In kaj mislita da bi s popolnim lockdownom poleg uničenja gospodarstva še dosegli? Da bi virus kar izginil al kaj?Jaz isto.
In kaj mislita da bi s popolnim lockdownom poleg uničenja gospodarstva še dosegli? Da bi virus kar izginil al kaj?Jaz isto.
To bo trajalo 12 dni, potem pa bomo zaprti, pa ne zaradi "lock-downa" ampak zaradi semaforja.
Časovnica je bila tudi jasno povedana. Po 12 dnevih gremo naprej po semaforju.
Lahko najdeš en kup držav, ki so bile sposobne obrnit krivuljo. Mi pač ne (lahko sicer bi, ampak napoved, da pač ne bomo, je precej lahka).
Takle mamo.
To je to za ta denar.
Lahko povsem upravičeno skurcamo ta takoimenovani lock-down, ampak v osnovi se pa dela točno to kar se mora.
Krivulja zelo narašča.
Potrebno je hitro presekat naraščajoče okužbe (kratek (12 dni) lockdown).
Po 12 dnevih pogledat, kje smo in potem ustrezno sproščat ("po semaforju").
Pristop je pravi, izvedba je vprašljiva (spet nič takega, kar ne bi videli v 30-letnem obstojubte države).
Tudi lani v "popolnem zaprtju" gospodarstvo ni stalo! Če mislite, da je, se motite, le delalo se je na črno!In kaj mislita da bi s popolnim lockdownom poleg uničenja gospodarstva še dosegli? Da bi virus kar izginil al kaj?
Točno to. In ljudje so bili pripravljeni na 12 dni pravega lockdown-a, kot smo ga imeli lansko pomlad. Tudi jaz, brez problema.
20 minut med tvojima odgovoroma. A imaš dvojno osebnost?Seveda ne. Zato pa sva napisala, da sva proti lockdownu.
Pri snahi imajo na firmi (nekih 10 žensk - poslovno svetovanje) organizirano varstvo otrok v tem času.Manjka nam samo še to, da varstvo za otroke zaposlenih uredi firma. Potem je pogodba z vrtcem b2b.
Tvoje trditve nekako ne držijoNo v bran JJ glede tega, cela Evropa je pogrnila s temi cepivi, ni Janez nobena izjema. Farmacevti so nategnil politiko ko v risanki.
Hrvat je tatKako je potem možno, da je HR naročila 46% cepiva in bo precepila s tem 61% prebivalstva?
Samo Janez je Šerif Konjević, on jebe mater celi Evropi, bi pa še cepiva nabavil mimo njih.No v bran JJ glede tega, cela Evropa je pogrnila s temi cepivi, ni Janez nobena izjema. Farmacevti so nategnil politiko ko v risanki.
A s šolo bi tudi dalo?Manjka nam samo še to, da varstvo za otroke zaposlenih uredi firma. Potem je pogodba z vrtcem b2b.
seveda držijo.Tvoje trditve nekako ne držijo
Kdor ima otroka v kaki privat šoli, bi verjetno šlo. Pa še v strošek firme bi mogoče šlo-izobraževanje bodočih zaposlenihA s šolo bi tudi dalo?
On jebw mater tam ko ni treba, tam ko bi moral lepo skloni pleško.Samo Janez je Šerif Konjević, on jebe mater celi Evropi, bi pa še cepiva nabavil mimo njih.
Razen če ne.
Če je zate Avstrija edino merilo, potem res ne odstopamo.seveda držijo.
drastično ne odstopamo, to je dejstvo.
20 jih ima več % kot miseveda držijo.
drastično ne odstopamo, to je dejstvo.