I
Citat:
Uporabnik ferdo pravi:
Zakaj nisi rekel, da nisi nič kupil? Samo gledal si. Ker osebno preiskave po mojem ne sme izvesti.
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Za analizo ne bodo, brisali pa se ne bodo, bom pogledal.
Sicer ne uporabljam miniblagajne da bi vedel kako se ponastavi številčenje, pa vendarle lahko je storitev bila opravljena v letu 2015, račun pa izdan v letu 2015 in je pravilno, da ga številči pod lanske račune, tak da avtomatska ponastaitev s 1.1.2016 ni nekak logična.Citat:
Uporabnik stankozaspanko pravi:
Zanimivo, da se v mini blagajni z novim letom ni avtomatsko ponastavilo. Pri programu ki ga uporabljamo se je v obeh lokalih začelo s številko ena.
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
pa še nekaj, prideš iz trgovine, te ustavi, hoče račun, rečeš da nisi nič kupil...
Citat:
Uporabnik Tenforest pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
pa še nekaj, prideš iz trgovine, te ustavi, hoče račun, rečeš da nisi nič kupil...
Danes smo imeli eno zanimivo... runda na rundo... pa so počas kolegi kapljali iz lokala pa noben z računom ker je bila runda valda na skupnem računu in če ga inšpektor vidi, da je pil ampak ni vzel računa... kaj sedaj? A bo fasal kazen ali ne?
Druga debate greš v lekarno dobiš arcnije pa hoče račun... jaz mu ga ne pokažem ker je to moja zdravstvena zasebnost katera zdravila jemljem. A mi kaj more?
Tretja sodelujem v tej nagradni igri bodi špeckahla in vzemi račun in dobim nagrado? V nagradnih igrah vzamejo % od nagrad je tako?
Pa recimo, da si na socialni in dobiš ta veliko nagrado a potem takemu vzemejo socialno podporo ker ima € ali ne ker mu je to nakazala država?
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik Tenforest pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Danes smo imeli eno zanimivo... runda na rundo... pa so počas kolegi kapljali iz lokala pa noben z računom ker je bila runda valda na skupnem računu in če ga inšpektor vidi, da je pil ampak ni vzel računa... kaj sedaj? A bo fasal kazen ali ne?
Druga debate greš v lekarno dobiš arcnije pa hoče račun... jaz mu ga ne pokažem ker je to moja zdravstvena zasebnost katera zdravila jemljem. A mi kaj more?
Tretja sodelujem v tej nagradni igri bodi špeckahla in vzemi račun in dobim nagrado? V nagradnih igrah vzamejo % od nagrad je tako?
Pa recimo, da si na socialni in dobiš ta veliko nagrado a potem takemu vzemejo socialno podporo ker ima € ali ne ker mu je to nakazala država?
Dokler ima sredstva iz nagrade, ne dobiva nagradno še socialne
Menda vsakomur jasno...
Citat:
Uporabnik teccna pravi:
Citat:
Uporabnik ferdo pravi:
Zakaj nisi rekel, da nisi nič kupil? Samo gledal si. Ker osebno preiskave po mojem ne sme izvesti.
baje lahko http://www.finance.si/8839954/Ali-veste-da-vas-lahko-dav%C4%8Dni-in%C5%A1pektor-vklene