Se ne splača ker so prazni brez duše in pametiA pol bodo sedaj ta rdeci sli v pec?

Se ne splača ker so prazni brez duše in pametiA pol bodo sedaj ta rdeci sli v pec?
Spet jokaš. Veš kaj je kolega naredil, ko se je odločil za cepljenje? Pogledal na cepimose.si za cepilna mesta v okolici, preklikal na strani tistih izvajalcev, našel da cepijo naslednji dan v eni od vasi v bližini in bil cepljen naslednji dan. Čakal je pa 2 min, ker sta bila dva pred njim. Res pa je naredil 50km z avtom zato.15 let se ze spikam redno. 10 let v ZD. Zdaj pa to v sosednjem ZD ni vec mozno. Wtf. Naj grem na infekcijsko. Zaenkrat ne. Ce so sposobni po kmeckih dvoriscih cepiti, naj pa se v ZD.
Ce s klici nisem uspešen, bom sel na mejle na nadrejene.
Pa da vidim pisne odgovore.
V skrajnem primeru, naj zrihtajo cepivo, lahko tudi placam tustih 5 evrov in si ga bom sam zagonil al pa bom nekoga nasel.
Kdo pravi, da je treba cepit takoj po preboletju? Saj pol leta si PCT.Eno vprašanje.
Ce si prebolel, si pol leta "zasciten" in tako enakovreden cepljenim ce gledamo PCT.
Prejsnji teden celo 8 mesecev nekaj dni.
Zakaj je treba tako nujno potem se prebolele takoj po prebolevanju se cepit ?
Hvala za lepe besede, imaš besedni zaklad vreden vsega spoštovanja. Me zanima če bi si te besede mi upal povedat v fris, ne zgolj prek tipkovnice. Kako gre tista za 400 ali 500€, si jih pripravljen plačat?Spet to retardirano jamranje o rumeni zvezdi. Se skrivaš v omari, ker bi sicer končal v taborišču? Kreten blesavi, da si drzneš svojo razvajeno rit primerjati s tragično usodo preganjanih Judov.
glede na popolno odsotnost kakršnekoli kritike vladnih odlokov s strani voditeljev opozicije, ki drugače vložijo interpelacijo za vsakega ministra ki si drzne pozdraviti z "dober dan" na dejansko deževen dan, tole bolj spominja na april/maj '45, ko so voditelji zbežali, vojsko pa prepustili da je končala kot je.Rumeno zvezdo sem omenil zgolj iz razloga ker tako so označevali ljudi da so bili na daleč prepoznavni. Kaj se je iz tega izrodilo vsi vemo, ni bil moj namen enačiti usodo judov ter necepljenih
Ja, pol leta si birokratsko PCT. Kaj pa to pomeni v zdravstvenem smislu pa vemo. Nic.Kdo pravi, da je treba cepit takoj po preboletju? Saj pol leta si PCT.
To je res. Torej je ukrep, da pustiš avto brez bencina na špuri in mirno razložiš, da boš čakal, kaj bo sistem naredil še kar zmeren. Žal imamo bedake ki so včeraj vpili na zaposlene, eni so sam bedaki, drugim je šlo čez laske.Strinjam se, da je izvedba uvedbe splošnega PCT zanič, nedomišljena in polna neumnosti.
Ampak uslužbenka Petrola na pumpi nima pri tem nič.
In mamo spet rasistka z zdravo pametjo.Jaz ti samo to povem. Vlada dela načrtno usluge levakom, anticepilcem v glavnem butlom,kerje jajo peta kolona. Se pa prav vidi koliko čefurjev je v Sloveniji, nas Slovencev je mogoče polovica od teh jih pa itak polovica pada na čefurjad.
Tole zmerjanje je kar obojestransko, začenši z raznimi ovcami, ljubitelji JJ in podobnimi nalepkami za cepilce.Potem nam pustite izbiro in ne da posiljujete z vsem kar nekomu pride na misel. Jaz ne žalim ljudi kateri so cepljeni, ni treba da nekateri žalite tiste ki se cepit ne želijo.
V zadnjih dneh sem bil deležen kar nekaj žalitev, a sem komu odgovoril na enak način?
Jaz ne čutim nobene potrebe po nobeni oznaki, domnevam pa da bi nekateri za lažje prepoznavanje želeli to. Tako kot se nas zmerja z antivaxerji, necepilci da drugih še bolj sočnih besed ne omenjam...
Pustite nas na miru, ko se bomo želeli cepit se bomo, ni nas treba v to prisiljevat, ker tako kot si napisal je stvar izbire. Zadnje čase pa se vse moči usmerjajo v to, siljenje v cepljenje. Mi smo tisti katerim so stvari onemogočene, cepljeni se zaradi tega ni treba razburjat, njim je vse odprto. Ko bo cepljenje namenjeno preventivi, zdravju ipd. ne pa dopustu, trgovinam in ostalim potem pa lahko razglabljamo naprej koliko je to koristno.
Cepljenje JE namenjeno preventivi in vrnitvi družbe v čimbolj normalno življenje. Zato se VB, Portugalska, Danska odpirajo. Anticepilci pa zahtevajo dansko stanje brez lastnega prispevka. Če se hočemo kot družba odpreti, mora VSAK dati svoj prispevek.
Katera stroka pa je sploh uvedla PCT za bolnike? Ker zdaj pa ni več nič jasno, enkrat stroka tak, drugič drugače, ...![]()
Pogoj PCT za bolnike je nedopusten, stroka zahteva njegov umik
Zdravniki v osnovnem zdravstvu so zgroženi nad novim vladnim odlokom, ki za pregled bolnikov spet odreja PCT pogoj. To je nevarno in neskladno z ustavo, je včeraj v zahtevi po njegovi odpravi opozorilo Združenje zdravstvenih zavodov (ZZZ). Iz zdravstvenih domov sporočajo, da bodo še...www.primorske.si
VB, Portugalska, Danska .... sedaj pa poglej kako je šla delta po stari celini!
Odpirajo se ker so enostavno čez vrh epidemije delta seva...
![]()
Portugal s 80% potpuno cijepljenih postao svjetski prvak, ali na ECDC-ovoj karti je crven kao i Hrvatska
Po podacima Reutersa, Portugal i Ujedinjeni Arapski Emirati imaju istu stopu potpune procijepljenosti, najviše u svijetuwww.jutarnji.hr