Njihove krivulje so na dnu, med tem, ko se Evropa kopa v rekordnih stevilkah, pa se prava jesen in zima sploh se nista zaceli.
Kot sem rekel, bomo prestevali mrtve, ko bo vsega konec.
Njihove krivulje so na dnu, med tem, ko se Evropa kopa v rekordnih stevilkah, pa se prava jesen in zima sploh se nista zaceli.
V datumu. Prikaži ga še enkrat do današnjega datuma in ne samo do 15.6.2020. Bo šlo?
Kako zanimivo, da vedno 'pozabis' omenitj, da samo zaradi tega, kar sem povedal in to je, da si ne bi rad privoscil takrat 14 dnevne karantene, torej ukrepov drzave.na trajektu si zaprt v avto in zagovarjas prekuzenje...
Give us a break.
Zagotovo. Jaz jih pričakujem okoli 3000, glede na statistične trende.Torej praviš, da lahko pričakujemo še krepko preko 1000 smrti v Sloveniji?
Kako zanimivo, da vedno 'pozabis' omenitj, da samo zaradi tega, kar sem povedal in to je, da si ne bi rad privoscil takrat 14 dnevne karantene, torej ukrepov drzave.
Drugace pa ja, poletje je bil pravi cas za prekuzevanje. Sole ni bilo, gospodarstvo ni bilo v polnem pogonu.
Zdaj bo pa shitstorm ali pa spet ogabni lockdown v obcine ali kaksno drugo neustavno omejeno gibanje. Ampak meje bomo pa imeli odprte; samo ne s Hrvasko.
"Ustavno sodišče je odločilo, da je bil ukrep omejitve gibanja na občine, ki ga je vlada sprejela v času epidemije, v skladu z ustavo. Presodili so, da je vlada z omejitvijo gibanja zasledovala "ustavno dopustni cilj" zajezitev in obvladovanje širjenja koronavirusa ter s tem varstvo zdravja in življenja ljudi. Omejitev pa je bila za dosego tega cilja primeren ukrep."Zdaj bo pa shitstorm ali pa spet ogabni lockdown v obcine ali kaksno drugo neustavno omejeno gibanje. Ampak meje bomo pa imeli odprte; samo ne s Hrvasko.