Izvolili so jo zdravniki po pošti. Tri kandidatke, Zdenka Čebašek-Travnik je odpadla v prvem krogu.Je že vedela, da se kimanje splača. Nov stolček.
Čakam junake zbrane, une, ki jim "SDS ni opcija" , če bo kdo kej pokomentiru ta cigumigu.
Kaj pravš na to, da je Janez ignoriral priporočila stroke in teral po svoje?
Pa glih ti si se našel, pa ravno tebi ni blo namenjeno.Glede na to, da sem se našel med tistimi "ki jim SDS ni opcija"- ker mi to dejansko ni - bom podal mnenje. Kakšnemu jest5 in ostalim talentom, ki imajo za janšiste marsikoga to mnenje sicer ne bo všeč, ker pričakujejo obrambo ali pa tišino ampak j3bat ga, pač bluzijo v 3 krasne.
To, kar je naredil Janša je - v kolikor dejansko drži in ne gre za kak PR spin - je meni povsem nesprejemljivo, saj naj je vsaj meni nekaj najbolj smiselnega, da se v promeru težav posluša/upošteva stroko s tega področja a po svoje (žal) nepresenetljivo dejanje s strani Janeza. O tem, kakšno bi bilo dogajanje po drugih /predlaganih scenarijih pa ne bom pisal.
We will never know, anede? Rajši se je zajebaval ljudi z maskami na prostem, policijsko uro in podobnimi oslarijami, pol teh stvari je blo za zahebat kolesarje, Čordić je bil malo da ne kriminalc, Kaco je bil najmanj svetnik, Hojsi rešitelj, nidani.Kako bi javni mediji in kolesarji reagirali na s strani stroke predlagani popoln lockdown?
Kako bi javni mediji in kolesarji reagirali na s strani stroke predlagani popoln lockdown?
to vprašaj gusteka endvatri , on orgazmira na Janeza, in ga ima doma na oltarju postavljenegaO sej boste počas pokukali na plano. Kaj nas briga Beovićka zdej. Kaj pravš na to, da je Janez ignoriral priporočila stroke in teral po svoje? Bo kak komentar, al bo tišina?
Ampak a ni fleten, ko se spravi pisati esejPa glih ti si se našel, pa ravno tebi ni blo namenjeno.
saj ćordić je navaden kriminalec, normalen človek tega ne počneWe will never know, anede? Rajši se je zajebaval ljudi z maskami na prostem, policijsko uro in podobnimi oslarijami, pol teh stvari je blo za zahebat kolesarje, Čordić je bil malo da ne kriminalc, Kaco je bil najmanj svetnik, Hojsi rešitelj, nidani.
Kako je pa javnost sprejela totalni lockdown pa vemo od spomladi.
Predstavljajo ga kot "levosredinskega"....to je pa lih neki zate...In prišli smo do tega, da imamo Korla za edino opcijo namesto teh psihopatov..... Bože pomozi nam.
Ma Čordič ni noben kriminalc, on je sam fužinc. Saj veš kako gre tista, može seljak iz sela, a selo iz seljaka ne može.saj ćordić je navaden kriminalec, normalen človek tega ne počne