Dandanes je lažje pecarit

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.086
5.654
113
Prehitr jo je napadu...če bi kak tedn dva počaku bi bla ne zmedena ampak panična kaj se obira...tko je pa vidla da se da...si natripala ego in.....

Headway3

Zelenc'
8. nov 2009
21
0
1
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Citat:
Zdej je vse neki na hitr; zanč dodam enga k sm vidla da mava ene 10 skupnih frendov, mi takoj pošlje ZS bla-bla, čez tri ZS-je že piše; dej pejva na pijačo. Ne bi mela nč proti, ampak nekako ne maram občutka da so to fejsfuk fehtarji ki pač probajo, če gre.. pr eni bo že, ane.

Šit, kaj bi pa ti rada?

Človek pač proba, poskusit ni greh, če se gremo neke normalne odnose. Sprejmeš povabilo, greš z njim na pijačo in tam vidiš, če ti ugaja ali ne. Ne pa da ga že v štartu zavrneš, ker naj bi bil prehiter. Neko energijo vlagat v žensko, s katero potem nič ni, je pa tako brez veze.

Kolegu je ena zadnjič v lokalu ob 3:00 porivala svojo telefonsko v roke, naj se dobita na kavi...potem sta se pol noči še lizala in vse... Model jo doda na FB, ga ona potrdi. Ji pošlje SMS, če gresta na pijačo in ne odgovori. Čez 3 dni jo pobara prek FB zakaj ne odgovori?! In napiše, da ni vedla kaj naj napiše. Da je zmedena.
hysterical-1.gif

Ah, to se men skoz dogaja in še zdej nevem zakaj
bonk.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Internet je tak zalaufal kurbarijo napolno. Zdajšen fejsbook pa je na to pec-mašino samo turbina.

Danes vidiš žensko na kavi z neko žensko ki veš da je prijateljica onega prijatelja ko ima punco.

Greš na frendov page, klikneš na punco, med njenimi frendi poiščeš to punco katera je bila na kavi s "tvojo" in
nato pri tej narediš isto in si ji poiščeš, klikeš ADD AS FRIEND, vse ostalo je v božjih rokah.

Heh, jaz sem internetu hvaležen še pa još kaj se kurbarije tiče, spoh pa ker sem preko neta spoznal mojo (vrjetno) bodočo ženo.

Bil sem na ii2.org (facebook z nick-i oz. vzdevki namesto pravih imen), debatiram s frendom in moja me vidi, sikne nekaj zraven,
se "srkregamo" me doda kot frenda, začnema chatat in ob 23 zvečer sem se vsedel v avto in šel iz maribora v SV del slovenije
"na kafe" ker ni vrjela da je to pravi tatu ki sem ga imel na eni sliki z morja. (kao finta ne)

Sma po 3 letih še kar skupaj.

Hvala internet, sem hvaležen, redno opravljam zakonske dolžnosti v spalnici, je ne zapostavljam niti malo.

Dzexon

Pripravnik
3. sep 2007
946
0
16
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Prvo pikolino sem vabil v kino davnega leta 94.Jaz sem bil star 15, ona pa 14.Normalno, da je zgledalo takole: ona mi je dala svojo telefonsko, valda domačo.In potem pokličeš...in na drugi strani resen ženski glas..

"Prosim?"

" Ja...dober dan...jaz sem torej...Kasius...a je Nina doma?"

"Ja, kdo pa si ti?"

"Jaz sem njen sošolec...pa bi jo nekaj vprašal, ker pišemo matematiko naslednji teden.."

"Aha ok..Ninaaaaaa..."

Lepa zgodbica, ampak raje že začeto povej do konca.
grin1.gif

Nazadnje urejeno:

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Internet je tak zalaufal kurbarijo napolno. Zdajšen fejsbook pa je na to pec-mašino samo turbina.

Danes vidiš žensko na kavi z neko žensko ki veš da je prijateljica onega prijatelja ko ima punco.

Greš na frendov page, klikneš na punco, med njenimi frendi poiščeš to punco katera je bila na kavi s "tvojo" in
nato pri tej narediš isto in si ji poiščeš, klikeš ADD AS FRIEND, vse ostalo je v božjih rokah.

Heh, jaz sem internetu hvaležen še pa još kaj se kurbarije tiče, spoh pa ker sem preko neta spoznal mojo (vrjetno) bodočo ženo.

Bil sem na ii2.org (facebook z nick-i oz. vzdevki namesto pravih imen), debatiram s frendom in moja me vidi, sikne nekaj zraven,
se "srkregamo" me doda kot frenda, začnema chatat in ob 23 zvečer sem se vsedel v avto in šel iz maribora v SV del slovenije
"na kafe" ker ni vrjela da je to pravi tatu ki sem ga imel na eni sliki z morja. (kao finta ne)

Sma po 3 letih še kar skupaj.

Hvala internet, sem hvaležen, redno opravljam zakonske dolžnosti v spalnici, je ne zapostavljam niti malo.

Pa to mislim..Da bi ti pred 15 leti lahko spoznal to svojo, bi moral biti recimo bivši sošolec od njenega soseda in jo srečati na pikniku..bla bla..Ona bi ti dala telefonsko, nakar bi moral klicati domov k njej..

boskosi

Fizikalc
4. sep 2007
1.423
1
38
Citat:
Uporabnik Pungi pravi:

Citat:

Uporabnik Tjasa pravi:
Zdej je vse neki na hitr; zanč dodam enga k sm vidla da mava ene 10 skupnih frendov, mi takoj pošlje ZS bla-bla, čez tri ZS-je že piše; dej pejva na pijačo. Ne bi mela nč proti, ampak nekako ne maram občutka da so to fejsfuk fehtarji ki pač probajo, če gre.. pr eni bo že, ane.

Tukaj je krivda povsem na strani tipa. Zgleda da je bil rahlo neučakan. Če bi se vse odvijalo malo počasneje, grem stavit, da bi te kasneje (teden ali dva), lažje prepričal za kako pijačko. Seveda pod pogojem, če ti nebi vsak dan pošiljal fukfehtarskih PM-jev

..... no če povzamemo temo, so se včasih že s prvim telefonskim klicem ponavadi dogovorili za pijačo, kino itd, tako da je tako kot vse tudi to relativno
grin1.gif