Zato ker lahko hotel s 450 sobami ponudi 30 sob, hotel s 30 sobami pa le 30.Zdaj me pa zanima, zakaj hudiča ni zraven tudi ogled športnih proreditev???
Zato ker lahko hotel s 450 sobami ponudi 30 sob, hotel s 30 sobami pa le 30.Zdaj me pa zanima, zakaj hudiča ni zraven tudi ogled športnih proreditev???
Še to se ne morejo zmenit, zapisat pa itak ne znajo, ali je dovoljen obisk 10 ljudi na kino/gledališče/... ali pa mogoče 1 na 30m2 zaprtega prostora. Kako pol pričakuješ, da bodo butli znali odpret stadione?Dopisna seja vlade:
"Vlada je na dopisni seji sprejela dva odloka, s katerima nekoliko sprošča protikoronske omejitve. Zaradi izboljšanja epidemioloških razmer se znova lahko odprejo arhivi, omogoča se izvajanje javnih kulturnih prireditev – denimo kinematografskih, gledaliških, glasbenih ... Spet je dovoljeno tudi izvajanje duhovne vzgoje in izobraževanja, širi pa se možnost kolektivnega uresničevanja verske svobode tudi na odprte površine.".
Zdaj me pa zanima, zakaj hudiča ni zraven tudi ogled športnih proreditev??? Je pa res možnost okužbe na stadionu za 16.000 ljudi, ki ga obišče 500 navijačev res veliko večja kot v neki cerkvi ali gledališču. P.izda, pa to je za znort!!!
Če še kuvert ne znajo odpirat. Razen pod mizo.Kako pol pričakuješ, da bodo butli znali odpret stadione?
Kdaj bodo nehal štet okužene?
Ti si malo tablete zamešal, pa očala tudi mimaš prava, delovno haljo pa tudi narobe oblačiš.Ponudba 17 000 študentom. Sprejeli jo je samo ! 4000 študentov.
To je demokracija.
Se ne spomnim, da bi kdo dal komu cepljenje na izbiro
Dijakom, ne študentom.Ponudba 17 000 študentom. Sprejeli jo je samo ! 4000 študentov.
To je demokracija.
Se ne spomnim, da bi kdo dal komu cepljenje na izbiro
V dvorani Državnega zbora bi smelo biti samo 14 poslancev. Ali so oni nad uredbami?V gledališču je lahko 10 gledalcev, pa verjetno samo monodrame lahko izvajajo.
Za cerkve ni omejitev glede števila, samo na površino so omejeni.
Ustavno sudišče je pa slepo, kot se za pravico spodobi.
V dvorani Državnega zbora bi smelo biti samo 14 poslancev. Ali so oni nad uredbami?