Dobro preberi... Garancija je Z let!!!!
Ze zdaj se vsi proizvjalci izogobajo garancijskih popravil bolj kot vrag križa, za kitajce pa zna res obveljati tvoja.
Saj so nekateri uvazali VW avte iz kitajske v Nemcijo. VW jih je sel tozit in tozbo dobil.Tole tudi lahko spada v to temo
![]()
Zakaj se Evropa boji poceni kitajskih volkswagnov?
Volkswagen je začel s Kitajske izvažati poceni avtomobile, ki pa se jih v Evropi bojijo "kot hudič križa".www.zurnal24.si
To je faktor za darjana.2 litra razlike je kavica na dan sicer...zdaj komur je to faktor...
Se vedno kavica na dan...2l razlike med 6 in 8 litri je reci in piši, 33%. V neki življenski dobi cca 200kkm je to 6000 eur razlike. Kar nekaj kavic, ha? To razliko raje vložiš pri nakupu in se potem ne voziš v faking kitajcu.
Nisem šel na avtonet preverit sam meni se zdi, da so vsi ti avti s 1.5 motorji in 7 brzin menjalnik? Menjalnik avtomatika, da se razume. Mislim na te nove kitajske avtomobile.Dajmo pocakat na spritmonitor podatke.
Znanec je imel testnega Tivolija z nekim 1.5 motorjem.
Poraba na relaciji kuca posao 9.
Z ostalimi avti pod 7.
Če je imel Tivolija je korejc, SsangYong/KGM. In za porabo 9 je najbrž bil avtomatik (aisin 6, torej ne dual clutch sranje ampak klasika) in pa tudi 4x4. Skratka druga liga avtov, poraba pa razumljiva za tako kombinacijo.Nisem šel na avtonet preverit sam meni se zdi, da so vsi ti avti s 1.5 motorji in 7 brzin menjalnik? Menjalnik avtomatika, da se razume. Mislim na te nove kitajske avtomobile.