanjem pa je prepovedano jest, če že ne zdržiš kako jabolko.

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
LOL ti pa si en bolnik..itak da se ti spreminja, skoz celo zivljenje.

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.215
1.386
113
Citat:
Uporabnik iverson pravi:
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
Kapo dol.
zmaga.gif

Nisem imel težav s koleni, kar sem se bal tudi jaz. Problem so bile bolj mišice v mečih in stegnih,ki so pekle kot sam hudič, kljub raztezanju. Potem se je to čez čas minilo ker so se noge navadle biti vsak dan v pogonu.
Sem pa na začetku tekel veliko po makadamu, gozdu in poljski poteh. Čez kakšen mesec sem šele tekel po cesti. Veliko so tudi pripomogle prave superge.
wink-1.gif

Bi ti prej verjel da si začel s hojo in šele pozneje začel teči.

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
lol, prebava se ti spreminja vski dan...

presnova (metabolizem) pa na daljši rok. drz se raj vrtenja muzike alkaj ze pocnes.

Michkena

Pripravnik
4. avg 2007
764
-9
16
kolikor jaz vem, se presnova (metabolizem) lahko spremeni in sicer z neredno, nepravilno prehrano, če si skoz na nekih bedastih dietah ipd.. Nisem pa medicinc in ne dam roke v ogenj... tako pač piše marsikje..

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
A ni tako, da če organizmu vseskozi zagotavljaš 'delo' z manjšimi obroki, imaš bolj aktivno presnovo, če pa ne, pa se poleni, poleg tega pa organizem še skladišči vsako hranilo, ker računa, da kmalu ne bo spet dobilo nič.
Zato, otroci - jejte!
zmaga.gif

iverson

Pripravnik
4. okt 2007
611
0
16
Kamniško Savinjske Alpe
Citat:
Uporabnik AndrejD pravi:
Citat:
Uporabnik iverson pravi:
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
Kapo dol.
zmaga.gif

wink-1.gif

Bi ti prej verjel da si začel s hojo in šele pozneje začel teči.

Ja gotovo nisem brez premora pretekel 4km. Prvo je šlo 500m pa sem bil gotov, nato 2minute pavze pa takoj naprej. Pa se je razdalja večala. Nikol ne bom pozabu kako sem preteku prvi kilometer
grin1.gif
.