Počasi! Ne hitra smrt, saj mi se tudi že eno leto vrtimo na žerjavici.Braneta na grmado!
Fixed.pa na un raztegovalnik... da bi MU ga podaljšal za kake pol metra!
Braneta na grmado!
Počasi! Ne hitra smrt, saj mi se tudi že eno leto vrtimo na žerjavici.
Za začetek nohte populit.
Amaterjapa na un raztegovalnik... da bi ga podaljšal za kake pol metra!
Katera pa je manj pobila, kot protestantje s svojo inkvizicijo.
Sicer pa smo čist off.
No, pa ste ga dočakali. Cepilni potni list. Vsa čast tistim kateri podpirate tole lani imenovano teorijo zarote. Od Hitlerja smo napredovali zgolj in samo toliko, da ne bo treba razpisa za tatoo črnilo, ampak bo to digitalno.
Bruselj predlaga brezplačno covidno potrdilo za olajšanje potovanj to poletje | 24ur.com
Evropska komisija je danes predlagala zakonodajo za uvedbo covidnega potrdila, ki naj bi državljanom EU olajšalo potovanja to poletje. To "digitalno zeleno potrdilo" bo dokaz, da se je oseba cepila proti covidu-19, da ima negativen izid testa ali da je prebolela covid-19. Potrdilo bo brezplačno...www.24ur.com
Končno. Glede na to, da smo "zaprti" noter že skoraj celo leto , nevem zakaj bi preko meje spuščali ljudi, ki so potencialni prenašalci.
O tem sem že enkrat pisal, da se izvaja "white guilty".Se pravi vsi tisti, ki niso (ne želijo) biti cepljeni in tisti, kateri so se striktno držali ukrepov in niso zboleli so drugorazredni.
Bravo. Take in tako razmišlanje rabimo.
tudi stranka pred tabo v trgovini je potencialni prenašalec. pa sprehajalec ki si ga srečal. pa blagajničar na petrolu. pa tako naprej.
kaj je ta meja tak problem? jedra okužb so bila delovna mesta in DSO.