Ti bom citiral odgovor mirsiju...Sad, kaj ponavljam za tabo? Jaz sem ravno kontra napisal...preberi se enkrat
Najprej si malo oglej, kdo pri nas odloča o ukrepih, potem pa še enkrat napiši to laž.
Sam glede na naše stručkote bi blo bolj če bi kak yt epidemiolog vodil stvar. Glavnega epidemiologa v državi itak je spustijo na kozla. Tam je Beovička korenine pognala.A veš kje je razlika med epidemiologom, ki je za nekaj odgovoren in dela po doktrini in na podlagi realnih podatkov in Alter epidemiologom?
Ko prvi zajeb..., se zaveda, da umirajo ljudje, ko drugi zaje... pa naenkrat več ne govori o tem, temveč le obmolkne in začne tupit naslednje ''teorije'' in ga bk za druge, ker je važen le on. Toliko o tem.
PS: Pa to je daleč od tega, da trdim, da vlada dela v redu, itak pa tudi epidemiolog ni odgovoren za ukrepe.
Ja Kdo? Epidemiolog Janez, le kdo bi drugi, saj v tisti strokovni skupini, s katero se vlada po odredbi US ne posvetuje, šolanega epidemiologa nimajo.Najprej si malo oglej, kdo pri nas odloča o ukrepih, potem pa še enkrat napiši to laž.
Tudi naši severni sosedje niso zadovoljni z ukrepi in s cocacola hitrimi testi
Ti bom citiral odgovor mirsiju...
A mi lahko linkaš neumnosti pravega EPIDEMIOLOGA? Pa ne mislim s tem JJ-a ali Hojsa ali Zvera. Ker to niso EPIDEMIOLOGI.Moj post je bil namenjen tvojemu prvi polovici "7893" posta o odgovornosti epidemiologa in alter/youtube epidemiologa. Oba sta epidemiologa, oba ne nosita nic odgovornosti, ampak eden pa vlece veliko placo. Isto je z vlado! Ne nosi nic odgovornosti, to pa zato, ker do sedaj nihce izmed politikov ni placal nic iz svojega zepa, niti ni sel sedet. Govorimo od Korone naprej! Torej, to pomeni, da nobeden v Slo ni za nic odgovoren! Vlecejo, o to pa ja, velike place in dodatke!
O odgovornosti lahko pišeš, ko mi boš pokazal neumnosti EPIDEMIOLOGA in da še vedno lepo greje svoj stolček.Govoril sem o odgovornosti, nic drugega
Torej je tvoj način razmišljanja tak: ker ni plačan in dela zastonj, naj postavlja 1001-o teorijo zarote? Malo si poglej, kam je prišel ta svet zaradi takih ''doktorjev'', ki so seveda svinjsko glasni. Poglej si, kam je opica (ki dela URADNO zastonj, saj celo plačo podari) v Washingtonu pripeljala ZDA. Skoraj na prag državljanske vojne. Po tvoje, ker dela zastonj, pač ni odgovoren za nič, a ne? Namesto, da bi se folk zavedal, da tudi besede lahko imajo posledice.Ne govorim o tem, kdo ima prav...govorim samo o odgovornosti. Ker si rekel, da Alter epidemiologi niso za nic odgovorni. Ja, seveda niso, saj niti niso placani za to.
Torej se bom ponovil: najdi mi EPIDEMIOLOGA, ki je bluzil neumnosti o Covid-u. Ne mi mešat JJa, Hojsa in ostale loleke s strokovnjaki....pa se to...da Alter/Youtube strokovnjaki utihnejo, ko kaj narobe predpostavijo...seveda utihnejo tudi oni, na najvisji inštanci....niti nobeden ne najebe zaradi tega, pa se placani so!
Je molk:Torej se bom ponovil: najdi mi EPIDEMIOLOGA, ki je bluzil neumnosti o Covid-u. Ne mi mešat JJa, Hojsa in ostale loleke s strokovnjaki.