Covid-19 Covid 19 Navodila vlade

5. apr 2015
1.400
725
113
Ampak to sem napovedoval, da bodo padec številk prej kot slej pripisali svojim nesposobnim zaslugam.

Z vsem spoštovanjem, a lohk napišete kaj, kar ste napovedali, in ne drži? Se mi zdi, da že vsak vaš 3ji post je.. "kot sem napovedal".. Ali pa začnite to širše promovirati kot alter. Če drži, dajte se iztržiti, dajte pomagat nevernikov in ljudem brez upanja.

Načeloma se strinjam z vašim razmišljanjem ampak nekdo, ki samo tuli v svoj rog, sčasoma zgubi kredibilnost. Postane, kot naši strokovnjaki.. Izpostavljajo, kar jim je voda na mlin in denar v mošnjiček.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Ta teden grem v Avstrijo... kje se lahko testiram okoli meje. A je kje kak seznam? Torej rabil bom potrdilo, ja vem da stane okol 20€.

Ravno po ljubljani ne bi bluzil po kaki gneči zjutraj.

edit: zdaj googlam, je pa mal bolj komplicirano vse skupaj pa okol 100€ wtf....

Nazadnje urejeno:

gr69

Guru
15. dec 2009
11.569
2.614
113
še v SLO - ampak komaj
Kak zdaj “bi lahko rekli”? Imaš potni nalog, povabilo tujega podjetja ali ne?
Izpolniš tole - za službeno pot izjema 4 (zadnja).
Se “najaviš” recimo tukaj, ker ravno nekje ob meji iščeš (jebeni urnik, vem), skašljaš za dve pici s cocacolo in gasa ...
Na meji pomahaš z izpisom pretravel, potrdilom in osebno, pri roki imaš “ostala” dokazila in s čez - za nazaj enaka telovadba - če nisi dnevni migrant, pa še za nazaj negativni test ali pač tisti dan karantena in doma na brezplačnega.

• Všeč mi je
Reactions: jtfc

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Kak zdaj “bi lahko rekli”? Imaš potni nalog, povabilo tujega podjetja ali ne?
Izpolniš tole - za službeno pot izjema 4 (zadnja).
Se “najaviš” recimo tukaj, ker ravno nekje ob meji iščeš (jebeni urnik, vem), skašljaš za dve pici s cocacolo in gasa ...
Na meji pomahaš z izpisom pretravel, potrdilom in osebno, pri roki imaš “ostala” dokazila in s čez - za nazaj enaka telovadba - če nisi dnevni migrant, pa še za nazaj negativni test ali pač tisti dan karantena in doma na brezplačnega.

Vabilo imam.... kaj lahko kaj z vabilom preskočiš?

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.439
4.312
113
Ta teden grem v Avstrijo... kje se lahko testiram okoli meje. A je kje kak seznam? Torej rabil bom potrdilo, ja vem da stane okol 20€.

Ravno po ljubljani ne bi bluzil po kaki gneči zjutraj.

edit: zdaj googlam, je pa mal bolj komplicirano vse skupaj pa okol 100€ wtf....
Testiraj se u Domžalama PCR - 60€ s potrdilom v angleščini - sicer pa se po novem lahko iz e-zdravja printajo angleška potrdila za vse teste. ;)

• Všeč mi je
Reactions: gr69

ncnifrej

Guru
14. avg 2013
2.013
836
113
P*** s cim se majo cajt ukvarjat

avijonov zaradi nizke oblacnosti ne bo?
Vsaj castna straza?

Pbutec