Covid-19 Covid 19 Navodila vlade

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.553
7.069
113
Saj to je zdaj... Nič več... Privatniki namreč niso imeli svojih laboratorijev, ampak so samo vzeli bris in poslali tja kamor zdaj pravijo, da ne gre več. Da komaj sfolgajo svoje in ne morejo več sprejemati drugih.

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.107
4.099
113
Govorim za konkretni primer v ženini firmi.
V nasi firmi pa sodelavka in njen tip, oba delata pri nas, oba cepljena, oba malo mlajsa od mene, tudi njun sin cepljen, vsi konkretno oblezali.
Drug sodelavec in njegova zena, oba delata pri nas, necepljena, samo kot prehlad. Okuzila ju je pa njuna cepljena hcerka, ki je prinesla virus z novoletnega zuranja z Madzarske. PCT pač. Cepila se je zaradi potovanj.

• Haha
Reactions: Ytbnd

p4pe

Guru
24. feb 2010
1.610
1.001
113
49
KR
V nasi firmi pa sodelavka in njen tip, oba delata pri nas, oba cepljena, oba malo mlajsa od mene, tudi njun sin cepljen, vsi konkretno oblezali.
Drug sodelavec in njegova zena, oba delata pri nas, necepljena, samo kot prehlad. Okuzila ju je pa njuna cepljena hcerka, ki je prinesla virus z novoletnega zuranja z Madzarske. PCT pač. Cepila se je zaradi potovanj.
Se pravi, da cepljeni težje prebolevajo, kot necepljeni? :eek: Človek vsak dan kaj novga izve.

• Haha
Reactions: jonny77

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.062
9.588
113
Ja Andy, vse barve mavrice so, ti pač vidiš in zaznaš samo tisti del, ki tebi paše. Tud cepljen z AZ spomladi je zdej bolj klinc. Tko da je tud bistven podatek s čim in kdaj sta bila cepljena. Nikoli pa ne boš vedel, kaj bi bilo, če ne bi bila cepljena.

• Všeč mi je
Reactions: sandra in Matey

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.955
2.684
113
...Testiranje doma pa ne velja.
Zakaj ne velja?

1642666091785.png

V naši firmi in drugod pa prav obratno!

Cepila se je zaradi ptovoanj!
No pa imamo razlog prve smrti zaradi cepljenja, pa fejk potrdila, pa poletno cepljenje za na Hrvaško.
Cepite se, ali pa ne!, zaradi svojega zdravja!

Nazadnje urejeno:

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.107
4.099
113
Ja Andy, vse barve mavrice so, ti pač vidiš in zaznaš samo tisti del, ki tebi paše. Tud cepljen z AZ spomladi je zdej bolj klinc. Tko da je tud bistven podatek s čim in kdaj sta bila cepljena. Nikoli pa ne boš vedel, kaj bi bilo, če ne bi bila cepljena.
Pfizer, Moderna

nemenabijat

bom jaz vas
7. feb 2011
4.494
3.590
113
Vladni biseri Avstralije...
Ali je endvatri že prebral novico? Na kaj se mu zdej dviguje, na delo vlade in podložnikov ali na Đokota?

• Všeč mi je
Reactions: jonny77