Človek bi misli, da taki ljudje ne potrebujejo tlačiti svoje pameti in dostojanstva zaradi par eurov. Očitno se motim in so vsi (poceni) naprodaj.€€€€€€€€€€€€€€
Upam, da tudi za vesela druščina na vladi pride enkrat na sodišče. Za poveličevanje nacizma s pretvezo boja proti virusu in za vse poboje upokojencev, ki so jih sproducirali.Imam 4. letnico, ki je sposobna bolj civilizirano komunicirat kot naš Vodja. Kako prizadet moraš bit da to podpiraš?
Kot sem že rekel, je ta vlada s svojimi podrepniki postavila tako visoko letvico blatenja, laganja, groženj in teptanja vsega, kar ni "za njih", da jim normalen, razumen človek ne more parirat. Tu lahko uspe le podoben kreten z drugega pola, kar seveda ne bo nič bolje za normalnega razumnega človeka.Imam 4. letnico, ki je sposobna bolj civilizirano komunicirat kot naš Vodja. Kako prizadet moraš bit da to podpiraš?
Pomojem ni odstopil zaradi lockdowna, - ta je že zdavnaj mimo, ampak zaradi kakšnih bolj svežih stvari, ki jih še ne vemo.če bi že hotel odstopit ter dokazat nekaj bi odstopil takoj ko je videl kaj gre v veljavo. ne pa da je jokcal proti koncu drugega vikenda kako je spet vse mimo. vsaj do konca bi počakal če že pa potem kritiziral ali pa takoj odstopil.
danes odstopit je pa že spet kr neki.
tole pač ni zrelo obnašanje ampak je neko užaljeno politiziranje.
Na radiu ob 13.00 so rekli, da je strokovna skupina nasprotovala temu, da bi lahko dijaki v karanteni šli na maturo, če bi naredili PCR test (strokovna skupina je zagovorajala dejstvo, da če je v karanteni je v karanteni).. Beovičeva je rekla, da so sprejeli kompromis in šli naproti.dijakom.Pomojem ni odstopil zaradi lockdowna, - ta je že zdavnaj mimo, ampak zaradi kakšnih bolj svežih stvari, ki jih še ne vemo.
Pa saj smo videli, pri ceplenju maturantov, ko je Janša twitnil, da je bilo sprejeto ob prisotnosti strokovne skupine.
Torej vlada rabi strokovno skupino samo, da ji daje legimiteto s prisotnostjo, četudi se z ukrepi ne strinja.
Upam da nam ne bodo probali zjebat naslednjega tedna.
Globoko, globoko v oranžni smo. Ampak za 27. se obetajo protesti in tega se na smrt bojijo.
Iz večih koncev danes prihajajo govorice o vzrokih odstopa Fafangla - novi lockdown za naslednji teden. Molim boga da se šalijo...
Saj vem, da je hec... In bi se človek smejal, pa mi nekako ni več do smeha.V čem je težava? Šole bodo tako ali tako zaprte, ostalo pa med totalnim lockdownom (kot je bil zadnji) laufa normalno.
Iz večih koncev danes prihajajo govorice o vzrokih odstopa Fafangla - novi lockdown za naslednji teden. Molim boga da se šalijo...
Ne vem kje je to hec, jaz sem pisal za slo, tako kot je v zadnjem lockdownu bilo.Saj vem, da je hec... In bi se človek smejal, pa mi nekako ni več do smeha.
Nisi, ampak se ti ne zdi nič problematičnega pri tem.Pri nas so temu rekli lockdown, baje celo uspešen. Zdaj pa nehaj ker si tega nisem jaz izmislil.
Zaključek je potegnjen iz tvoje izjave, da lockdown itak ni problem (ker je vse odprto).Tako lep zaključek da ga od drugje kot iz riti nisi mogel potegnit. Svoje.