Aha, torej smo vseeno ubrali strategijo naravnega prekuževanja, samo potihem.Kaj pa to da tudi samotestiranje po novem velja za PCT. Uspeh zagotovljen bi rekel.
NOT!
Gremo se Švedski model s peskom PCT v očeh. Če bo šlo na slabše damo ostrejši pesek in odvzamemo T.![]()
Hm, a res? Moramo teste v tem primeru nositi s sabo ali si le na čelo napišemo rezultat?Kaj pa to da tudi samotestiranje po novem velja za PCT. Uspeh zagotovljen bi rekel.
NOT!
Ostani raje v svojih vodah, ki jih obvladaš.prav razumeš, tudi virus nima pravne podlage da obstaja, ampak obstaja in kaj bomo sedaj, tožili virus , ker obstaja, a navodila za uporabo WC papirja tudi dobiš
Samotestiranje velja samo znotraj delovnih kolektivov, ne velja pa kot PCT pogoj na prireditvah, restavracijah, prehodu meje itd...Hm, a res? Moramo teste v tem primeru nositi s sabo ali si le na čelo napišemo rezultat?![]()
Ti ostajaš v vodah, ki jih obvladaš?Ostani raje v svojih vodah, ki jih obvladaš.
Troll doo ?
Nimas pojma. Jaz vidim da je pisalti imaš jurja viška?, da tak grdo govoriš o vladajočih![]()
No, Jansa ni bil izvoljen z vecino, ce smo ze pri temu.
Mislim, kaj ni jasno? Že lep čas nazaj je bilo s strani ustavnega sodišča povedano, kazni na podlagi uradno sprejetih odlokov padajo in ti me sprašuješ, kako bolj pravno podlago rabimo..... Pa se tud jest ne spuščam v smiselnost PCT, v bistvu mi visi dol, ker mam to že od maja letos.
Gre za enoumje vladajočih, natančneje ene same stranke.... Če nekdo reče, da nekaj ni ok, se ne gre v reševanje problema, ampak v osebno diskreditacijo in zamenjavo te osebe in to na komplet sferi... Rezultat je jasno viden, če ga hočeš videti. Sam Kreka poglej, pa si ga preslikaj v ...vstavi poljubno....