Zakaj pa pol niso odkupili tudi tistih po 76 centov?vidiš tu pa je hakeljc, prav minister sam je povedal, da so pred par dni nazaj, kupovali praktično VSE kar je kdorkoli ponudil, tak da... da nisi zaslužil je čisto tvoja odgovornost, možnost si mel enako kot vsi ostali, ampak ja, sej je jasno kam pes taco moli, vedno je pač nekdo drug kriv, gldi gldi
Zakaj pa pol niso odkupili tudi tistih po 76 centov?
K temu dodaj, da se 4. maja odpirajo frizerski in kozmetični saloni. Nekdo je tu zabil spektakularen avtogol. Od tega ukrepa dalje bo pa težko zagovarjati pomembnost distance!
Tole pomeni samo, da bodo postali dragi ko zlatarjiČisto odvisno od predpisanih pogojev. Če je dovolj velika razdalkja med strankami (kar bi za večino salonov pomenilo 1-2 naenkrat v prosotrih, če imajo maske in menjajo rokavice (ali celo oblačila, podbno kot v zdravstvu), če po vsaki stranki razkužijo vse, česar se strranka lahko dotakne, potem ne bi smelo biti težav. To siscer pomeni, da ne morejo naštancat toliko frizur, kot sicer (ker pač ne bi mogli med barvanjem ene stranke podelati še ene druge), ampak hej, ali to, ali nič, ne?
Kaj pa razdalja med frizerko/kozmetičarko in stranko - a ta pa ni pomembna?Čisto odvisno od predpisanih pogojev. Če je dovolj velika razdalkja med strankami (kar bi za večino salonov pomenilo 1-2 naenkrat v prosotrih, če imajo maske in menjajo rokavice (ali celo oblačila, podbno kot v zdravstvu), če po vsaki stranki razkužijo vse, česar se strranka lahko dotakne, potem ne bi smelo biti težav. To siscer pomeni, da ne morejo naštancat toliko frizur, kot sicer (ker pač ne bi mogli med barvanjem ene stranke podelati še ene druge), ampak hej, ali to, ali nič, ne?
Mislim da ima že večina Slovencev kamere po spalnicah.Zato ker je to grob poseg v mojo zasebnost, in nima nikogar brez moje privolitve za brigat, kam js hodim, kaj si pišem po SMS-ih, in kaj delam doma, in ne maram da mi policaj vstopa v stanovanje brez odredbe sodišča. Google mi sledi z mojo privolitvijo. Policiji pa privolitve ne dam.
Saj to temo smo že obdelali, ti kar daj, postravi livecam v spalnico, da vsi vidimo, kaj dogaja. Saj če ne pretepaš babe nimaš kaj skrivat. Pa da vidimo.
Če pa ne boš postavil kamere v spalnico, pa gotovo pretepaš babo, delaš kaj nezakonitega kajne?
Če bi bil takratni predlog sprejet, bi policaji lahko vse to lahko gledali tudi brez odredbe sodišča.Mislim da ima že večina Slovencev kamere po spalnicah.
Samo dokler Google gleda je ok, ko gleda policija pa.....
Mirsi mora biti zelo zanimiv za policaje da ga skrbijo taki pregledi.
Malo bolj resno.
A bi lahko s takim sledenjem ugotovili kateri GSM so bili ob določenem času na določenem mestu?
Seveda po odredbi sodišča, da ne boste sedaj v luft skakali kater policaj gleda med sihtom koliko telefonov je v njegovi, sosedovi, komandirjevi in v hiši političnega nasprotnika?
Kacinu ušla resnica
kacin
Stvar je v tem, da ker je toliko okuzenih, ki nimajo simptomov, so pa kuzni, da se preko njih okuzi ogromno drugih, ker so 'nevidni' in to pocnejo nenamenoma.ksz
V Kantonu na Kitajske zapirajo vse kar se da zaradi virusa. Rusija rekordna porast zbolelih. Tako da ni vse kar si "sončka" kot sta Andy in Darjan predstavljata. Upam da gre Car tudi takoj v službo pa da ne bo že spet jokcal kako je revček.
Bistvo je, da nekateri nočejo zastopiti kar jim uporabnik Blackjack govori. NI KAPACITET, zato je karantena!
Stvar je v tem, da ker je toliko okuzenih, ki nimajo simptomov, so pa kuzni, da se preko njih okuzi ogromno drugih, ker so 'nevidni' in to pocnejo nenamenoma.
Maske, razkuzevanja in fizicna distanca, pa se drzi, da zdravstvo ne bo preobremenjeno.
Ce bos virus ustavil preden bo credna imunost dosezena, se ti bo ob naslednji priloznosti vrnil nazaj.
Zdaj je ze, upam, vsem jasno, da virusa NE bomo iztrebili v doglednem casu, ker se nam bo znova in znova vracal, dokler ne bomo prekuzeni ali pa cepljeni.
Cepivo je pa koliko stran?
To se da. Vprašanje je, kako dolgo le ta traja.Da ampak ob predpostavki, da se imunost da doseči.
To se da. Vprašanje je, kako dolgo le ta traja.
Bolan si, in ta, ki te je lajkal tudi. Direktne nabave na Kitajsk se pa niso šli. Anede, boh ve zakaj... Aja, zakon prepoveduje.. Bucbuc. In če bi ta isti minister v eni drugi vladi take kozle strelal, bi bil ti prvi k bi se drl....
Jaz sem si sam napisal, ker sefa ni blo.Firma naj ti napise potrdilo. Jaz imam tako, podpisano s strani kadrovske direktorice.
Ko je direktor Geneplaneta priznal, da pozna Boruta Petka, mi je bilo vse jasno.Glih je povedala na Tarci, da direkt itak ni slo kupit, to ji verjamem, drzava pa butasta, da ne kupuje sama in z avansom, saj nihce na novo ne kupi nic na valuto od tam...
Mogli bi malo raziskat povezave med geneplanetom in akterji, oz. zakaj je ta firma bila preferirana...