Tebi se stanje resno slabša.
pa vidiš, da je Švede videl lev Covid19 temi in pravi, da gor špila, za švedsko je pa tip slišal le zaradi Zlatana in Potrča, kaj mu boš zameril no
Tebi se stanje resno slabša.
Ne bom pisal detaljev, ker se bo (me bo) kdo prepoznal, ampak v našem delovnem kolektivu, ki je dovolj majhen, da se vse zve, hkrati pa dovolj velik, da je kar reprezentativen vzorec (več kot 100, vendar manj kot 1000 zaposlenih) ni bilo nobenega omembe vrednega zapleta pri cepljenju (nekaj zaposlenih je imelo par dni bolniške zaradi vročine/utrujenosti), pa smo večinoma vsi cepljeni, kljub maloštevilnim okužbam, smo imeli daljše hospitalizacije zaradi zapletov.Trenutno nobeden, ker nobeden ne prikazuje realne slike, vsi so max uperjeni samo v dejmo se cepit in osredotočeni na max število klikov za bolj famozni naslov.
Vsi vlečejo ven zgodbe, kako strašen je covid, noben noče vlečt ven zgodbe, kako strašno je lahko tudi cepivo.
Ne bom pisal detaljev, ker se bo (me bo) kdo prepoznal, ampak v našem delovnem kolektivu, ki je dovolj majhen, da se vse zve, hkrati pa dovolj velik, da je kar reprezentativen vzorec (več kot 100, vendar manj kot 1000 zaposlenih) ni bilo nobenega omembe vrednega zapleta pri cepljenju (nekaj zaposlenih je imelo par dni bolniške zaradi vročine/utrujenosti), pa smo večinoma vsi cepljeni, kljub maloštevilnim okužbam, smo imeli daljše hospitalizacije zaradi zapletov.
Tako, da je več zgodb, kako "strašen je covid", ter da manjka zgodb, "strašno je lahko tudi cepivo", kar ustreza dejanskemu stanju na terenu.
isto jaz lahko potrdim za svoj kolektiv 438 cepljenih. ,ampak hej kaj mi, ki smo iz stroke vemo, 10 min YouTube je dovolj, da veš vse in še več kot medicina
In zakaj ste se cepili, 99% zaradi papirja in da zgleda vse po reglcih ne? Ker proti okužbam bo pomagalo bore malo. A bi recimo testirali vsak dan če bi to pomenilo manj okužb?Ne bom pisal detaljev, ker se bo (me bo) kdo prepoznal, ampak v našem delovnem kolektivu, ki je dovolj majhen, da se vse zve, hkrati pa dovolj velik, da je kar reprezentativen vzorec (več kot 100, vendar manj kot 1000 zaposlenih) ni bilo nobenega omembe vrednega zapleta pri cepljenju (nekaj zaposlenih je imelo par dni bolniške zaradi vročine/utrujenosti), pa smo večinoma vsi cepljeni, kljub maloštevilnim okužbam, smo imeli daljše hospitalizacije zaradi zapletov.
Tako, da je več zgodb, kako "strašen je covid", ter da manjka zgodb, "strašno je lahko tudi cepivo", kar ustreza dejanskemu stanju na terenu.
Ne bom pisal detaljev, ker se bo (me bo) kdo prepoznal, ampak v našem delovnem kolektivu, ki je dovolj majhen, da se vse zve, hkrati pa dovolj velik, da je kar reprezentativen vzorec (več kot 100, vendar manj kot 1000 zaposlenih) ni bilo nobenega omembe vrednega zapleta pri cepljenju (nekaj zaposlenih je imelo par dni bolniške zaradi vročine/utrujenosti), pa smo večinoma vsi cepljeni, kljub maloštevilnim okužbam, smo imeli daljše hospitalizacije zaradi zapletov.
Ne vem zakaj sem jaz prebral obremenjevati namesto obravnavatiKaj pa uporabniki policijskih storitev?
A moraš izpolnjevat PCT, da te policaj sme obravnavat?
No, Jansa ni bil izvoljen z vecino, ce smo ze pri temu.Državljani s(m)o na volitvah pooblastili izvoljene, da sprejemajo zakone, ki so v dobro večini.
Seveda preverjajo....in zbrcajo stran od sebe raznorazne potrče.eh, tega ne bo nihce preverjal...
kelnar bo vprasal, itak bo stranka rekla, da ima vse 3 in srecno.
Mogoče je pa problem v tem, da se je v mladosti predrogiral po dolgem in po čez...kar ne morem verjeti kakšna hinavščina.
Nehi ga srat. Pravne podlage za preverjanje PCT ni. To je pa kar pomembna zadeva, pa ne zaradi virusove pravne podlage, ampak zaradi sankcioniranja. Tako bo pa balkan ja. Časa za uredit zadeve so imeli dovolj, sam enoumje odnese ali utiša sposobne ljudi.prav razumeš, tudi virus nima pravne podlage da obstaja, ampak obstaja in kaj bomo sedaj, tožili virus , ker obstaja, a navodila za uporabo WC papirja tudi dobiš
Mislim, kaj ni jasno? Že lep čas nazaj je bilo s strani ustavnega sodišča povedano, kazni na podlagi uradno sprejetih odlokov padajo in ti me sprašuješ, kako bolj pravno podlago rabimo..... Pa se tud jest ne spuščam v smiselnost PCT, v bistvu mi visi dol, ker mam to že od maja letos.Kako “bolj pravno” podlago pa potrebuješ?
Država je po uradni poti sprejela odlok, sklicevala se na veljavni zakon in določila pravila igre (enkrat za spremembo celo razumljive).
Manjka seveda še malo ZKP, da pač mora gost (uporabnik storitve) izkazati izpolnjevanje - s kodo, printom … in po potrebi (zahtevi izvajalca) izkazati, da potrdilo pripada res njemu (ker pač ni slike na njemu).
Seveda izvajalec ne sme sam po lastni presoji voditi evidence.
Inšpektorji pa ravno tako po zdravi pameti kontrolirati in morebiti kaznovati: izvajalce, če očitno ne kontrolirajo (in ne - ni groba malomarnost, če pri vsakem gostu ne preverjaš istovetnosti); goste pa, če ponarejajo (ja - uporaba potečenega potrdila ali kazati potrdilo, ko glasi na drugo ime, je ponarejanje).
Pa se sedaj sploh ne spuščam smiselnost PCT ukrepov - gre se le za nadzor nad upoštevanjem.
Pa če kateremu še ni jasno - hipotetični primer, da je uporaba “zabaviščnega parka” dovoljena le osebam, ki imajo opravljen izpit iz “varnega dela na višini” - kaj mislite, kdo in na kak način bo nadziral ali bodo obiskovalci izpolnjevali ta pogoj? In kdo bo odgovarjal za kaj, če bi do česa prišlo?
(V neki normalni državi, torej ne nujno v Sloveniji. )
ti imaš jurja viška?, da tak grdo govoriš o vladajočihMislim, kaj ni jasno? Že lep čas nazaj je bilo s strani ustavnega sodišča povedano, kazni na podlagi uradno sprejetih odlokov padajo in ti me sprašuješ, kako bolj pravno podlago rabimo..... Pa se tud jest ne spuščam v smiselnost PCT, v bistvu mi visi dol, ker mam to že od maja letos.
Gre za enoumje vladajočih, natančneje ene same stranke.... Če nekdo reče, da nekaj ni ok, se ne gre v reševanje problema, ampak v osebno diskreditacijo in zamenjavo te osebe in to na komplet sferi... Rezultat je jasen.
In zakaj ste se cepili, 99% zaradi papirja in da zgleda vse po reglcih ne? Ker proti okužbam bo pomagalo bore malo. A bi recimo testirali vsak dan če bi to pomenilo manj okužb?