Ali bi cepilni potni list ali pa potrdilo - you name it- preprečilo vnos afriškega seva, ki ga je prinesel tisti dohtar iz Namibije?Res je, amapk glede mej se mi zdi, da je potreba strožja kotrola. Ravno to je razlog, da je virsu sploh prišel do nas. (potovanja)
O tem sem že enkrat pisal, da se izvaja "white guilty".
LGBT, cepljeni proti Covidu in podobni, so naenkrat normalni, mi zdravi pa smo "nenormalni".
In če hitri test ni dovolj za prehod meje, kot je to v primeru Hrvaške, ki priznava le PCR test, ki stane 60 EUR in ga moraš plačat sam?Če neboš cepljen boš moral naredit hiter test.
Ali bi cepilni potni list ali pa potrdilo - you name it- preprečilo vnos afriškega seva, ki ga je prinesel tisti dohtar iz Namibije?
Se greš jasno obesit na prvo jablano ali hruško.In če hitri test ni dovolj za prehod meje, kot je to v primeru Hrvaške, ki priznava le PCR test, ki stane 60 EUR in ga moraš plačat sam?
In če hitri test ni dovolj za prehod meje, kot je to v primeru Hrvaške, ki priznava le PCR test, ki stane 60 EUR in ga moraš plačat sam?
In potem ob povratku moraš spet priti na mejo s hrvaškim hitrim testom, ki stane 200 kun, drugače greš pri nas za vsaj 5 dni v karanteno, preden jo lahko prekineš s hitrim testom?
Res je, amapk glede mej se mi zdi, da je potreba strožja kotrola. Ravno to je razlog, da je virsu sploh prišel do nas. (potovanja)
Lahko uvedeš kake hočeš ukrepe, dokler se bodo popotniki sprehajli preko mej v vse možne eksotične države... bo vedno isto.
Če na državo gledaš kot mehurček je smiselno, da je neka kontrola.
Čisto sistematično in pravilno je, da potem te mehurčke razbiješ na manjše in še manjše in izvajaš neko kontrolo, (testiranja, ukrepe).
Za moje pojme je to edini način, da se znebimo tega sranja. (cepivo gor ali dol... )
Sem objavil par dni nazaj. 18. marec zapiranja!
IJS me je zajebal, ker so za 15.marec napovedali izbruh 3.vala ... pa nič od tega. Strokovnjaki pa taki ...
Najbrž ne bo nič iz tega vala, sicer vlada ne bi zdaj sproščala ukrepov, kljub temu da krivulja že nekaj dni spreminja smer navzgor.Počakaj malo, a ti misliš 3 val v smislu ponedeljek 893 okuženih, torek 1870, sreda 2300 al kako. Ker zadeva nen gre tako hitro. Počakaj 2 tedna upam da jih ne bomo nikoli dočakali.