Črtomir Janša umrl zaradi uspaval?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.406
7.075
113
Rečeno je bilo, da je tako pokvarjen, da bi lastnega otroka porinil naprej...

KPK ne dokazuje tega, patria postopek pa tudi ne.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Kaj ima Tonin zveze s SDS?

Napisal sem: "Tako to je. In ko nekdo z desnice uboga zdravo pamet, ga križajo. tonin.press"
Torej, "nekdo z desnice". NSi in SDS hodita z roko v roki.
V SDS ni junaka, ki bi premogel zdravo pamet in samo poslušajo navodila. Gospod Tonin iz sorodne stranke očitno jo. In bo kaznovan.

Verjetno bo sedaj moral mladenič ob nedeljah sedeti v drugi vrsti
evil.gif

Človek je ravnal v skladu z ustavo in se odločil po svoji vesti, za nagrado pa ga hočejo "križati". Narobe svet
10.gif

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:

Napisal sem: "Tako to je. In ko nekdo z desnice uboga zdravo pamet, ga križajo. tonin.press"
V SDS ni junaka, ki bi premogel zdravo pamet in samo poslušajo navodila. Gospod Tonin iz sorodne stranke očitno jo. In bo kaznovan.

Kdo križa Tonina?
Kolikor (površno) sledim v medijih, je vihar znotraj NSi-ja. Tudi nekaj SDS poslancev ni glasovalo - nič se ne šliši o križanju.
Žal mi je, da se dejstva ne ujemajo s tvojimi predsodki.

mr_

Guru
20. sep 2007
9.431
2.784
113
Tonina križa stranka oz. vplivni clani, pod pretvezo o nezadovoljstvu clanstva. In smo tam, kjer je klasicno pojmovanje kaj poslanec v SLO parlamentu je. Predstavnik ljudi oz. volilnega okolisa kjer je kandidiral ali stranke. In pridemo do tega, da sitna stara baba Tonina kara po TV, kot da bi moral glasovat tko kot oni v vodstvu NSi menijo.

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
125
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:

Kdo križa Tonina?
Kolikor (površno) sledim v medijih, je vihar znotraj NSi-ja. Tudi nekaj SDS poslancev ni glasovalo - nič se ne šliši o križanju.
Žal mi je, da se dejstva ne ujemajo s tvojimi predsodki.

http://www.rtvslo.si/slovenija/matej-tonin-zaradi-kucana-pred-izvrsilni-odbor-nsi-ja/299576

Google ti ne dela?

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Ja. Kaj ima to zveze z Janšo?

Pričakovan odgovor. Neposredne povezave nobene, celo posredne morda ni nobene. Gre za mindset.

Očitno gre res za mindset - tvoj namreč.

Začela sva namreč tako:
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
vsakič, ko se na "desni" kaj zgodi, ima prste vmes Janša - vsaj njegovi največji verniki oz. obsedenci trdijo tako.

Tako to je. In ko nekdo z desnice uboga zdravo pamet, ga križajo. tonin.press

mr_

Guru
20. sep 2007
9.431
2.784
113
NigelM, ti pac ne sprejmes predispozicije, da je Jansa lider desnice. Tako ga predstavljajo mediji, tudi nekatera dejstva govorijo temu v prid, ter seveda kot vodja vlade in koalicije skrbi za soglasnost strank. Kolk pa je res o njegovem karakterju, zamerljivosti, sovrastvu... pa vem tolk kot ti, verjetno....iz medijev, politicni nasprotnikov. Torej skupnega je kar nekaj, ce zelis to videt.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Jaz ne sprejemam dispozicije o Janševi vsemogočnosti in vseprisotnosti - to božjo lastnost mu pripisujejo (pripisujete) samo njegovi največji verniki - obsedenci.
"Itak se nič ne zgodi brez Janše" je tipičen izrek, ko je treba drek na Janšo napopat.

mr_

Guru
20. sep 2007
9.431
2.784
113
Vsemogocnost in vseprisotnost so verjento pobozne zelje JJja.
smile-1.gif

Sicer pa da gremo se bolj offtopic...:)....limat sranje na Ivana je zabavno, se bolj zabavno pa je k se ti 'razhudis' zaradi tega.
smile-1.gif

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Limanje sranja z argumentom "mi vemo" ti je zabavno?

Meni ni.
Kolikor mi že želiš podtakniti branjenje Janše, boš tega pri meni našel bolj malo ali nič - razen če smatraš zahtevo po dokazih za branjenje.

mr_

Guru
20. sep 2007
9.431
2.784
113
Zabavno mi je brat vse skupaj.:) Branjenja pa ti ne podtikam, saj sem zato napisal, da se razhudis, vem da ga ne branis. Le zabavno je vcasih, kljub temu, da je vse skupaj eno sranje.

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
125
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Koliko Tibetancov in Ujgurov so poklali vsejedi hani? Koliko so svojih?

Koliko Hanov so poklali/zamrznili/obglavili/zaplinili Japonci?

Offtopic? I think so.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Limanje sranja z argumentom "mi vemo" ti je zabavno?

Meni ni.
Kolikor mi že želiš podtakniti branjenje Janše, boš tega pri meni našel bolj malo ali nič - razen če smatraš zahtevo po dokazih za branjenje.

Ti ga zagovarjaš, ne braniš, v iskalnik na alterju vpiši "sporočila od NigelM" pa maš lepo evidenco.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.