Kaj pa Nemčija? Pa protest v Berlinu, ki je po poročanju medijev bil prekinjen, na YT pa istočasno v živo predvajan nemoteno naprej? A tam že cepajo po tleh kot muhe?
Švedska ima 10 milijonov prebivalcev! 10! Koliko jih ima Slovenija?
Saj ko bomo imeli mi 1000+ mrtvih bo tudi že toliko prekuženih da bomo (približno) tam kot švedi.
Ker si prespal pri književnosti:klasična zgodba ima uvod, jedro in zaključek.A to je zgodba uspeha da ima Švedska 5 tavžnt mrtvih zaradi kitajskega virusa ?
Ne pametuj. Če bi tvoj jajo imel jajca bi vrgel nesposobne gantarja, kreka in kacina. Tole z maskami ste ratali prav tećni a sami se slikajo brez mask.Vi alter zdravniki ste šele na začetku saj ste spomladi nekaj mesecev trdili da kitajskega virusa ne bo več zaradi poletja vročine.
Googlaj ;kitajski super virus na Alteju.
Ker si prespal pri književnosti:klasična zgodba ima uvod, jedro in zaključek.
Mi smo nekje pri uvodu, Švedi pa med jedrom in zaključkom.
Googlaj: fabula
kacin.
informacija iz prve roke: na rezultate testa na metelkovi v LJ sem čakal natanko 27 urDaj ti raje razloži - ker imaš informacije iz prve roke - kako lahko objavljajo število testiranih in potrjeno okuženih za en dan nazaj, na rezultate testa se pa čaka od 2 do 3 dni?
Švedska ima 10 milijonov prebivalcev! 10! Koliko jih ima Slovenija?
In kakšni so bili simptomi, da si šel na testiranje?testiral včeraj popoldne, danes so me poklicali, test negativen.