Covid-19 Covid 19 Navodila vlade

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
Kolikor sem zadnjič poslušal tisto predstavitev vlada ne bo več vsak dan delala sestavnov in spreminjala ukrepov ampak samo enkat tedensko, če se prav spomnim v sredo bo samo za covid seja vlade ukrepi se potem sprejmejo v ponedeljek. In tako vsak teden (dokler se česa novega ne sponijo).
enkrat je problem ker je vsak dan drugače drugič je problem ker vsak dan NI drugače.
snowflakes be snowflakin'

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N in tomi

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.083
4.080
113
Kolikor sem zadnjič poslušal tisto predstavitev vlada ne bo več vsak dan delala sestavnov in spreminjala ukrepov ampak samo enkat tedensko, če se prav spomnim v sredo bo samo za covid seja vlade ukrepi se potem sprejmejo v ponedeljek. In tako vsak teden (dokler se česa novega ne sponijo).
Vazno, da so pedikure in cerkve odprte, sole in smucisca pa zaprta. Tudi tista brez gondol in kljub omejitvi hitrih testov.

Floki

Guru
6. sep 2007
10.104
3.161
113
Pa še ena (očitno napaka na njihovi strani)

"
Rdeča
Za prehod v rdečo skupino je potrebno doseči kriterija: povprečno število okužb v zadnjih sedmih dnevih mora biti nižje kot 1350 ali število hospitaliziranih bolnikov s covid-19 mora biti nižje od 1200.

Ponavadi so govorili da morata biti izpolnjena oba pogoja kot je zapisano tudi za vse ostale naprej. Tudi drugi pogoj smo danes presegli ampak bo šel dol verjetno prej kot število okuženih.

Trigger

Guru
13. avg 2007
2.474
1.847
113
na temni strani lune
Ksz....

Včeraj 20 ljudi katere "poznam" na hitrih testih pozitivnih, na PCRju vsi negativni.

20/20........jaz skorajda ne morem več razumeti, zakaj se z hitrimi testi sploh ukvarjamo.

Aja €€€....

Edit:
Sicer me tudi zanima, v katero kvoto pozitivni/negativni so bili hitri testi všteti.

• Všeč mi je
Reactions: Cash

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
Ksz....

Včeraj 20 ljudi katere "poznam" na hitrih testih pozitivnih, na PCRju vsi negativni.

20/20........jaz skorajda ne morem več razumeti, zakaj se z hitrimi testi sploh ukvarjamo.

Aja €€€....

Edit:
Sicer me tudi zanima, v katero kvoto pozitivni/negativni so bili hitri testi všteti.
jaz poznam kolega, njegov kolega pozna enga, ki je tudi bil + na HAGT, na PCR pa -, pol se mu je pa še nogt zarastu na nogi, pol je pa šel
k pedikerju in plačal €€.

• Haha
Reactions: Kamele0N in Floki

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.982
-384
113
enkrat je problem ker je vsak dan drugače drugič je problem ker vsak dan NI drugače.
snowflakes be snowflakin'

sej ves da je nereden tempo utrujajoc za cloveka. torej tempo so navil do konca, zdej so ga pa odrezali. valda cloveka zmoti.

vcasih so bile v sredo vedno rekordne cifre in so ze v drug dan zaostrili ukrepe.

sedaj cifre padajo ze 5-6 dan, danes je sreda, bomo videli kaj bo jutri. upam da se bojo tud tako ekspresno odzvali in jutri odprli vsaj smucisca, da se folk in mulci malo sprostijo. sej vem... sanje. ampak lej, le se optimizem me drzi pokonci.

pa se redarji v KG bi bili bolj mirni, ker sedaj jambrajo, ker bi ful radi kaznovali turiste, pa jih ne morejo. koncno so dobili se dodatna pooblastila, oni jih pa ne morejo izvajat?! pha. pa taka drzava.

pa tele hitr teste naj skinejo s kur. ca, ker so glih ene tok tocni kot ura k sm jo kupi na ulici v bolgariji. sej mulci so pokasiral, to je vazno, zdej pa ajde gremo dalje.

• Všeč mi je
Reactions: Car in AndY1

Floki

Guru
6. sep 2007
10.104
3.161
113
Ja, po tistem ko se ura prestavi
Ksz....

Aja €€€....

Edit:

Predlagam da greš s to zgodbo do novinarjev pa dda jo preverijo in dobijo odgovore od predstavnikov NIJZ. Za dobro vseh.....

• Všeč mi je
Reactions: Cash in zino

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.158
3.629
113
Marlbor
Pa še ena (očitno napaka na njihovi strani)

"
Rdeča
Za prehod v rdečo skupino je potrebno doseči kriterija: povprečno število okužb v zadnjih sedmih dnevih mora biti nižje kot 1350 ali število hospitaliziranih bolnikov s covid-19 mora biti nižje od 1200.

Ponavadi so govorili da morata biti izpolnjena oba pogoja kot je zapisano tudi za vse ostale naprej. Tudi drugi pogoj smo danes presegli ampak bo šel dol verjetno prej kot število okuženih.
Ta pogoj so spremenili, čeprav sem prepričan da ga bodo ponovno poostrili ko bo en od pogojev pod mejo.

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.439
4.312
113
  • Jezen sem
Reactions: ametist in bertoncl

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.083
4.080
113
Ja, po tistem ko se ura prestavi

Predlagam da greš s to zgodbo do novinarjev pa dda jo preverijo in dobijo odgovore od predstavnikov NIJZ. Za dobro vseh.....
Ali pa ce bi tista agencija za medicinske pripomocke, ki jih je vzela pod drobnogled, opravila svoje delo in sama naredila testiranje, koliko so dejansko tocna?

Se ti zavedas, da sta nasa svoboda gibanja in solanje otrok odvisna od laznivih hitrih testov?

• Všeč mi je
Reactions: Cash

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.982
-384
113
tole je lahko zmontirano...

kolikor je vedno resen pred kamero, dvomim da se gre hecat tja.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Ksz....

Aja €€€....

Edit:
Jaz sem bil danes na hitrem pozitiven Jutri imam PCR. Če bo slučajno negativen, bom ta hitri test zabil Janši v rit. Simptomov nimam, testirat sem se šel, ker bi juti moral peljati na cepljenje starejšo sorodnico.

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.773
548
113
42
povsod malo
Ksz....

Aja €€€....

Edit:
Jaz sem zahteval še PCR test pa so rekli njet! hitri je enako pcr.

• Jezen sem
Reactions: AndY1