Od vseh zahteva neke osebne podatke sam jih pa ne da. Ga kdo pozna?
Gospodarstvo že, zato ker je šefom vseeno za delavce. Ampak javni sindikati pa bodo pohodili Janšo.
kot občasni terenski delavec sem tudi sam strelovod za neumnosti ki jih delajo drugi lepo na varnem, a v tem primeru se z načinom strinjam in če bo dečko objavil kakšen "paypal donate", dobi za kavicoTankanje na Petrolu je prava adrenalinska pustolovščina
Pozabljaš, da je bilo v tvoji jugi še kaj drugaga, za kar bi lahko tudi ti kasiral kakšen krog.Zaradi takih drekačev, si želim da bi živeli v bivši jugi, ko bi imel policaj pristojnost, da mu da dve krožni in ga zapre dokler se ne potolaži
Res je bilo to tako, in vladni odlok ni veljal samo par ur, ampak več kot teden. Sedaj v zadnjem odloku vlade je šele prišlo med izjeme, ki ne potrebujejo pct pogoja, navedeno tudi cepljenje.težko verjamem da je to res, a ker je danes vse možno: ali je res bilo v veljavi pravilo, pa če tudi samo nekaj ur, da brez PCT ne moreš na cepljenje ali testiranje ? Torej, če nisi testiran, ne moreš na cepljenje; če nisi cepljen, ne moreš na testiranje ? Kateri vladni biser se je tega spomnil in koliko je njegova plača ?
Do dohterja grejo in dobijo 1/1. Je pa prišlo do zbrke pri nekaterih ja. Vsak naj si certifikat pogleda na zvem če ma 1/1 ali 1/2.Je pa zdajle ena druga in gromozanska glupost ta vikend prišla na dan. Teli se res zajebavajo z narodom. Vsem, ki so bili cepljeni z enim odmerkom med 6 in 8 mesecem po prebolelosti so čez noč naredili neveljavna covid potrdila. Po medijih ne bev ne mev. Sodelavki je na meji zablinkalo rdeče....pa sej tej niso normalni.
Zgoraj sem napisal odgovor nijzja.Do dohterja grejo in dobijo 1/1. Je pa prišlo do zbrke pri nekaterih ja. Vsak naj si certifikat pogleda na zvem če ma 1/1 ali 1/2.
Včeraj sem bil pri dohterci, sama me je opozorila če mam 1/1 ali 1/2. Če bi mel 1/2 bi popravili na 1/1. Sem v roku 6m tak da mi itak niso spreminjaliZgoraj sem napisal odgovor nijzja.
Kaj se pa niste cepili v roku 6 mesecev. Odlok z dne 16.9 je retroaktivno popravil covid potrdila.
Ne gre se za bencin omgIn še bencina ni rabil. Tankal je za 2€. Provokator.
Ja, gre se za to, da je dotični osebek debil s certifikatomNe gre se za bencin omg![]()