ma dej. naslednje volitve bojo spet ena kozlarija...
ta leva stran se mora združit v 2-3 močne stranke in pika. ne pa k eni šolarji, vlečejo vsak na svojo stran zarad nekih malenkosti (čeprav vem, da zaradi denarja)
Aja - še to. A s 1,5 Kg mrežne pečenke v avtu (pečene seveda) sem še na varni strani al bom že spadal pod potencialne kriminalce, ker količina kaže na druženje več kot 6 odraslih?
A v svoji obcini v avtu lahko poslusam tudi radijske postaje, ki oddajajo na krimu ali moram obvezno preklopiti na lokalne, obcinske?
Danes od 12:00 pa jutri do 20:00 lahko. Potem slab teden na - na Silvestrovo pa spet lohk.
Ja no glede vprasanj v tej temi in temi o homologaciji dodatkov na avtu se mi zdi pametno tudi to razcistiti.
Zmeri me nasmehne potem tema kjer se smejite amerikancem. Me spominja na eno knjigo frana miličinskega.
Narobe bereš!
Umrli so zaradi nepriprave na jesenski val, zaradi neizdelane strategije in zaradi "iz riti potegnjenih" pravil, zraslih na bogvekaterem zeljniku s popolno ignoranco do stroke.
Uvožen sev je "Zmešano političen"...3.14zda, naj pride nekdo pogledat ta naš SLO sev virusa. Ker res hitro mutira, iz dneva v dan. Enkrat ga ubije app #OstaniZdrav, drugič maske, tretjič smučanje, potem tržnice, po tednu dni, spet novi sev, kjer so prej omenjene dejavnosti največji dejavnik tveganja... res ne vem, kako mutacijo smo uvozili iz Kitajske
Zdele gledam navodila vlade od 24.12. 00h do 25.12. 00h je dovoljeno to in to, ce je to ali to in to ali to.... od 26.12 do 30.12. je to pa to od 31.12 do 2.1 to pa to... V glavnem zajebancija.
A ne bi bilo lazje, da nas strpajo v vagone in odpeljejo na en prostor kjer bomo pocakali, da virus mine? V bistvu je imel en fuhrer 80., 90., let nazaj dobre ideje.
Aja vojske in policajev imamo premalo, pa saj bo, sedaj bodo se po avtocestah preganjali 154kmh voznike.
ja, vem. odfu.kano. ce bi mi eno leto nazaj rekel kaksna pizdarija bo zaradi klincevega covida bi prej obkrozil obrazec za jedrsko vojno.