Če bo slučajno koga zanimalo ... nekaj dni sem se vozil s Cupro Tavascan in napisal nekaj vrstic: Izotov blog - Cupra Tavascan. Zanimiv EV, če kdo išče v tem segmentu. .
Če bo slučajno koga zanimalo ... nekaj dni sem se vozil s Cupro Tavascan in napisal nekaj vrstic: Izotov blog - Cupra Tavascan. Zanimiv EV, če kdo išče v tem segmentu. .
Drži, pa kiropraktika lahko še zraven naročiš. To sicer malo zakomplicira življenje, ampak ej.Kupi avtomobil prave znamke in pozabi na kartice. Življenje je preprosto.
Ne, gre pa obratno.Torej s Petrolovo kartico lahko polniš na "Gremo na elektriko" stebričkih? Mogoče zveni butasto, ampak meni sploh ni jasno, čigave so te polnilnice. Včasih je to v našem koncu "šraufal" Elektro (ampak so bile mnoge tudi brezplačne), sedaj gor nič več ne piše. Recimo Lidlova aplikacija pa je verjetno samo za njih? Kaj pa kakšna od VAG koncerna? Ali deluje na teh najbolj pogostih "Gremo na elektriko"?
Electroverse deluje na vseh polnilnicah, ki jih najdemo v Sloveniji ali ne? Kaj pa v tujini? Verjetno se tudi cene razlikujejo med temi ponudniki plačilnih sistemov (in seveda polnilnic)?