Bal bi se predvsem cepiva, ki bi ga nekdo razvil v "dobrodelne" namene. Če je zadaj resen biznis, potem je tudi produkt resen kolikor se da.
drži se jih, pa ne bodo posegli v TVOJE življenje...Kaj še manjka, da bodo ukrepi posegle v vsakodnevno življenje?????
Sicer se strinjam, ampak naročenih je toliko doz cepiva, da pokrijemo 60% populacije (upam, da vedo, da rabiš za vsakega dve dozi), "imunost, precepljenost,..." je pod 10%.
Poleg tega je pri mRNA cepivih izdelava proteinov kratkotrajna, ker telo hitro popravi napako v mRNA.Glede na to da si iz foha, lahk poves kej vec? Ker kokr sm bral, mRNA cepiva izvirajo iz resitev za boj proti raku, kjer se T-celicam predstavi protein tumorja. Za corono se pa b-celicam predstavi protein virusa (telo naredi protein glede na mrna)
Če ne dela na črno lahko pride - zaščita in reševanje.Materi je crknil pralni stroj, serviser se zgovarja, da ne sme priti. Že par dni nazaj, po starih navodilih. Nisem na tekočem. A ima prav, se ne sme servisirat? Kaj pa montaže po hišah?
Po mojih ocenah imamo do danes okoli pol milijona okuženih+prekuženih.Prvo in drugo je uradno stališče oz. strokovnjaki tako pravijo.
Realno cepiva ne bo do poletja torej cepljenje ne bo šlo skozi pred začetkom nove sezone, vsaj ne masovno oz. vsaj ne za tistih 60% populacije kot se obljublja. Realna stopnja prekuženosti je pa po moji oceni sedaj že nad 20%, konec tega vala bo na 30%, nov val pozno pozimi in spomladi znamo doseč pa potem že 40-50%.
Občudujem vajine analitične spretnosti. Lahko z nami neukimi delita matematični model v ozadju, uporabljen za vajini oceni? Sem prepričan, da vaju je Jure Leskovec citiral, korda kar v njegov članek pogledam.
Sej je simpl.Občudujem vajine analitične spretnosti. Lahko z nami neukimi delita matematični model v ozadju, uporabljen za vajini oceni? Sem prepričan, da vaju je Jure Leskovec citiral, korda kar v njegov članek pogledam.