dej na ZS, bom uredil.Aja, pa verjetno bo sedaj precej več dnevno okuženih in umrlih, ker sem ob 5:30 kršil policijsko uro in s tem nisem upošteval 14 dnevnih ukrepov.
dej na ZS, bom uredil.Aja, pa verjetno bo sedaj precej več dnevno okuženih in umrlih, ker sem ob 5:30 kršil policijsko uro in s tem nisem upošteval 14 dnevnih ukrepov.
Torej sedaj Hrvaška ni več vzorna država, kjer lahko brez omejitev hodiš okrog in nimajo obolelih? Tako kot pred 14imi dnevi, ko si jih koval v zvezde.Se vedno boljsa kot pri nas.
Se vedno boljsa kot pri nas.
Dodaj še to, da na Slovaškem po prvi rundi množičnega testiranja ugotavljajo, da so dobili ogromno novih žarišč okužb prav zaradi testiranja, saj so se ljudje v čakanju na test okužili. In odlašajo še s kakšnim takim preizkusom.
Sam bi pa dodal še to, da nam nič ne koristi množično testiranje, ker 1. ne bi bilo množično in 2. ne bi bili sposobni izdati pravočasno odločb, s katerimi bi pozitivne dali v karanteno.
Kaj boš uredil? Da bo več okuženih in umrlih?dej na ZS, bom uredil.
Vprašaj delodajalca to.Zakaj pa rabiš odločbo za samoizolacijo? A ti mora nekdo na papir napisat da ostaneš doma.
Jaz sem ostal doma ko sem imel stik z osebo ki je bila okužena pa nisem nobene pogodbe dobil niti me ni noben poklical. Mi je čisto dovolj če napišejo da moraš v karanteno.
Da si pa pozitiven pa tega ne veš potem imaš pa res hude probleme sam s seboj.
Vprašaj delodajalca to.
Za dom spremni.AndY1 kakšna je kaj situacija na hrvaškem?
Kaj pa vem.Zakaj pa rabiš odločbo za samoizolacijo? A ti mora nekdo na papir napisat da ostaneš doma.
Jaz sem ostal doma ko sem imel stik z osebo ki je bila okužena pa nisem nobene pogodbe dobil niti me ni noben poklical. Mi je čisto dovolj če napišejo da moraš v karanteno.
Da si pa pozitiven pa tega ne veš potem imaš pa res hude probleme sam s seboj.
Bi enako svetoval delavcu v proizvodnji?Sem ga samo poklical da sem imel stik z okuženo osebo pa sem dobil 2 tedna dela od doma + test po 10 dneh.
Pozitivni dobi bolniško.
Ne vem kakšne delodajalce imate vi da vam če ste pozitivni ne pošlje domov.
Pa vsak dan jim gre na bolje, ane.Se vedno boljsa kot pri nas.
Žal imajo mnogi takega, ki se mu jebe za tvoje zdravje, ampak hoče, da je delo narejeno. Zato ne bo niti mrdnil, če mu ne pokažeš odločbe. In točno to se je dogajalo, da so pozitivni zato hodili na delo, poleg njih pa še ostali iz iste hiše, ker niso dobili odločb s karanteno. Enako se dogaja sedaj in zato se virus tudi mirno širi.Sem ga samo poklical da sem imel stik z okuženo osebo pa sem dobil 2 tedna dela od doma + test po 10 dneh.
Pozitivni dobi bolniško.
Sem ga samo poklical da sem imel stik z okuženo osebo pa sem dobil 2 tedna dela od doma + test po 10 dneh.
Pozitivni dobi bolniško.
Sem ga samo poklical da sem imel stik z okuženo osebo pa sem dobil 2 tedna dela od doma + test po 10 dneh.
Pozitivni dobi bolniško.
bodi srecen, da imas super duper sefa. pac ni povsod tako idealno, in ce tega nisi vedel, potem je res cas da odpres svoje ocke in pogledas cez planke.
Povej to nekomu kateri dela v proizvodnji ali kje ki ne more od doma....
Mater mate eni ideje.... Ko ona, če si lačen pa nimaš za kruh, jej potico.....
Nauči se brati in potem povej kdo je trdil, da so povsod šefi kreteni?Kaj pa če je pri vas čas da odprete očke in vidite, da niso povsod šefi taki kreteni?
Al pa če bi eni potegnili glavo iz saj-veste-kod in spregledali, da eni delajo v proizvodnji in dejavnostih, kjer delo od doma ni možno.Kaj pa če je pri vas čas da odprete očke in vidite, da niso povsod šefi taki kreteni?