Je nasa svetovalna skupina kdaj priporocila kaj takega?
skrito vsem na očeh: tole je bilo zunaj že oktobra 2020, pa če ne veš da obstaja, ne boš našel; če drugega ne, poglejte vsaj prvo vrstico rdeče obarvane tabele na prvi strani; zakaj se tole vsakodnevno ne oglašuje vsaj pol toliko kot "cepiti cepiti cepiti" ???Je nasa svetovalna skupina kdaj priporocila kaj takega?
Jaz osebno sem vesel, da imamo Kreka in Co. Ker vsi necepljeni vemo zakaj se nismo cepili, zakaj se ne bomo cepili in še podkrepili so našo odločenost, da se nikoli ne bomo cepili! Hvala Krek, hvala Vlada.
Na koncu se bo pokazalo, da so nas dejansko oni rešili. Rolling on the floor laughing
"Resnično jih želim nadlegovati in to bomo počeli do konca."
Niti ne skriva več, ampak javno napove vojno proti necepljenim. Jasno je, da tole nima nobene veze z zdravstveno krizo, ampak gre izključno za politične cilje pod vodstvom kapitalskih gospodarjev. Res neverjetno, da folku po dveh letih to še ni jasno. Žalost.
pravilno in odgovorno od Makrona.tak se dela.No, sedaj je celo RTV objavil Macronovo vojno napoved
![]()
Rekordno število okužb v Italiji, Avstriji in na Hrvaškem; Macron: Strategija razjeziti necepljene
Francoski predsednik Emanuel Macron je posvaril, da bo necepljenim močno otežil življenje. "Resnično jih želim nadlegovati, in to bom počel do konca." Medtem imajo tako rekoč vse naše sosede rekordno število dnevnih okužb.www.rtvslo.si
Komentarji pod člankom so dovolj zgovorni.
Odgovorno do svojih pharma gospodarjev ja.pravilno in odgovorno od Makrona.tak se dela.
Bolj ko so se njihove (in vseh zahodnih vlad) strategije izkazale za napačne, bolj so hudobni.Potrditev in bolj podrobno
![]()
V Avstriji obvezne maske FFP2 na prostem, karantena skrajšana na pet dni
V Avstriji so zaradi širjenja koronavirusne različice omikron sprejeli nove ukrepe za zajezitev okužb s koronavirusom, med drugim bodo na prostem obvezne zaščitne maske FFP2, če ni zagotovljena dvometrska razdalja.www.rtvslo.si
Za 50+, ki delajo, samo PC.
Tukaj dodatno piše, da bo ukrep veljal do 15.6 letos.![]()
Italy extends COVID vaccine mandate to everyone over 50
Italy on Wednesday made COVID-19 vaccination mandatory for people from the age of 50, one of very few European countries to take a similar steps, in an attempt to ease pressure on its health service and reduce fatalities.www.reuters.com
a tvoja strategija boja proti virusu, torej necepit se, se je pa izkazala za pravilno?Bolj ko so se njihove (in vseh zahodnih vlad) strategije izkazale za napačne, bolj so hudobni.
Cepi naj se, kdor se hoče.a tvoja strategija boja proti virusu, torej necepit se, se je pa izkazala za pravilno?
Se pravi si imel izredno srečo. Ukrepi namreč baje ne delujejo spljoh in so uvedeni zaradi represije nad rajo ter ne zaradi zmanševanja okužb.Do danes sem še vedno zdrav, ne okužen in necepljen. Držal sem se ukrepov #ostanizdrav.
Si v penziji bogu iza nogu? Al kaj pomeni "držal sem se ukrepov"?Zino.
Bom ti odgovoril namesto njega. Do danes sem še vedno zdrav, ne okužen in necepljen. Držal sem se ukrepov #ostanizdrav.
Ti še kar misliš, da je prepoved silvestrovanja na prostem in hkrati odprtje silvestrovanja v notranjih prostorih (z živo glasbo) namenjeno zmanjševanju okužb?Se pravi si imel izredno srečo. Ukrepi namreč baje ne delujejo spljoh in so uvedeni zaradi represije nad rajo ter ne zaradi zmanševanja okužb.![]()
Ne in tudi nikoli nisem, ni potrebe po podtikanju. Sem pa za razliko od nesmislenosti nekaterih vladnih ukrepov prepričan v uspešno delovanje kombinacije najbolj osnovnih ukrepov za zmanjševanje (in ne izničenje) možnosti širjenja virusa kot so določena razdalja med osebami (v zaprtem prostoru večja, zunaj manjša), razkuževanje oz. higiena rok, pravilno kašljanje in kuhanje (v rokav), nošenje mask (ki zadržijo del aerosolov z virusi) in pa upoštevanje karanten oz. smiselnost samoizolacije v za to primerni situaciji. Vse to pa seveda deluje zgolj in samo v primeru, da se vse te ukrepe da v prakso kjer pa potem že naletimo na prve težave zaradi neizvajanja.Ti še kar misliš, da je prepoved silvestrovanja na prostem in hkrati odprtje silvestrovanja v notranjih prostorih (z živo glasbo) namenjeno zmanjševanju okužb?
Tako, kot bi morali biti po napovedi nekaterih strokovnjakov tukaj, že 50x PREkuženi!Ti še kar misliš, da je prepoved silvestrovanja na prostem in hkrati odprtje silvestrovanja v notranjih prostorih (z živo glasbo) namenjeno zmanjševanju okužb?
Nas je več takih z izredno srečoPa bi morali bit po napovedih naših strokovnjakov že najmanj 3x okuženi. Naslednji deadline je konec meseca.
"Neumen kmet ima debel krompir" pravi star slovenski pregovor.Nas je več takih z izredno srečo![]()
Pa bi morali bit po napovedih naših strokovnjakov že najmanj 3x okuženi. Naslednji deadline je konec meseca.