Jaz bom bolj optimističen, ko bodo politiki nehal mamile jest, raja pa nehala verjet vsak v svoje klovne.
Problem je ker če pade potem bodo ti politiki še dosti bolj pozabili na korono in ukrepe, ampak se bodo ukvarjali z volitvami, katere ljudi kam nastavt in podobno, stanje virusa pa bo še slabše.
"V ponedeljek potrjenih 1627 okužb, umrlo je 66 bolnikov, največ doslej."
Za primerjavo, to je isto kot 330 dnevnih smrti na Švedskem ali kot 10700 dnevnih smrti v ZDA (+10k).
Ampak to je baje zato, ker mi drugače štejemo.
"V ponedeljek potrjenih 1627 okužb, umrlo je 66 bolnikov, največ doslej."
Za primerjavo, to je isto kot 330 dnevnih smrti na Švedskem ali kot 10700 dnevnih smrti v ZDA (+10k).
Ponovno se bodo tvoje napovedi izkazale za napačne. Švedom bo decembra umiralo 100+ ljudi na dan (oz bolje rečeno januarja, ko bodo končno objavili številke za vse dni nazaj) nam pa 20.
Ja mi imamo grozno zapiranje, pravi človek, ki je bil vsak faking vikend na Pagu. Kot da bi se s steno pogovarjal. Tolk neumnosti kot ti napišeš še potrč ne spravi skup.
Ampak to je baje zato, ker mi drugače štejemo.
Torej je problem v štetju in ne v nespoštovanju ukrepov.Ampak to je baje zato, ker mi drugače štejemo.
Covid-19 - Covid-19 Švedska zgodba
Od tega, kar sem prebral, je edina razlika v tem, da so pri cepljenju posledice 'okuzbe' manjse, kot pri dejanski okuzbi, v obeh primerih pa se generira spominski imunski sistem, to so T in B celice. Je se kaj drugega? Potem očitno izredno slabo bereš. Nič zato, živi v zmoti.www.alter.si
Aja, sej res
What a mistejka di mejka.
sicer pa, ce zdele to sprejmejo, bo 14 dni minilo ravno v tednu pred novim letom...
Počivalšek je že najavil, da ne bo podprl zaprtja, ki ga predlaga Gantar, ampak da predlaga korenito spremembo strategije, ker je jasno, da trenutna (ena najbolj ostrih v Evropi) ne deluje. Predlagal bo odprtje dejavnosti s posamezno zdravstveno presojo/pravili za vsako dejavnost posebej in pospešitev hitrih testov.
Taka so navodila WHO-jaKaj se vam zdi normalno, da vsaki ki je okužen in slučajno umre gre v statistiko kot umrli za covidom? Pozabijo pa povedat, da je ta isti imel pred smrtjo totalen razpad jeter ali, pa raka v zadnjem stadiu itd. Meni ne.
Glede na to, da se večina ljudi okuži na delovnem mestu, je treba s tem v zvezi nekaj narediti, kar ne bo šlo denarno v škodo delavcu, niti delodajalcu, tako kot gre zdaj. Severno od nas je dovolj zgleda, kaj je treba narediti.
Sumim pa, da ni v Janševem interesu, da se stanje izboljša.