o tem tretjem valu poslušamo že od novega leta naprej...
pa kar noče pridti...
Janez, a bo tretji val prišel drug teden, ko se neuradno govori?
nočeš vedt kakšne težave ima pri rezerviranju datuma za servisnebo, ker naslednji teden more it Janez40 gume menjat, pa je mel ze dovolj frustracij v jeseni
Ampak to sem napovedoval, da bodo padec številk prej kot slej pripisali svojim nesposobnim zaslugam.
Nice deflectionSej me ni treba vikat. Smo sami kolegi tukaj
Saj so. V Ljubljani. Pozitivni rezultati na uno t' drago!Mogoče bi bilo dobro da bi pogledali še lastne odpadne vode in preverjali prisotnost drog.
Potuješ kar tako ali službeno?
Kak zdaj “bi lahko rekli”? Imaš potni nalog, povabilo tujega podjetja ali ne?
Izpolniš tole - za službeno pot izjema 4 (zadnja).
Se “najaviš” recimo tukaj, ker ravno nekje ob meji iščeš (jebeni urnik, vem), skašljaš za dve pici s cocacolo in gasa ...
Na meji pomahaš z izpisom pretravel, potrdilom in osebno, pri roki imaš “ostala” dokazila in s čez - za nazaj enaka telovadba - če nisi dnevni migrant, pa še za nazaj negativni test ali pač tisti dan karantena in doma na brezplačnega.
Testiraj se u Domžalama PCR - 60€ s potrdilom v angleščini - sicer pa se po novem lahko iz e-zdravja printajo angleška potrdila za vse teste.Ta teden grem v Avstrijo... kje se lahko testiram okoli meje. A je kje kak seznam? Torej rabil bom potrdilo, ja vem da stane okol 20€.
Ravno po ljubljani ne bi bluzil po kaki gneči zjutraj.
edit: zdaj googlam, je pa mal bolj komplicirano vse skupaj pa okol 100€ wtf....
Odvisno od odriva in telesne pripravljenosti - jaz recimo kaki potoček že, kaj drugega pa ne, se šele zdaj spet kondicijsko skup spravljam.Vabilo imam.... kaj lahko kaj z vabilom preskočiš?