Čudn problem...

alesi0

Pripravnik
15. okt 2008
98
0
6
V primeru, da bi imel kasko zavarovan avto, bi v primere kraje najverjetneje bile komplikacije.... kolikor mi je znano zavarovalnice/policija, zahtevajo rezervni ključ...

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
V tem primeru, da imaš kasko, prej prijaviš krajo klučev in naj zavarovalnica časti ključe in nove ključavnice. Ena izmed možnih rešitev..

alesi0

Pripravnik
15. okt 2008
98
0
6
Vemo samo da gre za alfo 166 2.4jtd
Jaz osebno pa najverjetneje nebi kupil avtomobila z 1 kljucem; tako kot nebi kupil avtomobila, katerega lastnik je "izgubil" servisno knjigo, oz. mu jo je pes pomotama zgrizel....

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Eni tolk mutijo da boli. Tudi sam imel en primer. Avto se je prodajal za staro šaro oz, kdorkoli ga je kupil ga je najbrž imel za kose. OK avto gre, imam že novega in me kliče kao novi lastnik in zahteva ključe. WTF? Oz človek, ki je nekaj mutil s tistim kupom železa ( pomoje ) Jaz ključev nimam, se pa ne spomnim da sem takrat našel servisno. Dobro se spomnim, da sem vse ključe dal avtohiši. Vseeno obrnem bajto in ključev ni. Knjigo in servisno ( se mi zdi ) sem našel. Tisti vikend smo se s kolegi odpravili na neke avtomobilske zadeve. Zmenili smo se, da bo meet na parkirišču od Koloseja in gremo potem skupaj v koloni naprej. Se zmenim z modelom, da naj pride tja in mu vse dam kar imam. Pridem v LJ in me kliče, rečem da bo malo za počakat, prihajam proti Koloseju. WTF? spet kliče, dam kolegu telefon, da sem lahko šofiral po križiščih in mu kolega lepo razloži da prihajamo. Pridemo na parkirišče nikjer nobenga.
confused-1.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.559
1.085
113
Titograd
Ne pusti se hebat v glavo, pojdi do prejšnjega lastnika se zmenit naj ti da ključe, če noče dat pa maš 2 opciji, da ponoviš obisk s kako mrgo ali dvema da ga "prepričata" ali pa prijaviš vse skupaj policiji. Lahko se malo bogega narediš, kot da so ti najmanj s smrtjo grozili
smile-1.gif

Makar dam kasneje ključe prekodirat ali karkoli drugega. Iz principa se pa ne bi pustil izsiljevati. Pa četudi me pride dražje!
jezen.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
on nima mrg. to je kot prvo
kot drugo, akj če je un še večja mrga

in kot tretje, a ne vidiš, da je že kle stisnil rep med noge in se ne bo več javil, ke rve da je vse skup zelo zelo neumno z njegove strani. sploh ker je izkušen v tem 'poslu'.

po nagi rite z drekasto palco.

dejchi

Pripravnik
29. dec 2008
77
0
6
www.tvojfitnesizziv.net
E =biga bratranec moj zdej pa že ser.ješ
bonk.gif

Danes sm se že menil s kriminalistom(redna stranka v pralnici),ki mi je svetoval kako in kaj.

Ime in priimek že imam od tistega,ki izsiljuje,jutr bom probal zvedet še kakšno informacijo več,pol grem pa v akcijo(ti pa ugibi kaj le to bo
priden.gif

dejchi

Pripravnik
29. dec 2008
77
0
6
www.tvojfitnesizziv.net
Citat:
Uporabnik Barbarian pravi:
Citat:
Uporabnik dejchi pravi:
Citat:
Uporabnik Barbarian pravi:
Citat:
Uporabnik dejchi pravi:
Kakšni so vaši cenjeni predlogi ?
Lp
Zmen se z njim pa grem jst zravn, kaj mi tega nisi povedu po
telephone7.gif
Sj nevem kdo si
confused-1.gif
17758-icon_confused.gif

Ahahahahaha bodoči sodelavec
cool-1.gif

Ma probal bi to rešit ne na silo,bi pa bilo dobro da imam koga zraven
nahrung002.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ne me hecat. maš ime, pa kriminalista poznaš iz pralnice. to ej pa res referenca. kaj pa če bi ti na policiji povedal s katere cifre te kličejo in težijo, pa bi oni sami našli ime, priimek itd.

a krim inalistu poročaš o sumljivih dogajanjih.

in kaj delaš v pralnici? a nisi 'mrga' zdej?

vidim, da dobiš kolega, zemota, za sode£avca. žešči ste, al kako se reče.

zdej se pa nehi zajebavat, pa povej kdaj se vidiva. da vidim makaronarja, da častiš kavo, da pelješ en krog...

dejchi

Pripravnik
29. dec 2008
77
0
6
www.tvojfitnesizziv.net
Citat:
Uporabnik softi pravi:
ne me hecat. maš ime, pa kriminalista poznaš iz pralnice. to ej pa res referenca. kaj pa če bi ti na policiji povedal s katere cifre te kličejo in težijo, pa bi oni sami našli ime, priimek itd.
zdej se pa nehi zajebavat, pa povej kdaj se vidiva. da vidim makaronarja, da častiš kavo, da pelješ en krog...

Ma na davčni1 sm srečal krimicha pa sm ga prašal kaj pa kako,no zdej imam tudi celoten naslov od g.izsiljevalca,samo nevem kako use skupaj spelat,če ga copsi pritisnejo,mogoče sploh ključev videl nebom...

Barbarian me bo pa uvajal na LPPju verjetno,ko do tega pride.

Ja dans sm cel dan doma,prlet kej naokrog,drugače me pa dobiš jutr na davčni1 do 14ih bom tm.

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.577
336
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik softi pravi:

A ne znas pecat na PM?