Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Edini testni vpis, ki sem ga naredil konec decembra (in tudi storniral):Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Zaradi navzkrižnih informacij sem za vsak slučaj poklical še na podporo za edavke in tam so mi rekli ,da v mojem primeru ni potrebno spodaj nič vnašat. Torej vnesem samo Vrednost računa in Vrednost za plačilo.
Sedaj sem poslal še po mailu vprašanje in čakam pisni odgovor, le ta pa gre potem v arhiv.
No jaz pa ti povem da brez da boš eno izmed spodnjih opcij izpolnil te miniblagajna ne bo spustila naprejVsaj v poskusni fazi ni spustila in tudi jaz sem klical na podporo in so rekli da je treba označit opcijo ki smo ti je povedali. Prav tako so mi povedali da imam odgovor na to vprašanje v točki ki sem jo nevedel. No poskusi poročat VKR pa javi kako je šlo. Morda pa se je v zadnjih nekaj dneh kaj spremenilo vendar dvomim.
Torej, tebi so rekli po telefonu, da je treba označit, meni, da ni treba, takrat je šlo čez brez vpisa karkoli spodaj. ''Testiral'' pa sedaj ne bom.
Zato bom pa počakal na pisni odgovor in ga lepo spravil v arhiv. Javim odgovor, ko (če) ga dobim.
Sicer ne vem kako je tebe sistem spustil skoz ampak ravnokar sem se spravil poročat te VKR račune in tako kot sem rekel in tako kot si mi rekli na FURS-u, sistem me ne spusti dalje če ne izolnim ene izmed spodnjih rubik torej v mojem primeru Vrednost neobdavčljivih dobav... Zdaj pa nevem ali imam samo jaz to težavo ali pa tebi jebe?