čuden bug nokie E71

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
bom dal posebej, ne v temo o E71, ker je tam že preveč vsega.
torej bug: telefon zamenjuje datum. sam od sebe. vedno za dva dni vnaprej. ko dam zvečer profil home in ga ugasnem, je zjutraj datum narobe. pri profilu genral se to ne zgodi. je še kdo opazil kaj podobnega?
posledično potem ne vidiš terminov, ki so naštimani vmes, dokler se ne zaveš, da je datum napačen in da si "nekaj" še imel te dni za opravit. profil home uporabljam, da telefon ne vibrira, ko mi zjutraj zvoni budilka. verjetno je rešitev posodobitev SW-ja, kajne? kateri naj bi bil soliden?
pa še to. baterija kljub ugašanju ponoči ne zdrži več kot dva dni. garmin XT verzija 5.30 (ta naj ne bi kurila baterije) je sicer nameščen na kartici, ampak mislim,da to ni vzrok. pa še zvočnik pri glasnejšem predvajanju malo hrešči. naj nesem nazaj, pa da dajo na servis? telefon je star dva meseca.

_jolly_

Fizikalc
3. sep 2007
2.141
2
38
najbrž boš moral počakat na nov sw. lahko pa tačas namest, da ga izklopiš, daš na "brez povezave" profil.
glede baterije... probaj brez kartice pa poročaj. btw. tudi če maš novega garmina, je potrebno vseeno ročno izklopit tisti program v nastavitvah garmina.
glede zvočnika... verjetno kaka smet prišla v zvočnik (najverjetneje železni prah). se mi je to na vseh telefonih dogajalo. reši te servis.

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
kje v katerem programu kaj izklopit? da ne bo žrlo baterije.
ampak mam verzijo 5.30, ta bi naj bila okej, kar se tega tiče.

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Pa noter v garminu je nastavitev in tam moraš izklopit ,če pa si nadgradil potem zna bit še ena datoteka za zbrisat....vsaj jaz sem jo.....zdaj baterija drži še enkrat toliko kot prej.

_jolly_

Fizikalc
3. sep 2007
2.141
2
38
Je ok, ker ma moznost izklopa te aplikacije! Prejsne verzije tega nislo mele! Ampak se vedno je treba v nastavitvah od garmina to izklopit!

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
okej, štekam, da moramnekaj izklopit. ampak ne vem ša česa in kje v programu. sta lahko malo bolj natančna.
garmina nisem nadgradil, ampak sem prvotno že instaliral verzijo 5.30.

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
kako je lepo biti glup ...
Orodja/Nastavitve/ še mam, manjka mi "Sistem". in posledično ne morem nič odkljukat. any other suggestions?
pa hvala ker se trudite tudi z nami atehničnimi tipi
aplauz.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

orodja/nastavitve/sistem
smile-1.gif

Seveda v programu Garmin Mobile XT... ne v telefonu,heh.

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
stvar je bila disablana, tako da to ne more bit. zdaj garmin počiva na kartici izven telefona, pa da vidimo, če bo kaj boljše. se pa datum danes ni prestavil, ko sem dal profile home čez noč, pa ga potem ugasnil, ampak je pa res, da nisem nastavil budilke.
ma, bomo videli. je perfekten telefon, ampak pač ni popoln.

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
telefon dela že četrti dan, tako da očitno je bil garmin. kartico sem vzel ven in zdaj je okej.

Citam

Pripravnik
5. jun 2008
105
0
16
Si bom malce sposodil temo, da po nepotrebnem ne odpiram nove.
Prijatelj mi je iz svoje N95 preko bluetootha na mojo E71 poslal mp4 datoteko (posneti video na telefonu).
Moj vgrajeni realplayer omenjene datoteke ne predvaja. Sliši se samo zvok, slike pa ni.
Napiše: "Zvoka ali videoposnetka ni mogoče predvajati. Poskušam ga predvajati le delno."
Realplayer na N95 je verzije S60.30.... na moji E71 pa S60.31....

Ima morda kdo kakšno idejo?

Nazadnje urejeno: