Danes Barcelona : Real Madrid

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
Reakcija Sergeje na koncu je dokaz kaki cigani so. Kristina pa ga je po tekmi dobila v plejsis, pomojem se ne sekira več. Ona njegova Androida al kaj je, je camo coverup. Ker ko tega gledaš ne moreš brez da ti se gaydar sproži.

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Presenetljiv razplet tekme. Barca boljša v čisto vseh pogledih. Iniesta in Xavi - to je glavna razlika med ekipama. Tadva sta neverjetna.

Se vidi zakaj je Spanija prvak, podobna igra je bila tudi vceraj. Real je prevec spal, po 2 hitrih golih pa je slo vse narobe. Menim da je premlada in se neizkusena ekipa za take pomembne dvoboje na tujem terenu kjer te 99% navijacev pljuva, saj sploh ni kakega starega macka vec tipa Raul. Zato pa so jih prizemljili vceraj.

Mi je pa zanimivo kako se po raznih porazih Reala vedno oglasijo osebki z mentaliteto otrok z vrtca, za katere nikoli nisem vedel da gledajo nogomet, takrat pa vsi privoscijo Ronaldu vse najslabse. Kaj so mu res vsi tolko favs ? :D

tomi

Guru
1. sep 2007
18.594
9.813
113
40
MB
lahko zrihtaš kake petarde? al kr mourinhotu rečem ?
evil.gif

tomi

Guru
1. sep 2007
18.594
9.813
113
40
MB
Citat:
Uporabnik maddog pravi:
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
lahko zrihtaš kake petarde? al kr mourinhotu rečem ?
evil.gif

Preberi si drugi odstavek zgoraj :]

veš v čem je fora ?

da je včeraj tvoj real bil kot vrtec na igrišču, nedorasel totalno, mentalno pa itak, ampak ok, sej cigoti so že od nekdaj pa se nobenemu več ne zdi nič posebnega da kristina odriva guardiolo od ramosa izpad pa je sploh za komentirat ?
wink-1.gif

namesto da danes tu pametuješ se hvali bogu da je barca po 60 min nehala igrat, če ne bi ikra še šel kako žogo z mreže pobrat ...
evil.gif

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Meni kot navijacu Reala se je zdel pretiran izpad Ramosa, cisto kretensko. Kaj si je pa Pep dovolil, pa dam prav Ronaldu. To ni tekma 3. lige in je reagiral cisto primerno. Na koncu je najbolj komicno, da niti Pep niti Ronaldo nista iz tega delala big deal. Razni "kucni strategi" pa v luft :D

Priznam tudi, da meni gre Ronaldo na [censored], ze odkar je bil v ManU. Toda kaj je on (in ostali) ? Zabavljac in animator navijacev po svetu ? Ali pa je placan za to da strelja gole. Dokler bo svoje delo opravljal tako, da bo trener in vodstvo kluba zadovoljno , bo vsem ravno kaj si misli "kucni strateg" na kavcu. Meni je to popolnoma jasno, vrtickarjem pa ocitno ne :]

Eni vidijo v nogometu real in barco, rdeci proti crnim, dobro proti zlem, crno proti belem (razna politicna in kakrsnakoli ozadja). Jaz gledam nogomet zaradi igre in ce zmaga barca, real, fc spodnji duplek ali marsovci mi je cisto vseeno, ker imam tolko jajc, da priznam ko nekdo igra dobro in si zmago absolutno zasluzi, z navijacem nasprotnega mostva pa lahko grem na pir. Ko pa vidim neke take pisane izjave in vice, ki nimajo nic z nogometom, si pa mislim samo blagor ubogim na duhu ;]

Nazadnje urejeno:

tomi

Guru
1. sep 2007
18.594
9.813
113
40
MB
kdaj gremo na pir te ?
smile-1.gif

samo vici pa padajo en za drugim :D

1. Po novem ko bote šli v trgovino s pirotehniko ne vprašajte kake petarde majo ampak preprosto rečite : " Real Madrid prosim"

2. Sinoæ sam upoznao super perverznu djevojku u gradu, došli smo kod mene i

rekla je: - "Ponizi me!" I ja sam joj dao dres Real Madrida.
tongue-1.gif

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Amerikanci za "special" primerke, kot je Mourinho, radi nalepijo takole slikico na forum:

short-bus.jpg

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Ronaldo: Sam bog me je poslal na svet, da pokažem ljudstvu kako se igra nogomet
Messi: Men ni Iličič nič rekel, da ga je km poslal

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.376
303
83
Noh ja, tekma zaradi potez in poigravanja barcelone dokaj zanimiva, rezultatsko gledano pa...sm pr 2:0 že vedu, da je to konec tekme za real in mi ni bilo več zanimovo, nekako preveč enostranska tekma. Ni sploh zgledalo, da je to neki el clasico, ampak bolj, kot bi igrala barcelona vs spodnji duplek
smile-1.gif