Covid-19 Covid 19 Navodila vlade

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.814
5.926
113
btw, sedaj že drugič slišal, prvič se je Logarci nehote zalomilo, da bo 11.4 konec, potem včeraj še Hojs, oba omenjata junij kot konec.

Po mojih pričakovanjih bodo številke tako frizirali, da bo 12.4 celotna Slo prešla v črno/rdečo fazo po semaforju.

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.156
3.628
113
Marlbor
btw, sedaj že drugič slišal, prvič se je Logarci nehote zalomilo, da bo 11.4 konec, potem včeraj še Hojs, oba omenjata junij kot konec.

Po mojih pričakovanjih bodo številke tako frizirali, da bo 12.4 celotna Slo prešla v črno/rdečo fazo po semaforju.
Itak, da tretji val ne more priti in izginiti v 11 dneh.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.814
5.926
113

State of fear: how ministers ‘used covert tactics’ to keep scared public at home​

Government’s ‘psychological strategies’ to manipulate unwitting public’s behaviour may backfire and lead to long-term damage, experts claim

Članek je za paywallom, prilagam pdf

Priponke

• State.pdf
    1,5 MB · Ogledi: 131
  • vccxvx.jpg
    vccxvx.jpg
    38 KB · Ogledi: 100
Nazadnje urejeno:
  • Všeč mi je
Reactions: ales85
19. jul 2007
2.838
1.562
113

Ne spremljam medijev, kaj točno se ji je zalomilo?
(če lahko, točen citat).

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.048
5.653
113
Gre se za njegov "flight suit attitude"....ki ga ne zna nosit...pogodba je v tem delu jasna.

Ljudje ki se pri tem sprenevedate niste!

Kamele0N

23. jul 2008
42.048
5.653
113
Slowly but surely sem zrihtal stare tečnobe...pazi da se ne začnem fokusirat še na tebe :p

Kamele0N

23. jul 2008
42.048
5.653
113
Pazi da se zopet mi ne fokusiramo na tebe. Smo te počas pa ziher umiril enkrat. Z veseljem te še enkrat.
Pa ti bo sploh ratalo preusmerit fokus dol iz Janše? Meni se zdi da ti je to zadnje čase full time job distrakcija....ki rahlo meji že na OCD

• Všeč mi je
Reactions: tomi

sousis

Guru
16. nov 2019
1.600
1.079
113
Večraj po Kosezah zraven priljubljene slaščičarne menda redarji ali policaji potalali 20 kazni po 400 evrov zaradi neupoštevanja odlokov... Staršem, ki so pustili majhnim otrokom, da se igrajo zunaj pred slaščičarno, namesto da sedijo zaprti doma.

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.047
832
113

Vseeno se mi zdi, da "smo" tukaj na tem forumu vsaj povprečno intelegentni v primerjavi z vsemi socialnimi omrežji.
Ampak, da še nekdo vedno verjame ,da operirajo in manipulirajo s številkami, da nas lahko zaprejo pa je totalno ...
Še vedno nevem, kako jim uspe tako sinhrono uskadit podatke, da se poklapa z drugimi državami, pa nevem, če ni ki JJ prdnil in mamo vsi COVID.

A res nimate več kor 5 minut časa in si pogledate situacijo po svetu, oz. čisto vse se, da razložit s podatki, ki so nam na voljo zdaj več kot za eno leto.
Točno se da videt kje, kdaj in zakaj je porast epidemije in nikakor zaradi tega ker prirejajo številke obolelih.

Za povprečnega Janeza je pač najlažje sprejet, da nas zapirajo, da nam lažejo in da je zemlja ravna. Ker sposobnost prebrat kakšnega članka ki ima več kot 120 znakov je že cela umetnost, kaj šele, da bi ga razumel.

PS. Stari, če zemlja ni ravna jo bodo 12.4 zravnali, za voljo tebe.

Pbutec

20. jul 2007
15.156
3.628
113
Marlbor
Večraj po Kosezah zraven priljubljene slaščičarne menda redarji ali policaji potalali 20 kazni po 400 evrov zaradi neupoštevanja odlokov... Staršem, ki so pustili majhnim otrokom, da se igrajo zunaj pred slaščičarno, namesto da sedijo zaprti doma.
V Mariboru pa 2000 ljudi množično izziva, policaji pa se delajo slepe in se skrivajo za vogali.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

Pbutec

20. jul 2007
15.156
3.628
113
Marlbor
Vseeno se mi zdi, da "smo" tukaj na tem forumu vsaj povprečno intelegentni v primerjavi z vsemi socialnimi omrežji.
Ampak, da še nekdo vedno verjame ,da operirajo in manipulirajo s številkami, da nas lahko zaprejo pa je totalno ...
Še vedno nevem, kako jim uspe tako sinhrono uskadit podatke, da se poklapa z drugimi državami, pa nevem, če ni ki JJ prdnil in mamo vsi COVID.

A res nimate več kor 5 minut časa in si pogledate situacijo po svetu, oz. čisto vse se, da razložit s podatki, ki so nam na voljo zdaj več kot za eno leto.
Točno se da videt kje, kdaj in zakaj je porast epidemije in nikakor zaradi tega ker prirejajo številke obolelih.

Za povprečnega Janeza je pač najlažje sprejet, da nas zapirajo, da nam lažejo in da je zemlja ravna. Ker sposobnost prebrat kakšnega članka ki ima več kot 120 znakov je že cela umetnost, kaj šele, da bi ga razumel.

PS. Stari, če zemlja ni ravna jo bodo 12.4 zravnali, za voljo tebe.
Pa za hrvate isto trdijo, da številke frizirajo. Celo naši politični in strokovni borci proti epidemiji trdijo to, budale!
In potem bi tem istim budalam naj mi verjeli, da se semafor sam od sebe fleksibilno prilagaja in ga ne popravlja politika? :bonk: