Covid-19 Covid 19 Navodila vlade

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-381
113
Mora pa človek biti totalni neučakani idiot, da v teh časih rine na neke koncerte. Trenutno v bolnici umira 60 ljudi, vi pa po žurkah in koncertih. :bonk:
A se res ne morete vsaj malo vzdržati in počakati s temi koncerti in prireditvami, da se situacija malo umiri?

o fuck...

upam, da mi je sarkazem detektor pregorel...

Nazadnje urejeno:

Ted

Guru
8. sep 2007
1.714
588
113
Vpliv cepljenja s cepivom na širjenje virusa SARS-CoV-2 v skupnosti še ni znan. Ni še znano, v kolikšni meri cepljene osebe morda še lahko prenašajo in širijo virus.
Ločiti je treba okužbe in prenašanje virusa brez okužbe. Pri tem drugem gre bolj za teoretično možnost in ne dejstvo, kot ga prikazuješ.
S tem ko si se cepil, si zaščitil sebe. S tem ko se boš testiral, boš pa zaščitil še druge. Gre za solidarnost.

Če si morda pozabil, cepil si se zaradi virusa, pa testiramo se tudi zaradi virusa.
Verjel ali ne, tudi po 1. cepljenju sem sam bil 2x na testu ob pojavu prehladnih simptomov. Pa ti?

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
17.101
6.119
113
asaas.jpg

• Všeč mi je
Reactions: BornSkeptic

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
17.101
6.119
113
Včeraj na Madžarskem kot da sem v drugem svetu. Nobenih mask v nobeni trgovini.
Sprosceno vzdusje. Nobene negativne energije in grdega gledanja med seboj.
Nekateri so jo nosili, tisti so se odlocili po svoji vesti. Edino v lekarni je bila obvezna.
Režim na meji pa tudi povsem enostaven.

• Všeč mi je
Reactions: Spajky in AndY1

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.147
4.118
113

Za zdaj na NIJZ-ju tudi nimajo podatka, ali je bil kdo od udeležencev maturantskega izleta cepljen.

Seveda nimajo podatka. Od ponedeljka pa do danes tega niso ugotovili :valjamse:

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.246
3.610
113
Marlbor

Še vedno nimajo podatka. :valjamse: Pol veš, koliko jih po cepljenju umre ali pa faše kakšne trajne stranske učinke, pa nimajo podatka, da so bili cepljeni. :obesise:

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.403
4.318
113

V bistvu žalostno je to, da najbrž res nimajo podatka ker ga niso sposobni pridobit. Edini način je da vsakega dijaka po telefonu vprašajo če je po pošti dobil natisnjeno digitalno potrdilo in če jim ga prostovoljno pošlje po faksu v LJ pa potem tisto z aplikacijo za 100k eur poskenirajo in ugotovijo da je cepljen, kdaj, kolikokrat in s čim.

• Všeč mi je
Reactions: Romzi

Romzi

Guru
4. sep 2008
9.636
3.450
113
Dobrova pri LJ.
Včeraj na Madžarskem kot da sem v drugem svetu. Nobenih mask v nobeni trgovini.
Sprosceno vzdusje. Nobene negativne energije in grdega gledanja med seboj.
Nekateri so jo nosili, tisti so se odlocili po svoji vesti. Edino v lekarni je bila obvezna.
Režim na meji pa tudi povsem enostaven.
Raje priznaj da so te vsi Madžari pošiljali v krščen duš, pa nisi nič razumel. :p

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.246
3.610
113
Marlbor
V bistvu žalostno je to, da najbrž res nimajo podatka ker ga niso sposobni pridobit. Edini način je da vsakega dijaka po telefonu vprašajo če je po pošti dobil natisnjeno digitalno potrdilo in če jim ga prostovoljno pošlje po faksu v LJ pa potem tisto z aplikacijo za 100k eur poskenirajo in ugotovijo da je cepljen, kdaj, kolikokrat in s čim.
Takšne anomalije bi pa čip elegantno rešil. Poslali bi jim na dom policijo, da jih poskenira, pa bi bil problem rešen.

• Všeč mi je
Reactions: novaa

Romzi

Guru
4. sep 2008
9.636
3.450
113
Dobrova pri LJ.
Možno je marsikaj, recimo to, da imata potrdilo o prebolelosti brez da bi delala test, lahko da sta imela pozitiven HAT, še preden so jih potrjevali s PCR......