Daljinec Logitech Harmony 555...

pazok

Pripravnik
10. apr 2008
580
10
18
Ga kdo uporablja?kako se obnese?deluje z siol komunikatorjem?
sprasujem se.gif

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.735
5.897
113
Tudi jaz razmišljam o nakupu le tega. Pa me zanima, ali je možmo posamično programirat gumbe, recimo tako da postaviš daljinca drug k drugemu on se tako nauči določene funkcije. Ali pa ima samo prednaložene programe, potem pa izbiraš najbolj "približnega" kot je tvoj aparat.

guardy

Guru
3. avg 2007
8.484
1.050
113
Obišči stran
Tudi to lahko narediš ja, da ga naučiš.

Ampak do sedaj sem čisto vse aparate, ki sem jih dal gor (z izjemo klime) lahko uporabljal BP.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.735
5.897
113
Jaz imam pa HDX-a (ala Popcorn), ki ima funkcije, delete, file, back, return, file mode, tv mode itd, ki niso ravno vsakdanje funkcije ki jih vidimo na pilotu. Zato bi te finkcije moral manualno poštelat. Samo se bojim da imam potem premalo gumbov da jih nastavim.
Pa recimo moj HarmanKardon ima na daljincu vsaj enkrat več gumbov, kot ta Harmony. Kaj pa v tem primeru narediš?

Axi

Fizikalc
2. sep 2007
893
28
28
Na displayu imaš 4 "gumbe" na eni strani. In lepo narediš toliko strani kot želiš in napišeš za vsak "gumb" katero funkcijo naj opravlja.

Skratka, vse se da.

Maiden

Fizikalc
7. nov 2007
766
183
43
No jaz z njim nisem imel toliko sreče. So mi na supportu parkrat nastavljali, da je končno vse delalo tako kot mora. Učenje je spet nova zgodba. Recimo dlančnik si je v prvo zapomnil ukaz. Daljinec pa si je kar neke zmišljeval, tako v običajnem učenju kor v raw načinu.
Sem ga dal sodelavcu na posojo, kateri si je na koncu kupil Harmony One.

pazok

Pripravnik
10. apr 2008
580
10
18
potem deluje fukcija samodejnega vklopa več naprav?(vklopiš dvd,tv pa avtomatsko in podobno)

pazok

Pripravnik
10. apr 2008
580
10
18
no,menda je skrajnji čas da zamenjam neznano št.daljincev na moji sedežni,če so sploh tam!!! :
smile-1.gif

merdzo

Majstr
6. avg 2007
3.767
167
63
ksz

Verjetno ste že zgoraj odgovorili, ampak še enkrat eksplicitno:
ali je možno naenkrat upravljati več različnih naprav?
Primer:
Hkratna uporaba TV in STB:
Za TV: Gumb vklop, glasnost, 16:9, in še kaka funkcija
Za STB: izbira programa, Menu, nevemkajše

Gre to vse od enkrat, samo določim kateri gumb, ali je potrebno preklapljati med nastavitvami za TV in STB?

lp

Axi

Fizikalc
2. sep 2007
893
28
28
Da se, to so Avtivities...kjer določiš točno to kar želiš. Lahko za vsak gumb na daljincu določiš, ali bo upravljal STB ali TV. Lahko naštimaš tudi kombinacije gumbov se mi zdi...

pazok

Pripravnik
10. apr 2008
580
10
18
Nekaj sem pozabil vprašat!Se da nastavit časovni izklop naprav na samem daljincu?
Namreč,imam TV brez omenjene funkcije!