Resno? Sklepaš to po izjavah naše vlade?Vlada brez skrbi pozna naklonjenost takim stvarem, predno da izjavo.
Jasno so tudi tam idioti, ki jih skrbijo mikročipi in rast dojk, a so zgleda v manjšini.
Resno? Sklepaš to po izjavah naše vlade?Vlada brez skrbi pozna naklonjenost takim stvarem, predno da izjavo.
Jasno so tudi tam idioti, ki jih skrbijo mikročipi in rast dojk, a so zgleda v manjšini.
Uredu povedano...edino bluzi ko govori da so maske brezvezne! Z ostalim bi se pa strinjal....extra zaščitit bii moral populacijo 65+...ostali pa z higieno in ZKP normalno naprej vzdrževat gospodarstvo...Niso poustri, spada pa pod ukrepe vseh vlad... https://www.bitchute.com/video/hmKX7fa193Pa/
In koliko je to "dovolj ljudi"?????Glede na to, da ti ne bodo tetovirali zvezde na čelo... Ja. Distanca in maske bodo dokler ne bo cepljenih dovolj ljudi.
Je brez veze, ker itak ne veš, ali bi jih cepili z fiziološko raztopino, al pravim cepivom.Ne vem, ali sem zamudil prenos ceplenja v živo kjer so se Janša pa Beovička, pa Krek, Kacin in ostali cepili pred kamerami? Če forsiraš cepivo, bi pričakoval tako tiskovno konferenco.
Ps: nisem anticepilec, sem prešpikan že z vsemi mogogočimi stvarmi.
Aha. Potem je cepljenje brezveze, če ukrepi ostajajo.Toliko
Sej tisto v tvoji glavi je tudi brez veze, ker ne uporabljašAha. Potem je cepljenje brezveze, če ukrepi ostajajo.
Ne vem, ali sem zamudil prenos ceplenja v živo kjer so se Janša pa Beovička, pa Krek, Kacin in ostali cepili pred kamerami? Če forsiraš cepivo, bi pričakoval tako tiskovno konferenco.
Ps: nisem anticepilec, sem prešpikan že z vsemi mogogočimi stvarmi.
točno tak. ne vem zakaj bi se morali cepiti pred kamero, samo da bi lahko eni orgazmirali. prvo se naj cepi tam, kjer je največ potrebe, cepiva še zdaleč ni dovolj.Če bi se cepili bi pa jutri brali po forumih in novicah kako gledajo samo nase in kradejo cepijo tistim ki so ga bolj rabijo.
Aha. Potem je cepljenje brezveze, če ukrepi ostajajo.
Zakaj neki!? Ker je Janez tako rekel!!!Pogoj za sproscanje ukrepov je stevilo na novo okuzenih v zadnji 14 dni, ni tako?
No, ce se to doseze, da pride na 0 na bilokak nacin (recimo kombinacija cepiva in tistih, ki sko ze prekuzeni), zakaj je kar na enkrat edini pogoj za sproscanje ukrepov cepljenje?