Covid-19 Covid 19 Navodila vlade

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.210
1.381
113
Noone cares anymore, ti ni ti jasno?
Ce se prekuzis, ti je odprto vse. Zakaj mislis, da se folk ne drzi vec ukrepov?

Voda stece tja, kjer naredis odprtino.
Folk se ne drži ukrepov, ker vlada lenari namesto da bi delala. Odgovarja pa noben.
Vlade padajo, ko jih več noben ne jemlje resno.
Če začnejo ljudje umirati je kriva izključno vlada. Saj so lenarili, zabušavali ter kradli namesto bi ukrepali.
Kdo se lani med poletjem ni pripavljal na novi val in naredil popolnoma nič da ga omili ? - Vladajoči.
Kdo ni naročil cepiva, ko bi ga lahko ? - Vladajoči.
Kdo piše nesmiselne ukrepe in jih zavlačuje mimo stroke ? - Vladajuči.
Za katere ljudi ne veljajo nobeni predpisi in ukrepi ? - Za vladajoče.

Tole vso zadevo so zaj** kolikor se da.

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.083
4.080
113
Po semaforju ti ni odprto.

Kako ti je vseeno pa vidimo. Jamraš sedaj, jamral boš potem.
Seveda mi ni vseeno, ker ce nimas potrdila, da si prebolel, ostajas zaprt. Ce ga imas oz si cepljen, si svoboden.

Zato pa je folku vseeno za ukrepe. Kaj pa imas od tega? Kaj imas od tega, da v tem enem leti nisi zbolel? Prst u rt.
Boljs, da zbolis, pa si potem svoboden.

• Všeč mi je
Reactions: jonny77 in ales85

p4pe

Guru
24. feb 2010
1.603
997
113
48
KR
Seveda mi ni vseeno, ker ce nimas potrdila, da si prebolel, ostajas zaprt. Ce ga imas oz si cepljen, si svoboden.

Zato pa je folku vseeno za ukrepe. Kaj pa imas od tega? Kaj imas od tega, da v tem enem leti nisi zbolel? Prst u rt.
Boljs, da zbolis, pa si potem svoboden.
Jest po pravic povem, da rajši nebi zbolel. Še vedno ne vem kakšne bodo, če bodo morebitne posledice in je skoz mal strahu pred tem posledicam.
Mogoče je pa v tem fora, da vedo, da bomo preboleli šli kmal na un svet, pa nas pol mal spustijo okol po svet. :nazdravje:

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.926
-380
113
Pa katerega farbajo s tem lockdownom.... pri nas so vsi na cesti. Razen globoku v gozdu sem eno gospo srečal z masko, da ne bo okužila medvedov. Otroška igrala vsa povhna....

Poglej priponko 44351

ocitno se en, k ga blazno motijo igrala. pri nas je nek bedak z vezico zavezal mrezico na kosu na kosarkaskem igriscu.

pa kaj bi radi mulcev vzeli se tist nekaj veselja, ki ga dobijo pri igri? v imenu corone vse, a ne? preko vsega.

BONK!

pa sej tud na 300nmv ni smrtonosne korone. je neka oblika gripe, ki lahko koga prizadene, velike vecine pa ne. kot pac se kaksna druga bolezen ki hara po sveti.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Meni tole izgleda precej več kot 150 ljudi, kar sem pravkar slišal na nekih radijskih poročilih. Ali je bil kak alteraš prisoten, da slišimo iz prve roke?

• Všeč mi je
Reactions: jonny77

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.048
5.653
113
Meni tole izgleda precej več kot 150 ljudi, kar sem pravkar slišal na nekih radijskih poročilih. Ali je bil kak alteraš prisoten, da slišimo iz prve roke?
Si slišal tud da so (verbalno) napadli novinarje....s5 bo Janša kriv za orbanizacijo....!

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.156
3.628
113
Marlbor
FB_IMG_1617470018112.jpg

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.048
5.653
113
Pa nej si že nataknejo rumene RTV jopiče pa bodo varni!