Po semaforju ti ni odprto.Noone cares anymore, ti ni ti jasno?
Ce se prekuzis, ti je odprto vse. Zakaj mislis, da se folk ne drzi vec ukrepov?
Voda stece tja, kjer naredis odprtino.
Kako ti je vseeno pa vidimo. Jamraš sedaj, jamral boš potem.
Po semaforju ti ni odprto.Noone cares anymore, ti ni ti jasno?
Ko sem o tem pisal par dni nazaj. Me je pol foruma napadlo da ogrožam ostale.Pa katerega farbajo s tem lockdownom.... pri nas so vsi na cesti. Razen globoku v gozdu sem eno gospo srečal z masko, da ne bo okužila medvedov. Otroška igrala vsa povhna....
Poglej priponko 44351
Folk se ne drži ukrepov, ker vlada lenari namesto da bi delala. Odgovarja pa noben.Noone cares anymore, ti ni ti jasno?
Seveda mi ni vseeno, ker ce nimas potrdila, da si prebolel, ostajas zaprt. Ce ga imas oz si cepljen, si svoboden.Po semaforju ti ni odprto.
Kako ti je vseeno pa vidimo. Jamraš sedaj, jamral boš potem.
A delajo kaj protizakonito, vključno s tabo, ki hodiš po gozdu?Pa katerega farbajo s tem lockdownom.... pri nas so vsi na cesti. Razen globoku v gozdu sem eno gospo srečal z masko, da ne bo okužila medvedov. Otroška igrala vsa povhna....
Poglej priponko 44351
Zadeva ni tako enostavna. Moraš biti že bolehen, da te sprejmejo v bolnico, potem 100% fašeš okužbo, če že nisi prebolel.Torej kje/kdaj se boš okužil?
Tudi drugi poskus ni uspel. To sranje se me noce prjet.Torej kje/kdaj se boš okužil?
Jest po pravic povem, da rajši nebi zbolel. Še vedno ne vem kakšne bodo, če bodo morebitne posledice in je skoz mal strahu pred tem posledicam.Seveda mi ni vseeno, ker ce nimas potrdila, da si prebolel, ostajas zaprt. Ce ga imas oz si cepljen, si svoboden.
Zato pa je folku vseeno za ukrepe. Kaj pa imas od tega? Kaj imas od tega, da v tem enem leti nisi zbolel? Prst u rt.
Boljs, da zbolis, pa si potem svoboden.
Pa katerega farbajo s tem lockdownom.... pri nas so vsi na cesti. Razen globoku v gozdu sem eno gospo srečal z masko, da ne bo okužila medvedov. Otroška igrala vsa povhna....
Poglej priponko 44351
Meni tole izgleda precej več kot 150 ljudi, kar sem pravkar slišal na nekih radijskih poročilih. Ali je bil kak alteraš prisoten, da slišimo iz prve roke?V Mariboru večstoglava množica vzklikala: "Maske dol, vlada pa v zapor"
V Mariboru se je popoldne na protestu zbralo več sto ljudi, ki so nasprotovali obveznemu nošenju mask na prostem in testiranju otrok na novi koronavirus. Bili so brez mask in varnostne razdalje, med drugim pa so objeti tudi zapeli.www.rtvslo.si
Si slišal tud da so (verbalno) napadli novinarje....s5 bo Janša kriv za orbanizacijo....!Meni tole izgleda precej več kot 150 ljudi, kar sem pravkar slišal na nekih radijskih poročilih. Ali je bil kak alteraš prisoten, da slišimo iz prve roke?
* manjši popravekah kje. mi si samo kle upamo lajat.
ampak vsa* cast stajercem, vedno se taprvi oglasijo, potem se pa sele ljubljana zbudi...
Samo nije od Avde....majkemi!ma ne. svaka cast je pac fraza.
ma ne. svaka cast je pac fraza.
Tako je, ker je tematika protesta tudi "stop lažnivim medijem". Obstaja seznam medijskih hiš, ki bodo kamere pobirali po koščkih.Si slišal tud da so (verbalno) napadli novinarje....s5 bo Janša kriv za orbanizacijo....!