Cesarjeva nova oblačila. S to razliko da cesar zdaj sam vpije da je gol; novinarji, ki bi ga morali že zdavnaj razkrinkati, pa družno "oooooooooo lej, pa res ....."pravilno in odgovorno od Makrona.tak se dela.
Nazadnje urejeno:
Cesarjeva nova oblačila. S to razliko da cesar zdaj sam vpije da je gol; novinarji, ki bi ga morali že zdavnaj razkrinkati, pa družno "oooooooooo lej, pa res ....."pravilno in odgovorno od Makrona.tak se dela.
vsi (Italija, Avstrija, Grčija,...) pišejo kazni v evrih, nihče v procentih od plače; zdaj si bo premožnejši sloj lahko povsem legalno kupil pravico ne biti cepljen. Primer: leta nazaj je Kimi Raikonen plačal 23.000 € za prometni prekršek ki drugače ne bi bil omembe vreden, a Finci plačujejo prometne prekrške v procentih od plače, drugače kazen 1500 EUR,
kaj je to RL?Kot sem včeraj napisal, obvezno na papirju ni, v RL je, vendar se vlade na vse možne načine otepajo kakršnekoli odgovornosti.
A se kaj se bo gledala glede na placo? Mogoce cena sratpapirja? Clovek se hebe, da pride do neke pozicije, potem pa je tepen pri vsem, kar je mozno.vsi (Italija, Avstrija, Grčija,...) pišejo kazni v evrih, nihče v procentih od plače; zdaj si bo premožnejši sloj lahko povsem legalno kupil pravico ne biti cepljen. Primer: leta nazaj je Kimi Raikonen plačal 23.000 € za prometni prekršek ki drugače ne bi bil omembe vreden, a Finci plačujejo prometne prekrške v procentih od plače
kaj je to RL?
Razloži to rojenim v somaliji ali pa kje drugje....Se enkrat. Kdo je komur koli kriv, da ni milijonar. Oz vsaj srednji sloj?
Eno je sociala, drugo pa kazni.
Bo prej tako, peljeva sto, ti si privatnik, (ki prikazuje minimalca), js delavec za trakom. Ti dobiš kazen 50€, jaz 1000 eur.Wtf? Kaj majo kazni v Italiji, Avstriji, Grciji, pri nas.. z ljudmo s Somalije?
Torej dirkava po cesti, jaz pred tabo. Peljeva 100 namesto 50. Ti si kirurg, jaz delavec za trakom. Ti dobis kazen 10.000, jaz 1.000€. Bo tak ok?
Saj pa niste normalni.
RL je real life.vsi (Italija, Avstrija, Grčija,...) pišejo kazni v evrih, nihče v procentih od plače; zdaj si bo premožnejši sloj lahko povsem legalno kupil pravico ne biti cepljen. Primer: leta nazaj je Kimi Raikonen plačal 23.000 € za prometni prekršek ki drugače ne bi bil omembe vreden, a Finci plačujejo prometne prekrške v procentih od plače
kaj je to RL?
dve dozi + prebolevnost šteje kot booster in se torej enači to pri izjemah.
Ali so na alterju še vedno zagovorniki mask, kot edino učinkovito sredstvo poleg cepiva za zatiranje virusa?
Zanimivo, da nikjer ni članka o včerajšnjem pogovoru z epidemiologom Erženom v Odmevih. Vedno, ko v Odmevih gostujejo Poklukar, Logarjeva ali Beovićeva se še isti dan pojavi tudi članek z natančnim opisom vseh nebuloz, ki so jih izkašljali.