Covid-19 Covid 19 Navodila vlade

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.716
15.767
113
Braneta na grmado!
Počasi! Ne hitra smrt, saj mi se tudi že eno leto vrtimo na žerjavici. :oops1:

Za začetek nohte populit. :evil:
pa na un raztegovalnik... da bi ga podaljšal za kake pol metra!
Amaterja :p

:fredi: :evil:

brazen-bullnew-og.jpg

The brazen bull, bronze bull, or Sicilian bull was allegedly a torture and execution device designed in ancient Greece.[1] According to Diodorus Siculus, recounting the story in Bibliotheca historica, Perillos of Athens invented and proposed it to Phalaris, the tyrant of Akragas, Sicily, as a new means of executing criminals.[2] The bull was said to be hollow and made entirely out of bronze with a door in one side.[3] According to legends the brazen bull was designed in the form and size of an actual bull and had an acoustic apparatus that converted screams into the sound of a bull. The condemned were locked inside the device, and a fire was set under it, heating the metal until the person inside was roasted to death.

• Všeč mi je
  • Wow
Reactions: Kamele0N in McGiver

nemenabijat

bom jaz vas
7. feb 2011
4.453
3.551
113
No, pa ste ga dočakali. Cepilni potni list. Vsa čast tistim kateri podpirate tole lani imenovano teorijo zarote. Od Hitlerja smo napredovali zgolj in samo toliko, da ne bo treba razpisa za tatoo črnilo, ampak bo to digitalno.

Nazadnje urejeno:

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.328
2.540
113
Kakšen pogrom in napad!
Brutalen napad na svobodo izražanja. Uničene osnove demokracije. Fizično nasilje, grožnje, eliminacija.
HVALA VSEM!
Vse do tega trenutka sem živel v zablodi, da sem pri vseh vas na IGNORE :)
Me berete. Sliši se moj glas, mnenje, stav :)
Še posebej hvala tistim, ki so se vzdržali in zbirali besede, ki so drugače tu, res svinjske!
Vsi vi tu - je poimenski seznam! - 2x pivo pri tistemu, ki ga proizvaja.

Ampak res. Jaz ponoči nimam kaj zunaj delat. Mam tu spodaj cono umirjenega prometa - OŠ - pa nič ne pomaga. Če sem ponoči zunaj, sem v avtu ali v vikendu ali AD-ju.

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.328
2.540
113
Tale cepilni papirček.
Tole nadaljevanje je opis, kako jaz razumem VAŠE pisanje.

Pogovor je o cepilnem potnem listu. Omenjeni članek govori pa o:
covidnem potrdilu, ki naj bi olajšalo potovanja v času pandemije covida-19, NE ocepilnem potnem listu.
V času črnih koz, je poznana rumena knjižica bil dokument Mednarodne zdravstvene organizacije. Ker so postali pussiji
sedaj EU forsira papir, ki bi izkazoval ceplenje. In dokler ni priznan, je neuporaben. Ni niti za rit brisat!
Dokaz, da znam napovedovati bodočnost :cheer:. Tako kot mnogi izmed Vas. Je pač logičen zaključek reševanju težav in ne biti genij.

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.044
836
113
No, pa ste ga dočakali. Cepilni potni list. Vsa čast tistim kateri podpirate tole lani imenovano teorijo zarote. Od Hitlerja smo napredovali zgolj in samo toliko, da ne bo treba razpisa za tatoo črnilo, ampak bo to digitalno.

Končno. Glede na to, da smo "zaprti" noter že skoraj celo leto , nevem zakaj bi preko meje spuščali ljudi, ki so potencialni prenašalci.

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.915
-386
113
Končno. Glede na to, da smo "zaprti" noter že skoraj celo leto , nevem zakaj bi preko meje spuščali ljudi, ki so potencialni prenašalci.

tudi stranka pred tabo v trgovini je potencialni prenašalec. pa sprehajalec ki si ga srečal. pa blagajničar na petrolu. pa tako naprej.

kaj je ta meja tak problem? jedra okužb so bila delovna mesta in DSO.

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.044
836
113
tudi stranka pred tabo v trgovini je potencialni prenašalec. pa sprehajalec ki si ga srečal. pa blagajničar na petrolu. pa tako naprej.

kaj je ta meja tak problem? jedra okužb so bila delovna mesta in DSO.

Res je, amapk glede mej se mi zdi, da je potreba strožja kotrola. Ravno to je razlog, da je virsu sploh prišel do nas. (potovanja)
Lahko uvedeš kake hočeš ukrepe, dokler se bodo popotniki sprehajli preko mej v vse možne eksotične države... bo vedno isto.

Če na državo gledaš kot mehurček je smiselno, da je neka kontrola.
Čisto sistematično in pravilno je, da potem te mehurčke razbiješ na manjše in še manjše in izvajaš neko kontrolo, (testiranja, ukrepe).
Za moje pojme je to edini način, da se znebimo tega sranja. (cepivo gor ali dol... )