Dandanes je lažje pecarit

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Prvo pikolino sem vabil v kino davnega leta 94.Jaz sem bil star 15, ona pa 14.Normalno, da je zgledalo takole: ona mi je dala svojo telefonsko, valda domačo.In potem pokličeš...in na drugi strani resen ženski glas..

"Prosim?"

" Ja...dober dan...jaz sem torej...Kasius...a je Nina doma?"

"Ja, kdo pa si ti?"

"Jaz sem njen sošolec...pa bi jo nekaj vprašal, ker pišemo matematiko naslednji teden.."

"Aha ok..Ninaaaaaa..."

Romantični časi brez neta, brez mobijev..da si prišel v stik z dečvo, si moral prvo poklicati k njej domov..Da si sploh prišel v kotakt z njo, si jo moral seveda kje videti v živo.Kar pomeni da je bila ciljna skupina močno omejena: dečve iz tvojega kraja (pač v odvisnosti, ali si imel srečo, da si odraščal v za slovenske razmere večjem mestu, jaz sem imel..)...pa potem kakšna Italijanka ali Nemka, ki si jo spoznal na morju..pa je bilo počasi konec..

Danes ni da ni.Model iz Velenja se sede doma na comp, irc, aha ta nick mi je všeč..bova malo poklepetala...od kod si...aha iz Kranja..nič hudega..evo moja slikca...aja da sem ti všeč?..ti meni tud...a se dobiva v Celju.?

Greš na morje, recimo Grčija..spoznaš vsega in svašta..

Imaš tudi agencije, ki ti direkt nudijo kontakte do žensk iz Ukrajine, Rusije...lahko prečekiraš slike...poaavdi direkt piše, da je zaželjeno, da si finančno preskrbljen..kovoli nek izvoli..si jo lahko pripelješ sem...

Naši stari se v svojih partizanskih štorijah hvalijo, kakšni jebaæi so bili..Po moje je redkokateri sprobal več kot 3, če pa so bili tam pr 24 že vsi poročeni, tisti, ki niso študirali, že pri 20..Tu patam je bil kakšen lokalni jebaæ, ki je sprobal vseh 6 iz domače vasi, v sosednjo ni upal, ker so ga tam čakali domači pubeci..

Danes je pecarska Meka, česar se spremalo zavedamo..In imamo več denarja, več možnosti, več potujemo (naši stari dalje kot do Jadrana niso prišli) in so tu možnosti neta...Pa še vseno je tolk nezadovoljnega folka, ni to čudno?

Nazadnje urejeno:

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Še bolj "zanimivo" je bilo, ko si v žepu našel listek z njeno tel. številko, ime pa si pozabil...
bonk.gif

Pungi

Pripravnik
2. avg 2007
208
0
16
Se popolnoma strinjam, danes je dost lažje zapecat punco, če si vsaj približno normalen. Po drugi strani je pa res, da jo tudi hitreje izgubiš (ali pa ona tebe). Včasih ni bilo nekih alternativ na vidiku in sta bila bolj kot ne obsojena drug na drugega (hočeš nočeš)
smile-1.gif

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Hmmmm... Res je, da je lažje - predvsem tko preko neta se lahko človek zmišljuje, gleda slikce; ta mi je, ta mi ni... Okej, tud js sm spoznala tko ene par posebnih ljudi ampak to je res da jih lahko preštejem na prste ene roke, pa še kak prst ostane.
wink-1.gif

Se pa tud sama spomnem teh domačih telefonskih, lol... Js sm enkrat dala svojo telefonsko (stara 12 let) enmu 14 letnemu, mu napisala pisemček da mi je všeč, sošolka k ga je poznala, mu ga je dala. In js celo napišem, naj me pokliče ob 14h (ker sm bla takrat sama doma). In tipček res pokliče, js se javim in ko slišm njegov glas, sm slušalko spustila. JAO... .
hysterical-1.gif
Naslednji dan je bil ful užaljen in me ni šmirglal več.
Zdej je vse neki na hitr; zanč dodam enga k sm vidla da mava ene 10 skupnih frendov, mi takoj pošlje ZS bla-bla, čez tri ZS-je že piše; dej pejva na pijačo. Ne bi mela nč proti, ampak nekako ne maram občutka da so to fejsfuk fehtarji ki pač probajo, če gre.. pr eni bo že, ane.

Po drugi strani sem pa zanč na sprehodu v Tivoliju k je bla ena razstava, se čist naključno zapletla v pogovor z enim simpatičnim, in se zmenila za kavo, dobil je telefonsko,... kej več pa itak ne bo, ampak ni to poanta. Še se da naključno spoznavat, tud brez fejsbuka in ostalih internet zadev...

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Zdej je vse neki na hitr; zanč dodam enga k sm vidla da mava ene 10 skupnih frendov, mi takoj pošlje ZS bla-bla, čez tri ZS-je že piše; dej pejva na pijačo. Ne bi mela nč proti, ampak nekako ne maram občutka da so to fejsfuk fehtarji ki pač probajo, če gre.. pr eni bo že, ane.

Tuki si ti izpadla FB fehtarca. Sej si ga ti dodala, čeprav ga nisi poznala. On je pač naredil en korak naprej.

Babe.
rolleyes-1.gif

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Pa cifro mu da, kaj več pa tak nebo... ffs Dooosti rajši vidim, da mi reče , ne morš dobit cifre!

@tjasa Samo provociraš. ccc Odpreša teme , kot sta Moje izpovedi in Od kod nam ideje za avatar, pa maš takega, ki ga še sama težko gledaš.Upam. LOL

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
@Kasius

Lepo si to povzel. Sicer si malo starejši, vendar se dobro spomnim pogovorov prek stacionarca, ko še niti irca ni blo. Vse je blo pristno za razliko od danes.
smirk-1.gif

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
BADGUY; sej sva lohk prjatla, kej več pa pač ne gre ker, pazi to, mam nov izgovor; nimam časa za resno zvezo (beri: noben me ne pogleda - in skorpy, zadrž svoje komentarje zase, važn da si ti happy, ok?
wink-1.gif

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Citat:
Uporabnik badguy777 pravi:

@tjasa Samo provociraš. ccc Odpreša teme , kot sta Moje izpovedi in Od kod nam ideje za avatar, pa maš takega, ki ga še sama težko gledaš.Upam. LOL

Jasno, kaj pa naj drugega na takem forumu? Čak, potrp še en mesec pol pa čao Tjaša... še pogrešal me boste
evil.gif

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
BADGUY; sej sva lohk prjatla, kej več pa pač ne gre ker, pazi to, mam nov izgovor; nimam časa za resno zvezo (beri: noben me ne pogleda - in skorpy, zadrž svoje komentarje zase, važn da si ti happy, ok?
wink-1.gif

Še slabše za tebe. Zaj bojo vsi mislili, da iščeš fuk.
shocked-1.gif

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
LOL a res, to se tko interpretira? Ma... pol bom pa rekla, da sm frigidna kura, pa bo menda zaleglo
hysterical-1.gif

Pungi

Pripravnik
2. avg 2007
208
0
16
Citat:

Tukaj je krivda povsem na strani tipa. Zgleda da je bil rahlo neučakan. Če bi se vse odvijalo malo počasneje, grem stavit, da bi te kasneje (teden ali dva), lažje prepričal za kako pijačko. Seveda pod pogojem, če ti nebi vsak dan pošiljal fukfehtarskih PM-jev

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.086
5.654
113
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
Čak, potrp še en mesec pol pa čao Tjaša... še pogrešal me boste
evil.gif

Neeeeeee
cry12bpy.gif
ljubavi moja kdo te je napumpu???

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:

Šit, kaj bi pa ti rada?

Človek pač proba, poskusit ni greh, če se gremo neke normalne odnose. Sprejmeš povabilo, greš z njim na pijačo in tam vidiš, če ti ugaja ali ne. Ne pa da ga že v štartu zavrneš, ker naj bi bil prehiter. Neko energijo vlagat v žensko, s katero potem nič ni, je pa tako brez veze.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.595
9.813
113
40
MB
sem ji že jaz mislo isto napisat ... pri nas so nasploh bolj zategjene, pijača še ni glih ponudba za poroko, majo punce neki zlata pera v riti sindrom
grin1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Citat:

Šit, kaj bi pa ti rada?

Človek pač proba, poskusit ni greh, če se gremo neke normalne odnose. Sprejmeš povabilo, greš z njim na pijačo in tam vidiš, če ti ugaja ali ne. Ne pa da ga že v štartu zavrneš, ker naj bi bil prehiter. Neko energijo vlagat v žensko, s katero potem nič ni, je pa tako brez veze.

Kolegu je ena zadnjič v lokalu ob 3:00 porivala svojo telefonsko v roke, naj se dobita na kavi...potem sta se pol noči še lizala in vse... Model jo doda na FB, ga ona potrdi. Ji pošlje SMS, če gresta na pijačo in ne odgovori. Čez 3 dni jo pobara prek FB zakaj ne odgovori?! In napiše, da ni vedla kaj naj napiše. Da je zmedena.
hysterical-1.gif