Premier bo vodenje Darsa začasno prevzel sam ...
Sej ne vem ali bom drugi dan bruhal od mačka ali pijače s pretečenim rokom, ki bo šla prva v prodajo.Lj ostaja zaprta za gostilne
V 8 od 12 regij se odpirajo terase in vrtovi; Poklukar: Maturantom bomo ponudili cepljenje
Od 19. do 25. aprila bodo v goriški, gorenjski, obalno-kraški, pomurski, posavski, podravski, koroški in zasavski regiji med 7. in 19. uro odprte gostinske terase in vrtovi. Vlada bo ponudila maturantom možnost cepljenja, ni še znano, s katerim cepivom.www.rtvslo.si
Lj ostaja zaprta za gostilne
V 8 od 12 regij se odpirajo terase in vrtovi; Poklukar: Maturantom bomo ponudili cepljenje
Od 19. do 25. aprila bodo v goriški, gorenjski, obalno-kraški, pomurski, posavski, podravski, koroški in zasavski regiji med 7. in 19. uro odprte gostinske terase in vrtovi. Vlada bo ponudila maturantom možnost cepljenja, ni še znano, s katerim cepivom.www.rtvslo.si
To so 2 do 3 mize na povprečno slovenskk teraso. Tak pogoj bo zagotovo tudi znotraj lokala, še naslednjih par let. In gostinci upajo, da se čimprej odprejo in zabluzijo brez državne pomoči.Od roba do roba mize 3m in 1,5 metra med stoli. Ta je močna
Raje sam sebi odgovorim, ker sem spredvidel kak butasto vprašanje sem postavil.Kaj je zdaj z regijami, a bomo lahk šli na morje med počitnicami?
Počakaj do 23.4. zvečer in se takrat odločaj. Med počitnicami pa skoz en uč na twitterju, da ne boš nevede v prekršku pristal.Raje sam sebi odgovorim, ker sem spredvidel kak butasto vprašanje postavil.
Dva tedna je še do tega, niti baba Vanga in Nostradamus skupaj ne bi znala predvidet, kaki ukrepi bodo takrat.
Lahko. Čelka, gojzarji, deka čez glavo, pa če te dobijo se deri "plizdont plizdont!!!! zil!! azil"" dont kil! not a terorist!! azil azil!!"Kaj je zdaj z regijami, a bomo lahk šli na morje med počitnicami?
Trenutno smo drugač v oranžnem, res pa da s tabelim gledam. Ato pomeni da smo v roza fazi?Raje sam sebi odgovorim, ker sem spredvidel kak butasto vprašanje sem postavil.
Dva tedna je še do tega, niti baba Vanga in Nostradamus skupaj ne bi znala predvidet, kaki ukrepi bodo takrat.
Do prvega obiska inšpektorja. Potem pa od 2000eur do 25.000eur kazni za pravno osebo, 1000eur za kelnarco, pa 2000eur za šefa.Tisti ki bodo bodo imeli polno tako kot smo imeli na dolenskem dokler se ni zaprlo. Toliko štajercev še nikoli ni bilo v našem mestu, še v vrsti so za tisti kofe stali.
Če pa smo baje balkanci in se že ves čas družimo kljub zaprtim lokalom. Zato pa traja plandemija tako dolgo.Zdi se mi da se Slovenci ne znajo družit brez kave ali lokalov.
Do prvega obiska inšpektorja. Potem pa od 2000eur do 25.000eur kazni za pravno osebo, 1000eur za kelnarco, pa 2000eur za šefa.