Ksz... Očitno najbolj jokajo in se bunijo tisti ki v tem trenutku najbolj šmuglajo in jih bo najbolj prizadelo...
Hebat ga, če ne zmoreš pa nehaj... Zakaj za vraga moram pa jaz kot uslužbenec plačati vse hebene davke in prispevke? Pa koji ste vi, podjetniki ali kakorkoli se že imenujete, zaen faktor, da ste upravičeni neplačevanja davkov od prometa, prodaje? Koji ste fuc.kin fakor da vi lahko, meni pa vse obračunajo? Da si lahko izplačate minimalca, ostalo pa preko vakih in onakih stroškov? A jaz moram pa vse plačat in zraven še vas podpirat, ker mi kradete, dobesedno? Pa avto na firmo, pa comp, pa telefon, pa internet, pa kur.ac palac pa prikazana izguba in sociala, vrtec na minimalcu, dodatki na maksimumu, mesečni priliv pa več kot moja bruto buto plača? Podpiram davčne blagajne, pa vsi bi morali uporabljat aplikacijo v oblaku, kjer dejansko ni možno goljufanje...
Poleti je na otoku zmanjkao štroma... V marketu, UPS je držal nekaj minut... Potem je bilo konec. So zaprli štacuno ker niso mogli izdajat računov.