komaj 1 dozo so dobili pred kratkim.tudi spretno se je izognila oz. sploh ni podala odgovora na vprašanje, kako da se virus širi v DSO-jih, če pa so vsi bili cepljeni, je kljub temu v zadnjih dneh velik porast okužb
komaj 1 dozo so dobili pred kratkim.tudi spretno se je izognila oz. sploh ni podala odgovora na vprašanje, kako da se virus širi v DSO-jih, če pa so vsi bili cepljeni, je kljub temu v zadnjih dneh velik porast okužb
Dajte vsaj prebrat novice no....saj niso odštekani samo pri nas s kaznovanjem provokatorjev z burekom ...
ali da smo "zaprti" ... https://summit.news/2021/01/11/uk-government-may-only-let-people-out-once-a-week/UK Police Boast About Fining Person Eating A Kebab, Alone, In A Car
The Covid crackdown is now in full forcesummit.news
Če pokličete zdaj, vam brezplačno priložimo še dve črtici.
Navali narode
A ni to zaradi prekuženosti?Med tem v Bosni feštajo. Dol jim visi za ukrepe. Samo poglejte komentarje:
Na Hrvaškem, v BiH in Srbiji upad okužb, zasluga naj bi šla spoštovanju ukrepov | 24ur.com
Medtem ko v Sloveniji še vedno beležimo tako visoke številke okužb z novim koronavirusom, da pristojni ne vidijo možnosti za sproščanje ukrepov, pa na Hrvaškem, v BiH in Srbiji število novih okužb upada, zmanjšuje se tudi pritisk na bolnišnice. Hrvaški zdravstveni minister je pohvalil...www.24ur.com
Bi rekel ja.A ni to zaradi prekuženosti?
Max. 6 mesecev, prej jih sploh še "niso izumili" - max. doba uporabe je 1 leto.kako vejo koliko je star test
Eto, samo 1415 pozitivnih na PCR-ju. Številke padajo.
Kot sem napovedal, tretjega vala pri nas ne bo, kljub praznikom.
Med tem v Bosni feštajo. Dol jim visi za ukrepe. Samo poglejte komentarje:
Na Hrvaškem, v BiH in Srbiji upad okužb, zasluga naj bi šla spoštovanju ukrepov | 24ur.com
Medtem ko v Sloveniji še vedno beležimo tako visoke številke okužb z novim koronavirusom, da pristojni ne vidijo možnosti za sproščanje ukrepov, pa na Hrvaškem, v BiH in Srbiji število novih okužb upada, zmanjšuje se tudi pritisk na bolnišnice. Hrvaški zdravstveni minister je pohvalil...www.24ur.com
Sem rekel, da bomo pridni ta vikend smučali - odloki veljajo do jutri, novih pa še ni v UL.
Kako prosim?Tretji val je bil samo v glavah tistih malo bolj zmešanih, epidemiologi so že decembra rekli da tretjega vala ne bo, bo samo drugi dokler bo trajal.
Epidemiologi pa že napovedujejo tretji val, ki bo zaradi gripe še bolj zagoneten.
"Tretji val bo zelo zagoneten, ker zdravniki ne bodo vedeli, ali ima bolnik gripo ali covid-19."
2. nov 2020
Sicer pa mislim, da ne bo tretjega vala. Je ze toliko prebolenih in trenutno bolnih, ki jih poznam in imajo simptome, da je tole prakticno neustavljivo.
5. nov 2020
Jp, kot sem ze omenil. Vec jih poznam, ki imajo/so imeli, kot pa takih, ki še ne.
Smo ze zdavnaj sli cez point of no return in moja napoved se vedno velja, da se bo do novega leta tale virus fajn sprehodil cez nas in da se bo krivulja narascanja (odvod) zacela obracati navzdol cisto po naravni poti.
Tretjega vala ne bo.
Sem rekel, da bomo pridni ta vikend smučali - odloki veljajo do jutri, novih pa še ni v UL.
Eto, samo 1415 pozitivnih na PCR-ju. Najnižje število PCR pozitivnih od sredine Novembra do zdaj. Številke padajo. Smo že lepo čez vrh epidemije in posledično čez točko kolektivne imunosti.
Kot sem napovedal, tretjega vala pri nas ne bo, kljub praznikom.
Jok. Nič še ni objavljeno. Zadnji UL je izšel 8.1., veljavnost večine ukrepov je do 15.1.kako to misliš, da novih ni v UL? sej so bili včeraj sprejeti...