Danes Barcelona : Real Madrid

Car

POSTman
4. avg 2007
8.508
1.673
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Seveda spada, ampak raje gledam vrhunske podaje in pletenje mreže okoli gola, kot pa panično izbijanje žoge izpred gola in klasični bunker!!! Sramota za Real!!! In za Mourinha!!!

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Real bo pokalni zmagovalec tko da bunker ima svoje prednosti :D

PS: A ti še vedno proslavljaš ka take streljaš? :p

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Casillias in Ronaldo igralca tekme na strani Reala, Pepe in Arbeloa tudi super

Nazadnje urejeno:

tomi

Guru
1. sep 2007
18.595
9.813
113
40
MB
pa ni hujšega ko pa da da ovi šiptar gol
crazy1.gif

Car

POSTman
4. avg 2007
8.508
1.673
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Hahaha! Mal že..
Saj ne pravim, da bunker nima svojih prednosti, lep primer so bili včasih Italijani (pa še tudi zdaj) in njihov način igranja. Pravim samo, da ko se ena od ekip odloči za bunker, je to katastrofa od fuzbala!

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Hahaha! Mal že..
Saj ne pravim, da bunker nima svojih prednosti, lep primer so bili včasih Italijani (pa še tudi zdaj) in njihov način igranja. Pravim samo, da ko se ena od ekip odloči za bunker, je to katastrofa od fuzbala!

zmagal je pa kdo?
aplauz.gif

cheer.gif

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
767
113
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Gol razlike so pa res nekaj o čemer je treba veliko pisat ja.... Real veš kako je zmagal pred prvim el clasikom?

Kako pa "strokovnjaki" pokomentirate tako izjavo:

Di Stefano se je obregnil ob Mourinha
Legenda Reala Alfredo Di Stefano je po prvi tekmi kritiziral taktiko Joseja Mourinho. 84-letnik je v časopisni rubriki sobotno tekmo povzel kot igranje leva z miško, Mourinha pa pozval naj v sredo spremeni taktične zamisli. "Barca se do žoge obnaša spoštljivo, z občudovanjem, žogo skorajda razvajajo. Opazovati njihove tekme je navdušujoče. Barcelona igra nogomet, Barcelona pleše, Real pa žogo 'nabija'. Jasno je, da je Barcelona boljša, Real pa je ekipa brez osebnosti," je le nekaj misli Di Stefana.
Največ pa jaz dam na izjave betežnih starcev, naj gre tu za F1 ali nogomet... To, kar se je dogajalo v njihovih letih in to, kar se dogaja sedaj, je znanstvena fantastika... In 84-letnik je trenutno najbolj kompetentna oseba za komentiranje el-clasica, kar jih barca-navijač lahko najde... še Krojfa vtakni zraven, pa si zmagal...
Spletom okolišin si danes nisem mogel ogledati tekme, pa sedaj prosim Tomija, Viper_XXL-a, Maleckija, Dinos77-a, in Carja, , če mi lahko sporočijo, s kakšno razliko je danes Barca premagala Real in osvojila Copa del Rey...
hysterical-1.gif

tomi

Guru
1. sep 2007
18.595
9.813
113
40
MB
ni kaj za rečt
smile-1.gif
čestitke!

najbolj boli da je dal šiptar gol potem ko je celi drugi polčas presedel pred šestnajstko barce
grin1.gif

Car

POSTman
4. avg 2007
8.508
1.673
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Ne podcenjuj in ne žali takih legend, kot je Di Stefano. Komaj sem verjel, ko sem to prebral, ker se malo kdaj zgodi, da kdo kritizira lasten klub oziroma njihov način igranja!
Lej, je pač zmagal real, kot se dogaja večkrat, da klub, ki se celo tekmo brani s klasičnim bunkerjem, potem zadane iz protinapada. Bunker pa ponavadi igrajo ekipe, ki so slabše in v tem vidijo edino možnost za zmago. Saj nič ne rečem, zmaga je zaslužena, izkoristili so svojo priložnost, Barca je ni! Svaka čast Realu, kar pa se Mourinha tiče, pa je zame še vedno en navaden tepec! Ko gledam njegove reakcije na klopi, pa tudi obnašanje na novinarskih konferencah...
uf-1.gif
Pa tudi Ronaldo je kot osebnost za zjokat, čeprav je treba priznati, da je vedno nevaren za gol.

Car

POSTman
4. avg 2007
8.508
1.673
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik ferdo pravi:
Ampak. Končno je Real dokazal, da se da Barcelono premagati tudi, če imaš igralca manj:)
Kdo jim je pa kriv, če igrajo grobo in celo tekmo provocirajo! Najbolj pa mi gre na jaja, ko ob vsaki prekinitvi hitro žogo v roke, pa gasaaaaaaa. Jo skrijejo kot majhni otroci! To bi bilo potrebno bolj striktno kaznovati, žoga se nima kaj brcati po prekinitvi, sploh pa ne vzeti v roke in nositi okoli! Pa ne mislim s tem samo Real, ampak na splošno!

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Jah...se bi kar strinjal. Ko bi vsaj zadeli v prvem polčasu, ko so bli boljši/konkretnejši, potem je bila pa TEMA, igrala je še samo barca.

Sodnik je mel na čase čudn kriterij, sam pošten, ker je pol čez minuto kompenziral oz. čudno dasodil za drugo ekipo...malo mešano. Kristina je clo enkrat lepo izsilila faul pa ji ga ni dal.
tongue-1.gif
Je bilo pa dobro delo stranskih sodnikov včeraj, saj se je nekajkrat naredo da je bil ofsajd za 30-50cm pa so vse prav ocenil.

Nič...ogled tekme me je bolel, ampak gol je bil prej olajšanje, čeprav je bil Pedrov večje.
cry12bpy.gif
Villa me je zelo razočaral, ostale so pa dobro "razbili" ko so prileteli blizu.

Nič...čestitke Realu in navijačem po dolgem cajtu ste mel kaj za proslavljat.
evil.gif

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik frikenej pravi:
Važna je zmaga! Zmaga Reala!
wink-1.gif

Dobro bi bilo, ce bi si tole navijaci Reala zapisali nekam za takrat, ko bodo spet padale pripombe na Barcelonine podaje in posest zoge
evil.gif

Narkotik

Pripravnik
17. sep 2007
507
0
16
Bedna tekma. Pogledal začetek, dajvali so ko peecke usi, OK preklopim na TOT-ARS in uživam do konca tekme
cheer.gif

Ampak privoščim Real Kobaridu za tole lovoriko.
smirk-1.gif

Vaio

Fizikalc
22. jul 2007
1.223
0
36
Mene Vila ni razočaral, ker nič ni mogel, ko je bil pri žogi ga je pa itak Alonso po rokoborsko fuknil.
Realovi nogometaši so eni papki živčni njihove reakcije in prekrški pa poglavje zase!
Je pa Kristina res hiter
zmaga.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Citat:
Uporabnik Vaio pravi:

Realovi nogometaši so eni papki živčni njihove reakcije in prekrški pa poglavje zase!
Je pa Kristina res hiter
zmaga.gif

no jaz bi pa za Barcelono napisal:
Barcelonini nogometaši so eni papki živčni njihove reakcije pa poglavje zase.

Sej ti pravim v tem španskem fuzbalu so same jokice