Tako kot se pri nas izvaja je isto kot če ga ne bi bilo. Pač balkanci vedno znamo zaplesti zadeve do konca. In s tem mislim tudi na odločevalce.Kdaj se bodo oz. naj bi se poznali rezultati uvedbe PCT pogoja?
Kaj misliš, kakšen je učinek PCT pogoja, ki je veljaven samo na papirju, v praksi se pa ne izvaja.Mislil sem v pričakovanem zmanjšanju pritiska na bolnice, menda je to namen.
Vprašanje, če je PCT dovolj za ustavitev trenutne rasti okužb.Mislil sem v pričakovanem zmanjšanju pritiska na bolnice, menda je to namen.
V nakupovalnih centrih se izvaja (oz. pred njimi), pravtako tudi na LPP busih ter pred vhodi v zdravstvene ustanove.Kaj misliš, kakšen je učinek PCT pogoja, ki je veljaven samo na papirju, v praksi se pa ne izvaja.
Ok, to je dober pomislek. Ampak ali imas boljsi plan?Vprašanje, če je PCT dovolj za ustavitev trenutne rasti okužb.
Ko/če te nehajo naraščati imaš spremembo v zasedenosti bolnic po približno enem mesecu
Vlada je na današnji seji sklenila, da je na javnih zbiranjih nad 50 oseb obvezno izpolnjevanje pogoja PCT.
"S spremembo Odloka o začasni omejitvi zbiranja ljudi zaradi preprečevanja okužb s SARS-CoV-2 je dovoljeno zbiranje nad 50 oseb na organiziranih javnih prireditvah in javnih shodih v zaprtih prostorih ali na odprtih površinah, pod pogojem, da udeleženci izpolnjujejo pogoj PCT," so sporočili po seji vlade.
saj protesti niso organizirani.Rezultat včerajšnjih protes... *khm* ...včerajšnje revolucije:
![]()
Novo: na javnih zbiranjih nad 50 oseb obvezno izpolnjevanje pogoja PCT
Vlada je na današnji seji s spremembo odloka o začasni omejitvi zbiranja določila, da bo zbiranje nad 50 ljudi na organiziranih javnih prireditvah in javnih shodih v zaprtih ali odprtih prostorih dovoljeno pod pogojem, da udeleženci izpolnjujejo pogoj PCT.siol.net
Rezultat včerajšnjih protes... *khm* ...včerajšnje revolucije:
"S spremembo Odloka o začasni omejitvi zbiranja ljudi zaradi preprečevanja okužb s SARS-CoV-2 je dovoljeno zbiranje nad 50 oseb na organiziranih javnih prireditvah in javnih shodih v zaprtih prostorih ali na odprtih površinah, pod pogojem, da udeleženci izpolnjujejo pogoj PCT," so sporočili po seji vlade.
Ti me to resno sprašuješ? Kako za vraga naj jaz to vem? A ti veš koliko časa je še do takrat in kaj vse se lahko spremeni? Samo poglej vse spremembe v zadnjih nekaj mesecih oz. letu in pol.Bo to veljalo tudi za volitve naslednje leto?
Ta včerajšnji je bil: "Organizator shoda Stevanović: Izgredi in sam shod nimajo popolnoma nič skupnega"saj protesti niso organizirani.
A to bodo tisti policisti v vodnem topu preverjali?Rezultat včerajšnjih protes... *khm* ...včerajšnje revolucije:
![]()
Novo: na javnih zbiranjih nad 50 oseb obvezno izpolnjevanje pogoja PCT
Vlada je na današnji seji s spremembo odloka o začasni omejitvi zbiranja določila, da bo zbiranje nad 50 ljudi na organiziranih javnih prireditvah in javnih shodih v zaprtih ali odprtih prostorih dovoljeno pod pogojem, da udeleženci izpolnjujejo pogoj PCT.siol.net
Malo za šalo, malo zaresTi me to resno sprašuješ? Kako za vraga naj jaz to vem? A ti veš koliko časa je še do takrat in kaj vse se lahko spremeni? Samo poglej vse spremembe v zadnjih nekaj mesecih oz. letu in pol.
Ali je ta Stevanovič član SD ali Levice, ki so po Hojsu organizatorji v ozadju?Ta včerajšnji je bil: "Organizator shoda Stevanović: Izgredi in sam shod nimajo popolnoma nič skupnega"
![]()
Na ljubljanskih ulicah za okoli 7000 evrov škode, v UKC-ju oskrbeli pet poškodovancev
Policisti so po neredih v sredo na protestih proti razširitvi pogoja PCT v Ljubljani do zdaj pridržali devet ljudi. Lažje poškodovanih je sedem policistov, zaradi uporabe prisilnih sredstev pa tudi en protestnik. V DZ-ju škodo na stavbi še ocenjujejo.www.rtvslo.si